Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste Sunrise alarm klokken

Sunrise-wekkers zijn een geweldige manier om uzelf de dag door te brengen. Ze zijn ontworpen om de zonsopgang te simuleren om het wakker worden een zachtere en meer verfrissende ervaring te maken. We hebben 8 van de beste klokken getest op hun zonsopkomstsimulatie, extra functies en bruikbaarheid. Het beste voor u hangt af van uw levensstijl en hoe u prioriteit geeft aan kosten, wakker worden door licht en extra functies.

De 4 beste Sunrise alarm klokken

De beste Sunrise alarmklok: samengevat

Philips Somneo Slaap- en weklicht
iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine
Casper Glow Light
hOmeLabs Sunrise-wekker
Beste Sunrise alarmklok
Beste Smart Sunrise-wekker
Het beste voor Sleep Ambiance
Beste budget kopen
Prijs
$ 200
$ 78
$ 129
$ 20
Zonsondergangsimulatie
Sounds
7
10
0
6
kleuren
3
11
1
8
ports
USB, extra
USB, extra
Geen
USB
App

Philips Somneo Slaap- en weklicht

Het beste
Sunrise Alarm Clock

Philips
Een zonsopkomstsimulatie waarop u kunt vertrouwen en een interface die eenvoudig genoeg is om hem in uw slaap te zetten.
Pros
Succesvolle zonsopgang
Dynamische interface
Extra functies
Cons
Steile kosten
Sluimeren laat het licht aan
Neemt veel ruimte in beslag

Waarom we ervoor kozen

Succesvolle zonsopgang

In onze tests zorgde de Philips Somneo voor een consistent succesvol ontwaken bij zonsopgang. Elke keer dat we de klok gebruikten, werden we gewekt net voordat het geluidsalarm in werking trad. Die geleidelijke stijging uit het diepst van onze dromen maakt de Philips Somneo een topkeuze. Zelfs het ontwerp is gericht op het maximaliseren van het lichtoppervlak, waarbij elk deel van de ruimteachtige vorm licht uitstraalt. En het is een fel licht. Als wakker worden door licht een prioriteit is in je zoektocht naar een zonsopgang-wekker, wees gerust, de Somneo heeft deze onder de knie.

Een dynamische interface

De Philips Somneo slaat het over en probeert een aantal fysieke knoppen in het ontwerp te proppen. In plaats daarvan maakt het gebruik van een dynamisch touchscreen met een interface die verandert als u door de instellingen beweegt. Er is geen ruimte voor verwarring met deze methode en we vonden de Somneo de eenvoudigste om te bedienen. Het gebruikt kleine pictogrammen om instellingen zoals licht, geluid en alarm duidelijk weer te geven - het is net zo eenvoudig als door instellingen op uw telefoon tikken. Je kunt zelfs dat hoorbare tikkende geluid uitschakelen als je de voorkeur geeft aan stillere interactie.

Onderdeel van die eenvoudige installatie omvat het maken van twee "wake-profielen" die uw alarmvoorkeuren opslaan voor een snelle instelling voor 's avonds laat. Om het alarm 's ochtends uit te schakelen, geeft het scherm slechts één knop weer die u kunt omrollen en tikken - geen knoppenknarsen totdat het knipperen stopt. Als alternatief kunt u het alarm gedurende 9 minuten in de sluimerstand zetten met een aanraking aan de bovenkant van het alarm.

Tappen via de Philips Somneo-interface was erg intuïtief.

Extra functies

We hebben geconstateerd dat de Philips Somneo precies de juiste hoeveelheid extra functies biedt om de algehele waarde te verhogen, maar zonder de kernfunctie op te offeren. U vindt twee poorten aan de achterkant van de klok: voor USB- en hulpkabels. Dit maakt het gemakkelijk om uw stopcontacten te maximaliseren en uw telefoon de klok door op te laden. Je kunt de Somneo ook gebruiken als luidspreker met de hulppoort en stekker - hoewel je je eigen muziek niet als alarmgeluid kunt gebruiken.

Wanneer het tijd is om naar bed te gaan, biedt Somneo ook een zonsondergangsimulatie en een begeleide ademhaling. We vonden beide opties behoorlijk rustgevend en een leuke manier om in slaap te vallen.

Er is ook een nachtlichtfunctie die een gezellig oranje licht afgeeft van de gewone lamp, voor late nachtverlichting. Het is niet zo fel dat het je wakker maakt, maar niet zo zwak dat er nog steeds verdachte schaduwen in je kamer zijn. En als u de voorkeur geeft aan pikzwart, kunt u de klokweergave uitschakelen of dimmen. Het wordt nog steeds geactiveerd als je op het touchscreen tikt voor een snelle blik op het moment, en dimt weer weg als je voor nog een uurtje sluit.

Punten om te overwegen

Steile kosten

Met $ 200 is de Philips Somneo de duurste zonsopgangklok die we hebben getest. Een andere van onze favorieten, de hOmeLabs Sunrise-wekker, kost $ 20 en biedt veel van dezelfde functies. Dus welk verschil maakt $ 180? Waarschijnlijk niet voldoende om een ​​zo groot prijsverschil te rechtvaardigen. De Somneo biedt een elegantere en effectievere uitvoering van zijn functies en een constructie van hogere kwaliteit. Over het algemeen is het een waardevolle investering voor diegenen die serieus een zonsopkomstwekker willen gebruiken. Maar als je meer nonchalant nieuwsgierig bent naar het idee, zal een goedkoper model voldoen.

Enkele gebreken

Er zijn een paar kleine eigenaardigheden waar we niet verliefd op waren bij het testen van de Somneo. Allereerst is dit de grootste wekker die we hebben getest. Het profiel van 8 "x8" is bijna het dubbele van dat van andere favorieten. Als u beperkte ruimte op uw nachtkastje heeft, kan de Somneo problematisch zijn.

De Philips Somneo neemt veel meer ruimte in op een nachtkastje dan de Casper Glow Light.

We waren ook geen grote fans van de sluimerfunctie. Hoewel de tikfunctie om het te starten super naadloos is, snooiseert het alleen het alarmgeluid. Het lampje blijft branden, tenzij u het uitschakelt via normale instellingen. Omdat het licht helder genoeg is om je wakker te maken, lijkt het contra-intuïtief om het in de sluimerstand te laten staan. Hoewel het mogelijk is dat sommige mensen aantrekkelijk vindt, zouden we de optie op prijs hebben gesteld.

Hoewel de klok een redelijk scala aan geluiden biedt, ben je beperkt over wanneer je ze wilt gebruiken. De storm- en oceaangeluiden zijn bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor de zonsondergangsleeptimer. Terwijl ochtendvogels en yoga-achtige meditatiemelodieën zijn gereserveerd voor het ochtendalarm. We beschouwden dit niet als een grote dealbreaker, omdat de geluiden de neiging hebben om overeen te stemmen met hun toegewezen doeleinden. Maar concurrenten bieden meer vrijheid voor geluidsaanpassing.

iHome Zenergy Bedside Sleep Therapy Machine

Het beste
Smart Sunrise-wekker

ik huis
Een super zonsopgangklok met alle functies die de markt biedt.
Pros
Functie-verpakt
Applicatie voor de mobiele telefoon
Cons
Sunrise is secundair
Te veel knoppen

Waarom we ervoor kozen

Uitgelicht-verpakt

Er is geen kenmerk dat de iHome Zenergy niet in zijn stevige prisma zit. Het herbergt 10 verschillende geluidsopties - u kunt wakker worden met een regenachtige storm of oceaangolven, witte ruis of zenbel. Ieder is naturalistisch en rustgevend, met één uitzondering - een griezelig hartslaggeluid dat ons wat "Tell-Tale Heart" -vibes gaf. Bij de vele geluiden hoort een verzameling kleuropties. Vanuit de app kun je kiezen uit 10 presets, zoals "Aurora" - met een zacht veranderende regenboog die lijkt op het noorderlicht. Of "Energie", die vol is van wervelende blauwe tonen om melatonine te remmen.

De iHome Zenergy in de lichtmodus "Aurora".

U vindt ook een slaaptimeroptie, twee afzonderlijke alarmprofielen die u kunt instellen en een FM-radio. De iHome Zenergy heeft ook USB- en hulppoorten en Bluetooth-connectiviteit. U kunt muziek streamen vanaf uw telefoon, uw telefoon opladen en de iHome gebruiken als luidspreker voor oproepen. Als het gaat om functies, is er geen vak dat de iHome niet heeft aangevinkt. Als u op zoek bent naar een ongelooflijk multifunctionele wekker die ook een zonsopkomstsimulatie heeft, is de iHome Zenergy iets voor u.

Applicatie voor de mobiele telefoon

De iHome Zenergy biedt een optionele app voor Android- en iOS-apparaten. Het is een beetje gedateerd, maar alle essentiële functionaliteit is aanwezig. Het maakt het instellen van elk detail van uw alarm naadloos. Of het nu gaat om het instellen van de klok, het afstemmen van de radio, het instellen van de slaaptimer of het creëren van een weekdagalarm - u verspilt geen tijd aan het proberen een handleiding te lezen of een reeks knoppen te leren. Omdat er zoveel instellings- en aanpassingsopties zijn, hebben we het enorm op prijs gesteld om ze allemaal in de app in te stellen.

Met de mobiele Zenergy-app kunt u alarmen en slaaptimers instellen vanaf uw telefoon.

Punten om te overwegen

Sunrise is secundair

Omdat de iHome zoveel doet, is de Sunrise-functie niet zo be>

Zoveel knoppen

Dus we telden, en er zijn 27 knoppen op de iHome Zenergy. Ondertussen is de Casper sportief. Hoewel de iHome compenseert met zijn mobiele app, is er nog steeds een steilere leercurve voor het gebruik van alle knoppen.

Enkele van de vele knoppen van de iHome.

Casper Glow Light

Best voor
Sleep Ambiance

Casper
Dit alarmlicht is de perfecte metgezel voor een slaperige omgeving.
Pros
Slaap gecentreerd
Eenvoudige en geavanceerde functionaliteit
Synchroniseer meerdere eenheden
Cons
Geen klokfunctionaliteit
Geen snooze of geluiden

Waarom we ervoor kozen

Slaap gecentreerd

Alles aan de Casper Glow Light is gericht op het creëren van een gezellige slaapomgeving. De vorm is ontworpen om op te gaan in de slaapomgeving, met een zachte rondheid die doet denken aan een wolk. In plaats van een dikke klok op uw nachtkastje, draagt ​​de vorm van de Glow Light bij aan de algemene slaapsfeer. Je kunt het zelfs in paren kopen en ze synchroniseren - zoals een constellatie van lichten of kaarsen.

De Casper biedt een subtiel en minimalistisch ontwerp, zonder in te boeten op kracht.

Het slaat een aantal wekkerklassiekers over (daarover later meer) maar maakt het goed door zijn kernfunctie waar te maken. Als je elke ochtend op natuurlijke wijze wakker wordt, laat de Glow Light je geen hoeken snijden. Er is geen vangnet van een back-upgeluidalarm; als je bij licht wakker wilt worden, geeft Casper je geen andere opties. Soort hardcore, naar onze mening. En zeker zelfverzekerd.

Sommige van de goedkopere producten die we hebben getest (zoals Utorch), waren veel te zwak om ons ooit alleen door licht wakker te maken. Maar tijdens onze testen werden we elke ochtend wakker met de zonsopkomstsimulatie van de Casper. Het enige probleem is dat we meestal na ongeveer 30 minuten wakker werden. Als je een diepere slaper bent en een noodzakelijke wektijd hebt, raden we aan om ongeveer 40 minuten te budgetteren totdat je lichaam meer gewend raakt aan het lichtsignaal. Hoe meer we het gebruikten, hoe dichter we bij de ingestelde tijd kwamen.

Eenvoudige en geavanceerde functionaliteit

Er zijn slechts twee knoppen op de Glow Light, en elke andere optie wordt gedaan door het licht te draaien, om te draaien of te wiebelen. De knoppen aan de boven- en onderkant pauzeren en hervatten de standaard dimmodus om af te wisselen tussen een slaaptimer en een lamp. Om het aan te zetten, pak je het licht op en beweeg je het. Om het uit te schakelen, draait u eenvoudig het licht om. Als u de helderheid wilt aanpassen, draait u eenvoudig aan de Glow Light. De toegangsbarrière voor gebruik is zo laag dat het ook goed kan zijn om met kinderen te gebruiken. De dimmende slaaptimer kan een effectieve manier zijn om bedtijd aan te geven. En de simulatie van de rijzende zon zou kinderen voorzichtig kunnen helpen om te wekken.

Het besturen van de Casper duurt slechts een draai en een draai.

Draadloos en draagbaar

Er zijn geen plug-ins of batterijen voor de Casper Glow Light. Het laadt op met behulp van een draadloos platform en dit betekent dat u het onderweg kunt gebruiken. Als je een middernachtsnack of badkamer wilt laten rennen zonder in het donker te rommelen, pak je de Glow Light gewoon op en wik je hem. De Casper zal de kamer als het ware lezen en aanpassen aan een helderheidsniveau dat past bij de helderheid van de kamer met behulp van de omgevingslichtsensor.

Punten om te overwegen

Het is geen klok

De Casper Glow Light is geen wekker. Het is meer als een alarmlicht. Als gevolg hiervan ontbreken er enkele dingen die sommige ochtendroutines kunnen belemmeren. Het heeft geen klokweergave, dus je moet nog steeds je telefoon oppakken om de tijd te controleren.

En terwijl u toch bezig bent, kunt u net zo goed een conventioneel alarm op uw telefoon instellen. Zonder een back-upgeluidalarm is er een reële kans dat u later wakker wordt dan bedoeld met alleen het Casper-licht. Snoozers zullen teleurgesteld zijn om te horen dat de Glow Light geen snooze-optie heeft. Je zou de app kunnen openen en een andere alarmtijd instellen, maar tegen de tijd dat je zoveel moeite hebt gedaan, ben je waarschijnlijk al klaarwakker. Degenen met flexibele schema's of die graag in het weekend uitslapen, vinden de >

hOmeLabs Sunrise-wekker

Het beste
Budget kopen

hOmeLabs
Een bevredigende zonsopkomstsimulatie en grote waarde voor de vele functies.
Pros
Sunrise simulatie
Grote waarde
Cons
Eigenzinnige uitvoering

Waarom we ervoor kozen

Sunrise simulatie

De 30 minuten zonsopkomst van de hOmeLabs was helder genoeg om onze testers wakker te maken, en net voordat het back-upgeluidalarm in werking trad. Het was subtiel en zacht, maar niet te zwak. Niet elk product dat we hebben getest was helder genoeg om deze prestatie te bereiken. We zouden de hOmeLabs vertrouwen voor het bereiken van een zachtere start van de dag. De sluimerknop is de grootste en meest prominente, zodat u hem niet mist. En u kunt de snooze-lengte aanpassen naar 5,10,15 of 20 minuten.

De hOmeLabs in zijn lampinstelling.

Grote waarde

Voor slechts $ 20 heeft de hOmeLabs net zoveel functies als zijn $ 100 + concurrenten. Het heeft 10 helderheidsniveaus en acht kleurenopties. Het biedt zes geluiden om uit te kiezen en heeft FM-radiofunctionaliteit. De klok heeft een back-upalarm, back-upbatterij en een USB-poort voor het opladen van uw telefoon. Er is weinig dat je zou missen met de hOmeLabs Sunrise-klok, vooral voor zijn prijs. Als u niet klaar bent om te investeren in een duurdere zonsopgangklok, is de hOmeLabs een geweldige plek om te beginnen.

Punten om te overwegen

Eigenzinnige uitvoering

We houden ervan dat de hOmeLabs-klok zoveel functies heeft. De uitvoering ervan is echter een beetje gek. Het geluid bijvoorbeeld: sommige klinken als funky teksttonen die standaard worden gebruikt op een oude flip-telefoon. Er is ook een geluidsoptie die gierende vogels op de achtergrond van klassieke muziek plaatst.

De vele kleuropties zijn ook veel te levendig. Hoewel er een instelling is die de kleuren op een zachtere manier doorloopt, zijn ze over het algemeen een beetje irritant. We zouden deze eigenaardigheden vergevingsgezind noemen wanneer we worden geconfronteerd met de goedkope kosten van hOmeLabs, maar je zou kunnen kiezen voor de iHome Zenergy als kleuraanpassing en smerig geluid een prioriteit zijn.

De heldere kleuren van de hOmeLabs zijn niet bepaald rustgevend.

Gids voor beter slapen

Beperk cafeïne

We weten dat deze moeilijk te horen is. Maar cafeïne heeft een halfwaardetijd van zes uur en kan diepe slaap voorkomen als het in je systeem zit als je naar bed gaat. Studies hebben aangetoond dat het hebben van cafeïne zes uur voor het slapengaan de totale slaaptijd met een uur of meer kan verminderen. We zeggen niet dat je het helemaal moet vermijden, maar overweeg om cafeïne na ongeveer 14.00 uur te vermijden

Neem zeven uur op en houd het consistent

Meer slaap halen lijkt een voor de hand liggend doel, maar het is niet zo eenvoudig om te bereiken. Experts adviseren elke nacht tussen zeven en negen uur slaap te richten. Maar misschien nog be>

Blokkeer het licht

Dit advies klinkt misschien een beetje contra-intuïtief in een beoordeling van wekkerlichtklokken, maar zoveel mogelijk licht blokkeren zal je helpen dieper te rusten. Licht introduceren wanneer het tijd is om wakker te worden, is niet echt waar we het hier over hebben. Zelfs het kleinste beetje licht kan de slaap verstoren en voorkomen dat uw pijnappelklier melatonine produceert , het hormoon dat slaap en waakzaamheid reguleert. Als de zon opkomt in uw kamer, kunnen verduisteringsgordijnen werken om dat licht buiten te houden.

Investeer in comfort

Uw slaapomgeving moet zo comfortabel mogelijk zijn voor uw beste rust. Dit kan betekenen dat je je niet >nek-ruggengraatuitlijning kunt handhaven. Het University of Rochester Medical Center beveelt aan : "Probeer uw oren, schouders en heupen uitgelijnd te houden, ongeacht uw slaaphouding." Verschillende slaapposities rechtvaardigen verschillende soorten kussens om die uitlijning te bereiken. Zijslapers willen bijvoorbeeld een hoger kussen dat het hoofd kan optillen om uit te lijnen met de rug. Als u niet uitkijkt om 's nachts in uw bed te kruipen, is het waarschijnlijk tijd om de reden te achterhalen en stappen te ondernemen om het te verhelpen.

Sunrise Alarm Clock FAQ

Waarom is de sluimerknop 9 minuten?

Veel wekkers stellen hun sluimertijd standaard in op negen minuten. Zelfs de alarmfunctie van je iPhone sluimert negen minuten. Het antwoord dateert uit de tijd dat de sluimerfunctie werd uitgevonden in de jaren vijftig. De tanden van het sluimertoestel waren zodanig uitgelijnd dat ze alleen in iets meer dan negen minuten of iets meer dan 10 minuten met de bestaande tandwielconfiguraties konden ingrijpen. Na wat testen door vroege klokkenmakers, vonden ze negen minuten de neiging om te landen voordat de slapers een diepere slaapcyclus ingingen. Flits vooruit naar vandaag, en het is traditie en praktijk om die norm van negen minuten te handhaven.

Werken zonsopgangs klokken?

Het korte antwoord - waarschijnlijk. Er zijn veel persoonlijke factoren, zoals hoe licht een slaper je bent, hoe laat je wakker wordt en hoe consistent je slaapschema is, die allemaal kunnen beïnvloeden of een wekker met weklicht voor jou zou werken. Tot dusverre hebben studies aangetoond dat simulatie van de dageraad (bescheiden) de kwaliteit van slaap en alertheid bij het ontwaken heeft verbeterd . Er zijn geen duidelijke negatieve effecten van het gebruik ervan, dus het is zeker het proberen waard.

Wat is sociale jetlag?

Social jet lag kan je slaapschema net zo erg maken als een reis door het land. Laat opblijven in het weekend, 'inhalen' van de slaap door in te slapen of een extra >ontwikkelen van rookgewoonten .

Misschien vind je dit ook leuk