Door Jorie Larsen

Het beste domoticasysteem

Het beste domoticasysteem geeft je niet alleen de mogelijkheid om lichten uit te schakelen met een smartphone; het helpt ook je huis te beschermen. Daarom hebben we de zeven grootste bedrijven voor thuisbeveiliging beoordeeld om de bedrijven te vinden die het beste inbraakbeveiliging, 24/7 monitoring en handige automatiseringsfuncties combineren.

De 4 beste domoticasystemen

Beste technologie

Vivint
De breedste catalogus van geavanceerde slimme technologie
Pros
Smart-home integratie
Betaalbare automatisering
Cons
Frequente verkoopgesprekken

Waarom we ervoor kozen

Smart-home integratie

Techneuten die al hun smart home-apparaten in één samenhangend netwerk willen integreren, zullen dol zijn op Vivint . Het biedt de nauwste integratie met populaire smart-home apparaten zoals de Amazon Echo, Nest Learning Thermostat en Kwikset slimme sloten. Al onze topkeuzes ondersteunen ten minste enkele apparaten van derden, maar de app en technologie van Vivint bieden een veel leukere ervaring bij het gebruik ervan.

De ingebouwde compatibiliteit van Vivint met Amazon Echo betekent dat u de beveiliging van uw huis kunt bedienen met uw stem, simpelweg door "Alexa" te bedienen. Klanten van Vivint kunnen ook bepaalde Z-Wave-apparaten kopen, zoals slimme lichtschakelaars van retailers zoals Home Depot, en een Vivint-technicus voegt die lichten toe aan de automatiseringsmogelijkheden van uw huis. Technisch gezien kunt u zelf apparaten van derden installeren, maar Vivint raadt aan om dit door een professional te laten doen - het vergt enige serieuze knowhow.

Betaalbare automatisering

Elk pakket met Vivint is compatibel met domotica, in tegenstelling tot zijn concurrenten. Met al onze andere keuzes moet je upgraden naar hogere niveaus voor toegang tot smart home-functies. Vivint's basispakket begint bij een maandelijkse $ 10 goedkoper dan onze andere favorieten. Het is ook onze enige keuze met een contractoptie van maand tot maand, hoewel u uw apparatuur vooraf moet kopen.

Punten om te overwegen

Frequente verkoopgesprekken

Vivint staat bekend als een beetje verkooppraatje en toen we online om een ​​gratis offerte vroegen, belde een medewerker van de klantenservice vier keer terug in een periode van 24 uur tot we hem oppikten. Toch was ons gesprek aangenaam en hebben de verkopers ons niet onder druk gezet om meteen een systeem te kopen. Het heeft ook slechts een proefperiode van drie dagen, dus de druk om te plegen is groter dan bij andere providers.

Meest gerenommeerde

ADT-puls
Tientallen jaren vertrouwde service en kwaliteit
Pros
Biometrische spraakherkenning
Hoge kosten voor hoge kwaliteit
Cons
Minder integratie-opties

Waarom we ervoor kozen

Biometrische spraakherkenning

Een coole functie die ADT Pulse heeft die geen van onze andere topkeuzes doet, is biometrische spraakherkenning, wat betekent dat het eigen bedieningspaneel uw unieke stem herkent. U kunt uw systeem instrueren om de lichten te laten zakken, de deuren te vergrendelen en meer. Behoorlijk handig. (Met sommige van onze andere topkeuzes, zoals Vivint, kunt u uw huis alleen bedienen via spraakbesturing met apparaten van derden, zoals de Amazon Echo.)

Hoge kosten voor hoge kwaliteit

ADT's a la carte domotica-apparaten zijn ook duurder dan de meeste (ADT's raam / deur sensor is $ 80, vergeleken met Vivint's, dat is $ 35), maar er zijn een paar redenen voor. Het bedrijf gebruikt nooit gereviseerde of tweedehands onderdelen, verleent een geld-terug-garantie van zes maanden en biedt een levens>

Punten om te overwegen

Minder integratie-opties

Terwijl het bedrijf rechtstreeks goedgekeurde Z-Wave lichtschakelaars, dimmers en kleine aan / uit-schakelaars verkoopt, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, waarvoor u bij een derde partij moet aanschaffen en uzelf moet installeren. Het enige nadeel is dat de lijst met goedgekeurde apparaten van ADT kleiner is dan wat Vivint aanbiedt.

Het beste voor DIY

FrontPoint
Een eenvoudig en intuïtief systeem dat u zelf installeert
Pros
Eenvoudige zelfinstallatie
Waakzame monitoring
Cons
Home automation apparatuur wordt apart verkocht

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudige zelfinstallatie

Frontpoint is onze topkeuze voor beveiligingsliefhebbers die het niet erg vinden om hun mouwen op te rollen en ongeveer 30 minuten te besteden om zelf een beveiligingssysteem te installeren. Alle apparaten maken draadloos verbinding, dus geen elektrisch gereedschap nodig en u bespaart op installatiekosten. Een andere zilveren voering voor DIY-installatie is dat als je beweegt, je de sensoren zelf kunt verwijderen en het hele systeem mee kunt nemen naar je volgende huis.

Waakzame monitoring

Het bedrijf voert 24 keer per dag diagnostiek uit op uw sensoren. Dit betekent dat u uw sensoren en batterijen nooit zelf hoeft te testen (zoals bij Protect America) of u geen zorgen hoeft te maken als het systeem niet werkt terwijl u weg bent. En al zijn systemen zijn 100 procent mobiel, wat betekent dat niemand afhankelijk is van een vaste lijn - ze zijn ongevoelig voor stroomuitval en afgeknipte telefoondraden.

De interactieve en ultieme plannen van Frontpoint worden ook geleverd met "Crash Smash Protection". Het werkt als volgt: Wanneer u thuis komt, heeft u 30 seconden om het bedieningspaneel uit te schakelen. Als u het niet binnen 30 seconden uitschakelt, krijgt de politie een melding. Als een inbreker uw controlepaneel kapot maakt, zal het paneel het Monitoring Center nog steeds waarschuwen om hulp te sturen, omdat u het niet binnen het venster van 30 seconden hebt uitgeschakeld.

Punten om te overwegen

Home automation apparatuur wordt apart verkocht

Hoewel het beveiligingssysteem van Frontline compatibel is met sommige apparaten voor thuisautomatisering, verkoopt het geen apparaten rechtstreeks. Alle compatibele geautomatiseerde thuisfuncties (slimme sloten, thermostaat en slimme lichtschakelaars) moeten onafhankelijk door u worden gekocht en vervolgens op het systeem worden aangesloten. Dat gezegd hebbende, het is compatibel met de meest bekende Z-Wave-apparaten, zoals Amazon Echo, Nest Learning Thermostat en Kwikset Locks.

Meest betaalbaar

Bescherm Amerika
De beste waarde, als uw huis is uitgerust met een vaste lijn
Pros
Budgetvriendelijke prijzen voor vaste verbindingen
DIY-installatie
Cons
Duurder zonder vaste lijn

Waarom we ervoor kozen

Budgetvriendelijke prijzen voor vaste verbindingen

Ons meest betaalbare automatiseringssysteem, op één na, was Protect America, dat een 24/7 bewakingsservice bood vanaf slechts $ 20 per maand. Het bedrijf biedt door de klant ondersteunde doe-het-zelf slimme thuisinstallatie en - wacht erop - gratis apparatuur tot $ 1.400. En dat omvat een levens>

DIY-installatie

Met gratis activering en een gratis doe-het-zelf-installatie blijft Protect America budgetvriendelijk. Uw initiële kosten zullen behoorlijk laag zijn in vergelijking met een provider als Vivint. U moet gewoon vertrouwd zijn met de installatie van uw eigen systeem. Het proces is eenvoudig en u kunt zelfs een professional bellen om door elke stap te worden geleid. De installatie duurt minder dan een uur en het team van Protect America zal controleren of het werkt.

Punten om te overwegen

Duurder zonder vaste lijn

Het pakket van $ 20 per maand bestaat uit vaste monitoringverbindingen die veel Amerikanen niet meer hebben of willen. Functies voor huisautomatisering zijn nog steeds beschikbaar op vaste verbindingen zo>

Hoe uw huis te automatiseren

Huisautomatisering rust uw huis uit met apparaten waarmee u aspecten van uw huis vanaf uw mobiele apparaat kunt bedienen. Dit soort automatisering maakt het gemakkelijk om uw huis te bewaken en te bedienen wanneer u weg bent, slaapt of een beetje lui bent.

Bewakings camera's

Beveiligingscamera's zijn een van de meest populaire manieren om uw huis te bewaken. Ze dienen niet alleen voor veiligheidsdoeleinden, maar stellen u ook in staat om te kijken naar eventuele pakketbezorgingen of onverwachte bezoekers. Videocamera's zijn ook een betere keuze dan bewegingsmelders omdat u kunt controleren wat een alarm veroorzaakt en die beelden kunt gebruiken om een ​​politieonderzoek te ondersteunen. Door binnen-, buiten- of deurbelcamera's te installeren, hebt u visuele toegang tot uw hele huis.

Thermostaten, verlichting en stopcontacten

Uw elektriciteitsverbruik automatiseren en bewaken is een eenvoudige manier om toe te voegen aan uw smart home. Met slimme gloeilampen kunt u tikken en tikken met behulp van een app. Met slimme thermostaten kunt u koel- en verwarmingsschema's instellen, de temperatuur van uw huis regelen wanneer u weg bent en energiezuiniger zijn. Met geautomatiseerde stopcontacten kunt u energie besparen door ze uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt zonder alles te hoeven loskoppelen - u hoeft zich nooit zorgen te maken of u de krultang aan hebt laten staan. Slimme stekkers volgen ook uw energieverbruik en geven afstandsbediening over wat u aansluit.

Deuren en garages

Verhoog de veiligheid en het gemak van de toegangspunten van uw huis door slimme sloten en garageopeners te installeren. Met slimme sloten kunt u controleren wie er komt en gaat, speciale privileges toewijzen aan vrienden of ingehuurde professionals, en nooit met de sleutels hoeven rommelen wanneer uw handen vol zijn met boodschappen. Slimme garagedeuropeners nemen traditionele afstandsbedieningen een paar slimme stappen verder. U kunt een slimme opener synchroniseren met andere apparaten voor bewerkingen zoals het inschakelen van uw huislichten wanneer u thuiskomt.

Veelgestelde vragen over domotica

Hoeveel kost het om uw huis te automatiseren?

De uitrusting van een domoticasysteem kan behoorlijk persoonlijk zijn en uw prijs hangt sterk af van de technologie die u kiest om te integreren. Afzonderlijke hardware kan variëren van $ 40 tot $ 300 voor een enkele slimme lamp, camera, slot of thermostaat. We raden aan klein te beginnen met een paar be>

Wat houdt domotica in?

Huisautomatisering kan een vrij brede term zijn en de opties worden uitgebreid naarmate de technologie vordert. In wezen wordt elk apparaat, toegangspunt, beveiligingsfunctie of elektrische component die u op afstand kunt bedienen, beschouwd als domotica.

Welke producten werken met Google Home?

Slimme apparaten communiceren met elkaar via draadloze protocollen en de meest populaire wordt Z-Wave genoemd. Zowel Google Home als Amazon's Alexa zijn Z-Wave-compatibel en kunnen daarom synchroniseren met de overgrote meerderheid van slimme technologie op de markt. Met beide systemen moet u spraakopdrachten kunnen geven aan uw slimme sloten, verlichting, thermostaat en zelfs uw beveiligingssysteem.

Het beste domoticasysteem: samengevat

Vivint
ADT
FrontPoint
Bescherm Amerika
Het beste
Technologie
Reputatie
DIY-systeem
Betaalbaar systeem
App Store-beoordeling
4,4 / 5
4,7 / 5
3,1 / 5
2,7 / 5
Contractduur
Maand tot maand
60 maanden
36 maanden
12 maanden
36 maanden
36 maanden
Proefperiode
3 dagen
90 dagen
30 dagen
14 dagen

Meer beoordelingen over huisveiligheid

We hebben de hele thuisbeveiligingsmarkt beoordeeld, we hebben gekeken naar de populaire beveiligingsbedrijven in lokale markten, en we hebben ook een duik in nog meer beoordelingen genomen.

Bekijk onze andere beoordelingen hier als je geïnteresseerd bent om dieper in te gaan op de beveiliging van huizen:

Misschien vind je dit ook leuk