Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Vivint Smart Home Security Systems Review

Vivint heeft naam gemaakt in de sector van de woningbeveiliging vanwege zijn focus op domotica en zijn hoog aangeschreven klantenservice. Met deurbelcamera's , slimme thermostaten , garageopeners en meer, stelt Vivint je in staat om een ​​slimme woning rechtstreeks uit de Jetsons te bouwen. En in tegenstelling tot zijn concurrenten, hoeft u niet te verzilveren voor het hoogste plan om toegang te krijgen tot deze domotica-functies, waardoor het een meer betaalbare keuze is voor domotica-diensten en ons favoriete smart home beveiligingssysteem.

Wees echter voorbereid op het systeem dat u bouwt, want Vivint biedt slechts twee betalingsstructuren. Een optie is om een ​​contract van vijf jaar te ondertekenen. Dit houdt je veel >

Voor degenen die die contractbeperkingen niet willen, is de enige andere optie van Vivint een betalingsstructuur van maand tot maand - met alle apparatuurkosten vooraf geladen, in plaats van verdeeld in beheersbare brokken op elke rekening. Dat is een steile vroege investering, met name voor een uitgebreid slim systeem. Bovendien biedt Vivint slechts een driedaagse proef op zijn product. Als u niet zeker weet welke apparatuur u uit uw thuismonitoringsysteem wilt, wilt u misschien een aanbieder met een >

De claim

Vivint staat bekend om het koppelen van huisbeveiliging aan geavanceerde automatiseringstechnologie. Vivint beweert "eenvoudige, betaalbare smart home-oplossingen te maken."

Is het waar?

Ja. Bij onze beoordeling van de beste beveiligingssystemen voor thuis hebben we elk systeem acht maanden >

Klanten denken dat Vivint ook eenvoudig is. De mobiele app, waarmee u uw systeem kunt bedienen en gebruiken, heeft een score van 4,4 van de vijf sterren in de iOS App Store. Ter vergelijking: de app van Frontpoint heeft een score van drie op vijf. U kunt transparante navigatie en snelle reactie verwachten.

Vivint maakt ook domotica goedkoper dan de concurrentie. De monitoringpakketten beginnen bij $ 40 of $ 50 met videobewaking. Huisautomatisering en slimme technische mogelijkheden met ADT of Frontpoint zijn alleen beschikbaar op de hoogste niveaus voor $ 50 tot $ 53. Dat gezegd hebbende, uw prijs hangt uiteindelijk af van de apparatuur die u koopt en het systeem dat u bouwt.

Productoverzicht

Best voor

Mensen die op zoek zijn naar functies voor huisautomatisering

Niet voor

Frequente verhuizers

Vivint Smart Home-functies

Prijs
$ 40- $ 50
Contractduur
Maandelijks of 60 maanden
Pakket opties
2
Installatie
professioneel
Toezicht houden
professioneel
Garantie
120 dagen of levens>
JD Power Klanttevredenheid
4/5
Proefperiode
3 dagen
In bedrijf sinds
1999

Vivint Smart Home-monitoringplannen

Maandelijkse prijs Functies ontgrendeld
Slimme beveiliging $ 40 Professionele monitoring, spraakbesturing, app-bediening op afstand, technische ondersteuning
Smart Home-video $ 50 30-daagse continue opname voor vier camera's, videobewaking

Klantenservice

In de klanttevredenheidsevaluatie 2018 van JD Power rangschikte Vivint vier van de vijf Power Circles, een volledige cirkel voor ADT. Dit soort rangorde is indicatief voor een bedrijf dat waarde hecht aan duidelijke communicatie en snelle oplossing wanneer zich problemen voordoen. In het persbericht van JD Power over de prijs stond: “Vivint Smart Home presteert goed in be>

Die hoge rankings verbazen ons niet; toen onze tester de service in zijn eigen huis installeerde, kwam de technicus voorbereid met beschermende overschoenen en leende hij het vacuüm om eventuele rommel te verwijderen nadat hij klaar was. Hij zag zelfs een extra camera die onze tester niet nodig had en verwijderde deze van de rekening.

Vivint Smart Home-app

Net als bij de meeste systeem-apps, kunt u met de Vivint Smart Home-app uw systeem volledig automatiseren en overal bedienen. U kunt uw bewakings- en deurbelcamera's bewaken, de temperatuur wijzigen, het systeem in- en uitschakelen en aangepaste meldingen maken.

Vivint's app heeft ook enkele unieke functies. U kunt uw deuren elke avond op een specifiek tijdstip instellen - dus u hoeft zich niet af te vragen of u bent vergeten een deur te vergrendelen terwijl uw hoofd tegen het kussen slaat. Er is ook de optie om het systeem automatisch uit te schakelen na het invoeren van uw pincode; u hoeft niet naar het bedieningspaneel te racen. Elke gebruiker in het huishouden kan zijn eigen account maken, met beperkte machtigingen en persoonlijke meldingen.

Automatisering integratie

Vivint's lijst met integratie-opties is vrij eindeloos. Van Amazon Echo tot Nest , alles met het Z-Wave-protocol kan in het systeem worden geïntegreerd. Z-Wave is in wezen de draadloze taal waarop apparaten communiceren en het grootste deel van de smarttech-markt van derden gebruikt het. En in tegenstelling tot andere beveiligingsproviders kunt u veel van deze slimme apparaten bij Vivint zelf aanschaffen.

Google-Home partnership

Met Google Home kunt u uw hele beveiligingssysteem bedienen met uw stem. Je kunt ook je systeem verbinden met Amazon Alexa voor stembesturing, maar de samenwerking betekent dat je nog een paar voordelen hebt met Google .

Zo bevatten de meeste starterskits van Vivint nu twee Google Home Minis. Vivint biedt nu ook Google Wi-Fi mesh-netwerken, een effectief Wi-Fi-systeem voor grotere huizen dat dode zones kan helpen elimineren die het draadloze alarmsysteem kunnen beïnvloeden.

Gratis consultatie thuis

De experts van Vivint kunnen helpen evalueren wat uw huis nodig heeft, telefonisch of persoonlijk. De Vivint Smart Home Pro's kunnen u helpen een systeem aan te passen dat past bij het ontwerp van uw huis en de levensstijl van degenen die er wonen - allemaal zonder enige verplichting tot aankoop. Het is moeilijk om precies te weten welke apparatuur u nodig heeft en deze expertise kan u geld besparen. Toen we de systemen zelf testten, merkte onze installatietechnicus dat we een bewegingssensor hadden die we niet nodig hadden, omdat onze deurbelcamera hetzelfde gebied bedekte.

Streety-app

Je buurtwacht is net slimmer geworden, met Vivint's nieuwe app Streety . Buren kunnen videoclips en feed van hun beveiligingscamera's delen. De app is gratis en open voor iedereen, ongeacht of ze een Vivint-klant zijn.

De app maakt gebruik van verificatiemethoden van derden om ervoor te zorgen dat alleen mensen in de community (straal van 300 meter) toegang hebben tot de feed. En geen zorgen als u een verdachte buur hebt, kunt u bepalen wie toegang heeft tot uw opnamen. Er is ook een plek om berichten te posten, vragen te stellen en alle verdachte activiteiten opnieuw te borduren. Mensen met een Vivint-camera kunnen hun feed gemakkelijker in de app integreren, terwijl anderen afzonderlijke clips moeten uploaden.

Vivint Solar

Vivint is doorgedrongen in de markt voor zonnepanelen en wordt snel een van de populairste zonnebedrijven. Zonnepanelen kunnen helpen bij het compenseren van de energiebehoeften van een ingerichte zonne-woning - om nog maar te zwijgen van het feit dat ze milieuvriendelijk zijn. Het gebruiksgemak van Vivint strekt zich uit tot de zonnedivisie: het zorgt voor de installatie en uitrusting van uw dak met hoogwaardige panelen, en u kunt de energieproductie en het gebruik van de panelen volgen met de Vivint-app.

Mogelijke nadelen

Korte proefperiode en >

In tegenstelling tot zijn concurrenten biedt Vivint geen proefperiode van 30 dagen; na de installatie hebt u slechts drie dagen om te beslissen of het systeem bij u thuis past. En als u het vijfjarig contract hebt ondertekend, is dat een vrij kort tijdsbestek om uw >

Bovendien wordt elke keer dat u uw systeem moet verplaatsen, $ 99 aan uw factuur toegevoegd. Verlenging van uw contract doet afstand van de $ 99 kosten, maar dan zit u nog >

Geen online bestelling

Het vergelijken van prijzen en pakketten kan moeilijk zijn met Vivint, omdat het vereist dat u vertegenwoordigers belt voor prijsinformatie en bestellingen. In tegenstelling tot andere providers kunt u uw pakket niet visualiseren of in een online winkelwagentje bouwen. Het is moeilijk om de informatie te verzamelen die je nodig hebt, vooral als je met meerdere bedrijven winkelt.

De competitie

Vivint Smart Home
FrontPoint
ADT
Installatie
professioneel
DIY
professioneel
Toezicht houden
professioneel
professioneel
professioneel
Beginprijs
$ 40
$ 35
$ 37
Pakket opties
2
3
5
App Store-beoordeling
4,4 / 5
3,1 / 5
4,7 / 5
Contractduur
Maand tot maand
60 maanden
12 maanden
36 maanden
36 maanden
In bedrijf sinds
1999
2007
1890
Garantie
120 dagen of levens>
3 jaar
90 dagen
Proefperiode
3 dagen
30 dagen
30 dagen

Vivint Smart Home versus Frontpoint

Voor klanten die op het hek zijn over een beveiligingssysteem voor thuis, biedt Frontpoint wat speelruimte. De proefperiode is 30 dagen en u kunt een contractperiode van één of drie jaar kiezen. In onze ervaring was Frontpoint ook attent en hielp onze tester de service aan zijn huis aan te passen. Elk van zijn vertegenwoordigers was geduldig, beantwoordde onze vele vragen en leidde ons door de basisprincipes van huisveiligheid. Als u niet veel weet over het product, kunt u op Frontpoint vertrouwen om u te krijgen wat u nodig hebt.

Aan de andere kant waren de smart home-functies van Frontpoint een beetje flauw in vergelijking met Vivint. U kunt alleen slimme sloten en gloeilampen kopen via het bedrijf zelf; als u iets geavanceerder wilt, moet u Z-Wave-technologie van derden kopen. Frontpoint biedt ook geen professionele installatie, dus het instellen van uw beveiligingssysteem voor thuis is een doe-het-zelfproject.

Vivint Smart Home versus ADT

Vertrouwen in de eeuwen>

De klantenservice van ADT is ook niet zo goed beoordeeld als de concurrentie, en verdient een flauw drie van de vijf sterren van JD Power. Klanten noemen factuurverschillen, communicatieproblemen en trage probleemoplossing als reden tot bezorgdheid. Mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisautomatisering of solide klantenondersteuning kunnen beter af zijn met Vivint.

Veelgestelde vragen over Vivint Smart Home

Hoeveel kost Vivint?

Plannen beginnen bij $ 40 per maand of $ 50 per maand met videobewakingsdiensten, hoewel die prijs varieert afhankelijk van de apparatuur die u kiest. Vivint is uniek in het aanbieden van apparatuur a la cart - geen vooraf ontworpen pakketten van $ 200 hier. Wanneer u belt om uw service te bestellen, helpt de vertegenwoordiger u bij het ontwerpen van uw huis en het kiezen van uw apparatuur. De installatie kost $ 99 extra, maar dit wordt soms kwijtgescholden voor nieuwe klanten.

Heeft Vivint een kredietcontrole nodig?

Ja. Vrijwel elk beveiligingssysteem voert een zachte kredietcontrole uit wanneer u om service vraagt. De kredietcontrole zou geen invloed moeten hebben op uw kredietscore, maar de uitkomst kan bepalen hoeveel geld u vooraf op het systeem moet betalen. Sommige providers kunnen de service volledig weigeren als uw credit score slecht is.

Heeft u een vaste lijn nodig voor Vivint?

Nee. Vivint is een volledig draadloos beveiligingssysteem voor thuis, gebaseerd op mobiele technologie. Dit betekent dat er geen draden hoeven te worden gesneden en geen gaten moeten worden geboord. Als u in een landelijk gebied woont met een zwakker celsignaal, is een bekabeld systeem wellicht betrouwbaarder.

Onderhoudt Vivint zijn apparatuur?

Ja. Vivint biedt 120 dagen gratis garantie op uw apparatuur, waarna u servicekosten moet betalen. Als alternatief kunt u zich aanmelden voor Vivint's Premium Service voor $ 10 per maand en een levens>

Wat gebeurt er als ik verhuis?

U kunt uw Vivint-service meenemen. Let op: er is een verplaatsingsvergoeding van $ 99 elke keer dat u verhuist, hoewel het ondertekenen van een nieuw contract ervan afziet. Als u verhuist maar uw systeem niet wilt onderhouden, kunt u het overbrengen naar de toekomstige bewoners van uw huis.

Het komt neer op

Voor mensen die een smart home willen bouwen, geeft Vivint toegang tot goedkopere automatisering en technische functies dan andere thuisbeveiligingsproviders. Dat gezegd hebbende, als je niet gebonden bent aan een systeem voor de >

Misschien vind je dit ook leuk