Meg Cannistra Senior Content Strategist Door Meg Cannistra Senior contentstrateeg

ADT Home Security Systems Review

ADT is een van de meest bekende providers in de beveiligingsbranche en het is duidelijk waarom. De 24/7 professionele monitoring van het bedrijf en zes speciale commandocentra helpen ook opvallen tussen concurrenten die monitoring soms uitbesteden aan derden. Bovendien zijn de functies voor huisautomatisering een geweldige toevoeging voor degenen die wat meer controle over hun huis willen. Met meer dan een eeuw expertise en miljoenen klanten heeft ADT een reputatie opgebouwd als een autoriteit op het gebied van woningbescherming.

De claim

is America's No. 1 choice for home security monitoring. ADT is Amerika's nummer 1 keuze voor bewaking van de thuisveiligheid.

Is het waar?

Ja. ADT biedt thuisbeveiliging aan ongeveer acht miljoen klanten in Noord-Amerika, waardoor het een van de grootste bedrijven in de branche is. Met 17.000 werknemers (technici, dispatchers, vertegenwoordigers van de klantenservice, enz.) In zowel de VS als Canada, is het duidelijk dat ADT de uitgebreide dekking heeft die veel van zijn concurrenten niet hebben.

Het is ook de oudste aanbieder van thuisbeveiliging met meer dan 140 jaar ervaring . Dit betekent dat ADT-klanten meer dan een eeuw aan toegewijde ervaring krijgen. Bovendien draagt ​​de erfenis van ADT in de branche veel gewicht - de tuinborden en raamstickers zijn een onmiddellijke indicatie dat een huis beschermd is.

Productoverzicht

Best voor

Huiseigenaren die toegewijde, 24/7 monitoring willen

Niet voor

Huurders die zich niet kunnen binden aan een >

Kenmerken

Beginprijs
36.99 $ / maand *
Contract termijn
36 maanden
24/7 professionele monitoring Ja
Aantal plannen 3
Professionele installatiekosten
Begint bij $ 99
Aantal monitoringlocaties Zes in Noord-Amerika
Kosten voor vervroegde beëindiging
75% van de totale resterende maandelijkse kosten in uw contract
Domotica Ja
Diefstalbeveiliging garantie
ADT helpt bij het terugbetalen van maximaal $ 500 van uw verzekering aftrekbaar in geval van een inbraak terwijl uw systeem is ingeschakeld

* Prijzen zijn voor het basispakket. Houd er rekening mee dat de prijzen variëren op basis van aanpassing, pakketniveaus en kosten.

Domotica

Een van de grootste functies voor elk beveiligingssysteem voor thuis is de mogelijkheid om het te synchroniseren met uw andere smart home-apparaten. Met ADT Pulse kunt u uw systeem koppelen met gadgets zoals slimme sloten, slimme thermostaten en videocamera's . Het grootste voordeel is dat u al deze apparaten rechtstreeks vanaf uw smartphone kunt bedienen met de app ADT Pulse. U zult niet benadrukken of u de voordeur al dan niet bent vergeten te sluiten voordat u eropuit gaat - u kunt hem onderweg met een druk op de knop vergrendelen.

Toegewijde monitoringcentra

guarantees its monitoring is done in its six dedicated command centers. Hoewel sommige providers hun monitoring uitbesteden aan externe verzendingscentra, garandeert ADT dat de monitoring wordt uitgevoerd in haar zes speciale commandocentra. Door de interne controle te houden, helpt u de kwaliteit te controleren en belooft de dispatchers inzicht in uw beveiligingsapparatuur. Commandocentra zijn landelijk gelegen en hebben duizenden getrainde expediteurs in dienst. En ze bewaken de klok rond, zodat uw huis 24 uur per dag, zeven dagen per week veilig blijft.

Huiseigenaar verzekeringscertificaat

Het loont om uw huis te beschermen. Als u een beveiligingssysteem installeert, kunt u tot 20% korting krijgen op de verzekering van uw huiseigenaar. ADT levert een certificaat dat u kunt meenemen naar uw verzekeraar, die u dan laat weten of uw systeem in aanmerking komt voor besparingen.

Gevaren detectoren

ADT controleert niet alleen op mogelijke inbraken, maar beschermt ook tegen gevaren zoals koolmonoxide, branden en overstromingen. Rookmelders, koolmonoxidemelders en overstromingssensoren kunnen aan uw beveiligingssysteem worden toegevoegd om te controleren op gevaarlijke omstandigheden. Het bedrijf biedt zelfs verschillende paniekknoppen die u thuis kunt dragen of plaatsen en die u kunt indrukken om eerstehulpverleners te waarschuwen. Paniekknoppen voor draagbare apparaten en sleutelhangers zijn ook toegankelijk als u niet thuis bent.

Geldteruggarantie

Een beveiligingssysteem is een forse investering en soms is het niet geschikt voor uw huis. Gelukkig biedt ADT een geld-terug-garantie van zes maanden. Als u niet tevreden bent met de service, zal het bedrijf zonder twijfel de installatie- en bewakingskosten terugbetalen.

Mogelijke nadelen

Vaste lijn vereist voor basispakketten

ADT's Essentials en Essentials Plus beveiligingspakketten vereisen een vaste lijn om in uw huis te bedraden. Volgens NPR zijn meer dan de helft van alle huishoudens alleen voor mobiele telefoons en hebben geen vaste lijnen. Als u niet wilt betalen voor de thuistelefoon alleen om een ​​beveiligingssysteem te krijgen, kunt u upgraden naar een duurder pakket dat via een mobiel systeem verbinding maakt met het ADT-bewakingsnetwerk.

Domotica alleen beschikbaar met het duurste pakket

Hoewel ADT domotica biedt, is het alleen inbegrepen bij het Premium Protection with Pulse-pakket. Dit kan frustrerend zijn, omdat domotica een be>

De competitie

ADT
Vivint
FrontPoint
GetSafe
Prijs

36.99 $ / maand *

$ 39,99 / maand *

34.99 $ / maand *

$ 35 / maand

Professionele installatie

X
X

Professionele monitoring

Interne monitoring
X
X

Domotica

Contractduur
36 maanden

48 maanden
60 maanden
36 maanden

Geen contract
12 maanden
36 maanden

Geldteruggarantie
X

* Prijzen zijn voor basispakketten. Houd er rekening mee dat de prijzen variëren op basis van aanpassing, pakketniveaus en kosten.

ADT versus Vivint

Bekend om zijn innovatieve functies voor huisautomatisering, biedt Vivint professionele 24/7 monitoring aan huizen in de VS Vivint's geavanceerde technologie omvat add-ons zoals een intuïtieve slimme thermostaat, een binnencamera met tweerichtingscommunicatie en een garagedeurbediening die je sluit het van je smartphone. requires long contracts, which can be a problem if you don't want to be locked into a long-term commitment. Een groot pijnpunt is dat Vivint >

ADT versus Frontpoint

In tegenstelling tot ADT en Vivint zijn FrontPoint- thuisbeveiligingssystemen een doe-het-zelf-installatie. Dit betekent dat het bedrijf u de apparatuur stuurt om zelf te installeren. has a personalized website that will walk you through the process. DIY-installatie is eenvoudig en Frontpoint heeft een gepersonaliseerde website die u door het proces leidt . En medewerkers van de klantenservice zijn beschikbaar als er iets misgaat. Net als andere topproviders voor thuisbeveiliging biedt Frontpoint ook domotica en professionele monitoring. Er wordt echter slechts één Frontpoint-pakket geleverd met videobewaking. Maar als u geïnteresseerd bent in Frontpoint, kunt u een externe beveiligingscamera gebruiken in combinatie met uw Frontpoint-systeem.

ADT versus GetSafe

is another home security system that allows for DIY installation. GetSafe is een ander beveiligingssysteem voor thuis dat het mogelijk maakt DIY te installeren. De installatie is eenvoudig omdat sensoren loslaten en vastzitten, wat betekent dat er geen speciaal gereedschap nodig is. Een van de grootste voordelen van GetSafe is de contractflexibiliteit. Het bedrijf biedt 24/7 professionele monitoring op maandbasis, een contract van 12 maanden en een contract van 36 maanden. Dus als u een huurder bent die een beveiligingssysteem wil, maar geen >

Veelgestelde vragen over ADT Home Security

Wat is het verschil tussen professionele en doe-het-zelfbewaking?

Professionele monitoring betekent dat, als een alarm wordt geactiveerd, uw systeem een ​​waarschuwing naar een commandocentrum verzendt en een getrainde coördinator de situatie beoordeelt en lokale hulpverleners waarschuwt indien nodig. Met DIY-monitoring is er geen commandocentrum op uw systeem aangesloten. Uw beveiligingssysteem stuurt alle waarschuwingen naar uw smartapparaat zodat u kunt bepalen of hulpverleners moeten worden gebeld.

Kun je ADT krijgen zonder een telefoonlijn?

Ja. Bepaalde ADT-thuisbeveiligingspakketten vereisen geen telefoonlijn om verbinding te maken met het commandocentrum. Safewatch Cellguard is een mobiel netwerk dat alarmsignalen naar ADT-commandocentra stuurt. Een draadloos signaal kan als back-up worden gebruikt, maar Safewatch Cellguard is ook beschikbaar als de be>

Wat is ADT Pulse?

ADT Pulse is het onderdeel van ADT voor huisautomatisering. Met ADT Pulse kunt u slimme apparaten zoals sloten, lichten en camera's bedienen via uw ADT-smartphone-app. U kunt ook de ADT-app gebruiken om uw beveiligingssysteem onderweg in en uit te schakelen. Het maakt ook verbinding met Amazon Alexa, zodat u ook spraakopdrachten kunt gebruiken om uw systeem te bedienen.

Hebben draadloze beveiligingscamera's batterijen nodig?

Nee. Draadloze beveiligingscamera's werken meestal op netstroom en moeten op een stopcontact worden aangesloten om te kunnen blijven werken. Wanneer camera's als draadloos worden geadverteerd, betekent dit dat ze via Wi-Fi verbinding maken met het hoofdbeveiligingssysteem.

Het komt neer op

ADT is het gezicht van thuisbeveiliging, dankzij meer dan een eeuw ervaring en miljoenen klanten in Noord-Amerika. Add-on gevaarsensoren voor overstromingen, koolmonoxide en branden kunnen naadloos worden geïntegreerd met ADT-beveiligingssystemen en zorgen voor extra gemoedsrust. Bovendien maakt de innovatieve technologie van ADT Pulse het een leuke upgrade als je van gadgets voor huisautomatisering houdt. Met toegewijde professionele monitoring, geavanceerde technologie en een >

Misschien vind je dit ook leuk