Opmerking van de uitgever
 • 15 februari 2018 - We hebben onze topkeuzes opnieuw bekeken om te verifiëren dat hun ingrediënten niet zijn veranderd sinds we deze recensie voor het eerst schreven. Dienovereenkomstig hebben we slechts een paar kleine details gewijzigd: de formule van Kirkland bevat niet >
 • 24 januari 2018 - Voor deze update hebben we onze methodologie en bijgewerkte informatie over onze topkeuzes verduidelijkt. We hebben ook Plum Organics uit onze topkeuzes verwijderd en vervangen door voormalig tweede plaats Earth's Best Organic, waarvan de nieuwe formule extra prebiotica bevat. Houd de komende maanden in de gaten voor verdere testen - we zullen ze allebei nader bekijken.

Het goede nieuws als het gaat om het kiezen van de beste babyformule is dat je niet echt fout kunt gaan - ze zijn allemaal gereguleerd door de FDA. De beste formule voor u hangt af van welke ingrediënten het beste voor uw baby werken en wat voor u be>vinden die het beste de moedermelk nabootsen.

De beste babyformule

Onze babyvoeding review: samengevat

We veronderstellen dat je zoektocht naar babyvoeding waarschijnlijk met iets als dit begon: “Ja, borstvoeding is het beste . Maar ik kan geen borstvoeding geven - of althans niet exclusief. Dus wat nu? 'Wees gerust, je bent niet de enige. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention krijgt slechts 16 procent van de Amerikaanse baby's uitsluitend borstvoeding gedurende hun eerste zes maanden van hun leven. Al die ouders die de formule voeden of aanvullen, zijn op zoek naar hetzelfde: wat het beste is voor de baby.

Omdat de FDA alle babyformules regelt, is elke formule die u kiest veilig om uw baby te voeden, maar er zijn genuanceerde verschillen van formule tot formule die de smaak, consistentie en het gemak van de spijsvertering beïnvloeden. Uiteindelijk is de formule die uw baby het leukst vindt, degene die het beste bij u past.

Verward door ingrediëntenjargon? Als je merkt dat je "Wacht, wat betekent dat ook alweer?", Verwijs dan naar de woordenlijst aan het einde van deze beoordeling.

. Als u op zoek bent naar een geweldige formule om aan de slag te gaan, raden we Enfamil Enspire Powdered Baby Formula aan . Het bevat de meest extra goodies om moedermelk na te bootsen, zoals pre- en probiotica, plus een paar "superfood" -ingrediënten die niet in onze andere topkeuzes zijn gevonden. Een ander hoogtepunt: de enige zoetstof is lactose, in tegenstelling tot de op maïs gebaseerde ingrediënten in veel babyformules, waardoor de hoeveelheid suiker die je baby dagelijks verbruikt tot een minimum wordt beperkt. Het nadeel is dat het duur is, belandt op $ 39 voor 20,5 gram - dat klopt snel.

, another cow's milk formula. Onze meer budgetbewuste keuze is Gerber Good Start Gentle Powder Infant Formula , een andere formule voor koemelk. Het is een vriendelijker $ 29 voor 32 oz, maar je zult een aantal dingen opofferen die we leuk vonden aan Enfamil. Gerber's zoetstof op basis van maïs is niet zo dicht bij de echte deal, en de formule bevat ook niet de "superfood" ingrediënten van Enfamil.

($27 for 23 ounces). Voor een organische optie geven we de voorkeur aan Earth's Best Organic Infant Formula ($ 27 voor 23 ounces). Earth's Best onderscheidt zich door het gebruik van organische lactose (te vinden in moedermelk) en niets anders - andere zoetstoffen komen in vrijwel alle concurrenten voor, waaronder de organische babyformule van het populaire merk Honest Co. Het beschikt ook over extra prebiotica. Het enige nadeel? Deze op lactose gebaseerde formule is relatief nieuw, dus het is misschien moeilijk te vinden in uw plaatselijke supermarkt.

($23 for 26 ounces). Als u op zoek bent naar een op soja gebaseerde formule, houden we van Gerber Good Start Soy ($ 23 voor 26 ounces). Het is een van de enige formules die we hebben gevonden die niet-GMO-soja gebruikt. Het is ook meer afhankelijk van maïsmoutodextrine dan sucrose voor zijn suiker en is daarom minder zoet dan veel van zijn op soja gebaseerde tegenhangers.

De 9 babyformules die we hebben getest

 • Baby's Only Organic Dairy met DHA ARA
 • De beste organische babyformule voor kinderen
 • Enfamil Enfacare
 • Enfamil Enspire-babyvoeding met poeder
 • Gerber Good Start Gentle Powder Infant Formula
 • Gerber Good Start Soja
 • The Honest Company Organic Premium Infant Formula
 • Similac Soja Isomil
 • Similac biologische babyformule

Onze keuzes voor de beste babyformule

Enfamil Enspire-babyvoeding met poeder

Het beste
globaal

Enfamil
Een van de weinige formules die is verbeterd met de "superfoods" lactoferrin en MFGM. Plus, lactose is de enige zoetstof.

Enfamil Enspire is ontworpen om gemakkelijk te verteren en doet opmerkelijk goed zijn ingrediënten op maat om een ​​beetje dichter bij moedermelk te komen. Dit begint bij de bron van eiwitten: koemelk. Maar wat Enspire echt opvalt, zijn twee relatief nieuwe verbeteringen aan de Amerikaanse formule-scene, lactoferrin en melkvetbolletjesmembraan (MFGM). Lactoferrine is een eiwit dat in grote hoeveelheden voorkomt in moedermelk en vooral in colostrum, de eerste "superfood" -melk die na de geboorte wordt geproduceerd. Lactoferrin wordt in andere landen veel gebruikt in formules en de FDA heeft het on> aan de lijst met goedgekeurde ingrediënten in de VS. Studies wijzen erop dat het nuttig is bij de spijsvertering en de consistentie van de ontlasting dichter in de buurt brengt van baby's die borstvoeding krijgen. Evenzo blijkt uit onderzoek naar MFGM dat baby's die het in hun formule consumeren vergelijkbare voordelen in ontwikkeling vertonen als baby's die borstvoeding krijgen.

Enspire voegt ook prebiotica en probiotica toe om nuttige bacteriën in de darm aan te moedigen en dichter bij het profiel van moedermelk te komen. Bovendien is het een van de enige formules die we hebben gevonden die lactose als enige zoetstof gebruikt - hetzelfde als in moedermelk. Dat is een zeldzame bonus, gezien de kosten van lactose versus zoetstoffen op basis van maïs; van onze topkeuzes is Enspire een van de slechts twee die dit doet, wat het hogere prijskaartje verklaart. Enspire garandeert ook niet-GMO-ingrediënten, wat veel van dezelfde voordelen biedt als een biologisch label.

In onze praktijktests kwam Enspire ook als beste uit de bus. Het rook milder dan de andere formules waar we naar keken en het was gemakkelijk te mengen tot een romige consistentie - vergelijkbaar met half en half.

We wilden alleen dat de formule van Enspire tegen lagere kosten beschikbaar was. Voor $ 39 voor 20,5 gram, betaal je zeker voor die speciale additieven. Onze budgetkeuze kost ongeveer de helft per gram, maar u zult een paar van de voorbeeldige ingrediënten van Enspire opofferen.

Het is misschien prijzig, maar we waardeerden de verpakking van Enfamil, inclusief een hersluitbare zak en een apart verpakte lepel.

Wilt u borstvoeding aanvullen, niet vervangen?

Wanneer een moeder weer aan het werk gaat of niet de ideale hoeveelheid moedermelk voor haar baby produceert, kan in ieder geval een formule nodig zijn. Deborah Malkoff-Cohen , een geregistreerde diëtist bij kinderen, geeft ons een gedetailleerd overzicht van hoe we een gemakkelijkere overgang kunnen maken. Gewoonlijk is het natuurlijk voorkomende ijzer in moedermelk biologisch beschikbaar en uiterst gemakkelijk te absorberen. Naar schatting 50% wordt geabsorbeerd, zegt Malkoff-Cohen, dus er is niet veel nodig voor een baby om de juiste hoeveelheid te krijgen. In traditionele formules is de absorptie echter slechts rond de ~ 10%, dus fabrikanten moeten meer toevoegen aan overcompensatie, wat moeilijk kan zijn voor de maag van een baby.

De stoelgang van een borstvoeding is meestal zacht, goudkleurig en "zaadachtig", maar het ijzer in de formule is moeilijker te absorberen, dus er is meer nodig. Dit kan leiden tot moeilijker te passeren ontlasting en constipatie tijdens de overgang van moedermelk naar het toevoegen van een formule aan het mengsel. Tot nu. Voer suppletieformules en extra prebiotica in.

De FDA heeft geen aanvullende vereisten voor formules die een verwijzing naar "suppletie" op hun etiketten bevatten - alle formules, al dan niet supplementen, moeten volgens de wet volledig zijn. Daarom kunnen we niet garanderen dat een bepaald product met zinnen als "voor supplementen" anders is dan het reguliere tegenhanger. , contains about 10 percent more prebiotics than the regular formula. Malkoff-Cohen vertelde ons dat ten minste één dergelijk product, Similac voor aanvulling niet-GMO , ongeveer 10 procent meer prebiotica bevat dan de reguliere formule. Die prebiotica helpen de ontlasting te verzachten, constipatie te verminderen en de spijsvertering dichter bij wat een baby die borstvoeding krijgt, te brengen. Kijkend naar het etiket van Similac, heeft het de juiste dingen: het eiwit komt uit koemelk en lactose is de zoetstof. Als mama snel weer aan het werk gaat of op zoek bent naar een uit voedingsoogpunt compleet alternatief wanneer borstvoeding geen optie is, moet dit de overgang soepel houden.

Gerber Good Start Gentle Powder Infant Formula

Het beste
Met een budget

Gerber
Veel goedkoper voor een beetje meer formule. De op maïs gebaseerde zoetstof is niet ideaal, maar het zit nog steeds boordevol goede ingrediënten.

Gerber Good Start Gentle Powder Infant Formula is nog een geweldige eerste formule voor zuigelingen - en voor $ 29 voor 32 ons is het goedkoper dan Enfamil Enspire voor een grotere verpakking. Het basiseiwit is gehydrolyseerde wei, dat gewoon afgebroken eiwit is om de spijsvertering van je baby te bevorderen. Het bevat ook prebiotica, probiotica en alleen niet-GGO-ingrediënten. Het meest opvallende verschil tussen de twee formules, naast Gerber's gebrek aan lactoferrine en MFGM, is dat lactose niet de enige zoetstof is: Good Start Gentle is 70 procent lactose en 30 procent maïsmaltodextrine.

De zachtaardige in Good Start Gentle laat zien hoe gemakkelijk het is voor baby's om te verteren. Interessant genoeg vermijden sommige formules die beweren zachter te zijn bij de spijsvertering eigenlijk lactose - de be>

Gerber's Good Start Gentle-formule mengde zich gemakkelijk en rook vergelijkbaar met de Enspire. of its powder formula. En hier is een bonus als u op zoek bent naar de meest handige formule die mogelijk is: Gerber is het enige merk in onze topkeuzes dat een kant-en-klare versie van de poederformule biedt. Je kunt het in bulk vinden op Amazon voor $ 0,20 per ounce.

Toen we porties Enfamil Enspire (links) en Gerber Good Start Gentle (rechts) maakten, vonden we nauwe overeenkomsten, en Enspire was een vleugje romiger.

De beste organische babyformule voor kinderen

Het beste
Organische formule

Het beste van de aarde
De beste nieuwe formule van Earth bevat ook organische lactose als enige zoetstof.

Als u op zoek bent naar een organische formule, is Earth's Best de beste keuze. In het afgelopen jaar veranderde Earth's Best zijn biologische babyformule in een profiel met alleen lactose met extra prebiotica - iets wat andere organische formules missen. In tegenstelling tot het merk Similac Organic bevat het geen toegevoegde rietsuiker. En het staat competities boven merken zoals Vermont Organics Baby Formula en Walmart's Parent's Choice Organic Formula, die helemaal geen lactose bevatten. We waarderen ook dat het de bank niet zal breken op $ 27 voor 23 gram: goedkoper dan onze topkeuze, Enfamil Enspire.

Voordat je springt voor biologisch, is het vermeldenswaard dat biologische etikettering een beetje lastig is als het gaat om babyvoeding. Alle formules hebben toegevoegde vitamines, mineralen en verbeteringen - ze zijn verplicht door de FDA - die synthetisch of synthetisch zijn afgeleid, dus ze kunnen niet als organisch worden beschouwd. In de praktijk is een biologisch label op babyvoeding alleen van toepassing op de eiwit-, koolhydraat- en vetcomponenten van de formule (bijvoorbeeld biologische melk als eiwitbasis, biologische plantaardige olie als vet en biologische rietsuiker als koolhydraat). Het populaire merk Honest Co. leed een rechtszaak over dat onderscheid, maar alle biologische babyformules werken volgens die regels, inclusief Earth's Best.

Opmerking: Earth's Best's vorige formule, die vaste stoffen van glucosestroop en lactose bevat, is nog steeds te koop bij andere retailers zoals Walmart en Target. We raden aan om de formule met alleen lactose rechtstreeks van de fabrikant te kopen, althans voorlopig.

Gerber Good Start Soja

Het beste
Soja Formule

Gerber
Een niet-GMO soja-formule die niet zo zoet is als de meeste van zijn concurrenten.

Voor baby's met een melkeiwitallergie of lactose-intolerantie kunnen sojaformules een door de arts aanbevolen keuze zijn. Toegegeven, deze aandoeningen zijn zeldzaam en de meeste artsen raden aan om te beginnen met een op zuivel gebaseerde formule omdat de eiwitten het dichtst bij die van moedermelk liggen. Als je een familiegeschiedenis van melkallergieën hebt, moet je met de arts van je baby praten over het starten van een soja-formule.

We houden van Gerber Good Start Soja omdat het, net als al onze topkeuzes, extra zacht is voor baby's: het soja-eiwit is gedeeltelijk gehydrolyseerd om de spijsvertering te vergemakkelijken. Het is ook een van de enige sojaformules die soja en mildere zoetstoffen zonder GMO gebruiken. De primaire zoetstof is maïsmoutodextrine, plus wat sucrose. We geven de voorkeur aan Similac Soja Isomil, een andere populaire optie, omdat het minder sucrose heeft en maltodextrine niet zo zoet is als vaste stoffen van maïssiroop. In praktijktests rook deze formule ook minder scherp dan de Similac. Maar wees gewaarschuwd: soja-formules zijn absoluut stinkier dan die op basis van zuivelproducten.

Voor $ 23 voor 26 gram is het ook redelijk betaalbaar. We moeten echter opmerken dat Good Start Soja geen prebiotica of probiotica bevat, in tegenstelling tot veel van onze andere topkeuzes - die additieven in soja-formule zijn niet klinisch geëvalueerd.

Generieke babyvoeding merken om te overwegen

Een generieke babyformule
Overwegen

Kirkland handtekening
Soortgelijke ingrediënten als Gerber, zestien cent minder per ounce.

Bedrijven zoals Costco, Walmart (Parent's Choice), Target (Up Up), Babies R Us, en vele anderen produceren hun eigen winkelmerkformules om populaire namen van merknamen te repliceren. Dr. Greer zegt dat hij generieke merken aanbeveelt aan zijn eigen familieleden omdat ze dezelfde testen ondergaan en dezelfde essentiële voedingscomponenten hebben als keuzes voor merknamen. Overweeg bij het overwegen van winkelmerkopties zorgvuldig de ingrediëntenlijst om te controleren of uw voorkeuren voor eiwitbron, zoetstoffen en verbeteringen zijn opgenomen.

. Een van onze favorieten is Costco's Kirkland Signature Non-GMO Infant Formula . De ingrediënten zijn vergelijkbaar met die van Gerber Good Start Gentle, met wei-eiwit, toegevoegde prebiotica en lactose als de enige zoetstof. Met zestien cent minder per ounce (ongeveer $ 25 voor 34 ounce of $ 0,74 / ounce), is het een vrij fantastische keuze. Een waarschuwing: het hydrolyseert het melkeiwit niet zoals Good Start, dus het kan niet zo goed zitten in bijzonder zachte buikjes.

Onze aanbevolen formules in één oogopslag

Eiwit

Zoetstof

Prebiotica en / of probiotica

DHA en / of ARA

Niet gmo

Prijs per Ounce

* Enfamil Enspire Powdered Baby Formula *

Koeienmelk

lactose

X
X
X

$ 1.88

Gerber Good Start Gentle Powder Infant Formula

Wei-eiwitconcentraat (van koemelk)

Maïsmoutodextrine, lactose

X
X
X

$ 0.91

De beste organische babyformule voor kinderen

Biologische koemelk, biologisch weiconcentraat

Organische lactose

X
X
X**

$ 1.17

Gerber Good Start Soja

sojasaus

Maïsmoutodextrine, sucrose

X
X

$ 0,89

Kirkland Signature Non-GMO Infant Formula

Koemelk en wei ***

lactose

X
X

$ 0,74

* Enfamil Enspire bevat ook lactoferrine en MFGM.
** De USDA verbiedt het gebruik van GGO's in biologisch gecertificeerde producten
*** Costco's Kirkland Signature babyformule maakt gebruik van niet-gehydrolyseerde koemelk.
† Gerber Good Start Gentle is ook beschikbaar als een kant-en-klare formule.

Hoe u de voeding van uw baby kunt volgen

Baby's mogen geen normale koeien- of sojamelk drinken.

Baby's kunnen de juiste balans van voedingsstoffen uit normale koemelk of sojamelk niet opnemen, die geen van beide baby's in hun eerste levensjaar zouden moeten drinken. Moedermelk of babyvoeding is alles wat ze nodig hebben voor ontbijt, lunch, diner en snacks, tenminste gedurende de eerste vier tot zes maanden. Op dat moment beginnen veel gezinnen vast voedsel te introduceren.
Een melkallergie is anders dan lactose-intolerantie, maar ze zijn allebei vrij ongewoon.

"Een melkallergie is een reactie op een melkeiwit - hoogstwaarschijnlijk beta-lactoglobuline of caseïne, maar het kan een van de wei-eiwitten zijn - terwijl lactose-intolerantie meestal een mildere reactie is op de suiker in melk," legt Dr. Cohen uit. Hij zegt dat overal van drie tot acht procent van de baby's last heeft van melkallergie, en van de twee zal een melkallergie de ernstigere reactie veroorzaken. Symptomen van melkallergie kunnen huiduitslag, koliek, misselijkheid en braken zijn, die een oproep aan uw arts vereisen.

DHA en ARA zijn waarschijnlijk geen reden tot bezorgdheid.

Tegenwoordig worden de meeste zuigelingenvoeding versterkt met docosahexaeenzuur (DHA) en arachidonzuur (ARA). Deze tongdraaiende ingrediënten klinken misschien als enge chemicaliën, maar DHA en ARA zijn gewoon omega-3-vetzuren die van nature voorkomen in moedermelk en bepaalde voedingsmiddelen, zoals eieren en vis. In de overgrote meerderheid van verbeterde zuigelingenvoeding worden de DHA en ARA gewonnen uit algen en schimmelbronnen.

Sommige onderzoeken geven aan dat deze toegevoegde DHA en ARA het gezichtsvermogen van baby's en de ontwikkeling van de hersenen kunnen helpen; andere studies zeggen dat de voordelen niet doorslaggevend zijn. Ze worden echter veel gebruikt in formules en de meerderheid van de medische gemeenschap is het ermee eens dat ze nuttig zijn. Dr. Cohen zegt: "Ik benadruk dat DHA echt be>

Dat gezegd hebbende, DHA en ARA zijn niet zonder controverse. Een chemische stof genaamd hexaan wordt gebruikt om DHA en ARA te extraheren uit hun algen- en schimmelbronnen. Dit luidt alarmbellen voor organische voorstanders vanwege de giftige aard van hexaan. Het is mogelijk om een ​​waterextractieproces te gebruiken, maar de FDA moet dit nog onderzoeken en goedkeuren voor zuigelingenvoeding. Vallaeys merkt op dat de National Organic Standards Board eigenlijk heeft gestemd om DHA en ARA niet te laten extraheren met hexaan in organische zuigelingenvoeding, maar de USDA heeft dit niet afgedwongen. is a good choice. Tegenwoordig is het moeilijk om een ​​formule te vinden die geen toegevoegde DHA en ARA bevat, maar als je je zorgen maakt, is The Honest Company Organic Premium Infant Formula een goede keuze.

Als je formule niet overeenkomt met je baby, weet je het.

U wilt een formule vinden die uw baby leuk vindt en gemakkelijk verteert. Zijn ze tevreden en bloeiend of lijden ze aan spijsverteringsproblemen? Je weet het: voedselreacties hebben direct invloed op de slaap en het humeur van je baby (en waarschijnlijk ook op die van jou). Baby's met voedselallergieën of spijsverteringsproblemen zullen tekenen vertonen zoals diarree of constipatie, gas, reflux, droge of rode huid of chronische onrust.

“Niet elke baby is hetzelfde. Het is be>

Dr. Cohen beveelt aan om één merk tegelijk te proberen. Bij het schakelen benadrukt hij dat hij >

Ingrediënten die u op formulelabels kunt zien

 • ARA (arachidonzuur): vetzuur dat wordt aangetroffen in moedermelk
 • Maïsmoutodextrine : zoetstof op basis van maïs, zoeter dan lactose
 • Vaste glucosestroop : zoetstof op basis van maïs, zoeter dan maltodextrine van maïs
 • Koemelk : de melk waarvan de meeste formules zijn gemaakt, gewijzigd om dichter in samenstelling te zijn dan menselijke moedermelk
 • DHA (docosahexaeenzuur): vetzuur dat wordt aangetroffen in moedermelk
 • Gehydrolyseerd eiwit : een eiwit dat wordt afgebroken tot zijn aminozuren, waardoor een formule beter verteerbaar kan worden
 • Lactoferrin : een eiwit dat aanwezig is in moedermelk
 • Lactose : suiker die van nature aanwezig is in melk
 • Milk Fat Globule Membrane (MFGM): een membraan van eiwitten, lipiden en enzymen dat wordt aangetroffen in moedermelk
 • Prebiotica (meestal galacto-oligosachariden): er is aangetoond dat ze goede maagbacteriën laten groeien, vergelijkbaar met een baby die borstvoeding krijgt
 • Probiotica : gunstige bacteriën die kunnen helpen bij het bezinken van de maag van een baby
 • Soja : Eiwit afgeleid van sojabonen, vaak in formules bedoeld voor baby's die lactose niet aankunnen

Misschien vind je dit ook leuk