De beste huisdierenverzekering

De beste huisdierenverzekering biedt dekking die breed genoeg is voor elke zorg die uw hond of kat nodig heeft - met voldoende hoge limieten om u in het ergste geval te vangen. We hebben dierenartsen en dierenverzorgingsdeskundigen geraadpleegd over wat essentieel is (en wat gewoon leuk is om te hebben). Vervolgens hebben we de polisdetails bekeken, de dekking geanalyseerd en de klantenservice van elke provider getest.

De 3 beste aanbieders van huisdierenverzekeringen


Beste huisdierenverzekering

Figo Pet Insurance
Toptechnologie en veel voordelen zijn standaard op alle drie dekkingsniveaus.
Pros
Royale niveaus van dekking
Cloud medisch dossier opslag
Geweldige klantenservice
Cons
Relatief jong bedrijf

Waarom we ervoor kozen

Royale niveaus van dekking

three tiers of coverage all include comprehensive medical protection. De drie niveaus van Figo omvatten allemaal uitgebreide medische bescherming. Het be>

 • Het betaalt examenkosten voor dierenartsen (meestal rond de $ 50) wanneer het examen verband houdt met een gedekt ongeval of ziekte. Dit is handig als u meerdere bezoeken moet afleggen voor zoiets als een gebroken been.
 • Het vergoedt claims binnen 30 dagen.
 • Het ziet af van het copay en is aftrekbaar als uw huisdier ooit een onmiddellijke, levensreddende behandeling nodig heeft.
 • Het heeft enkele van de kortste wachttijden voordat de dekking begint (vijf dagen voor ongevallen, 14 voor ziekten), en geen extra uitsluitingen voor heupdysplasie (in tegenstelling tot Healthy Paws).

Cloud medisch dossier opslag

Figo's cloud-gebaseerde opslagsysteem, Pet Cloud, slaat uw claims en medische gegevens van huisdieren op in de mobiele app. Het feit dat u toegang hebt tot records vanuit de mobiele app van het bedrijf, heeft ook het potentieel om een ​​echt verschil te maken in een noodgeval, en Figo is de enige provider die we hebben ondervraagd. De Pet Cloud kan Rover ook geoloceren als hij wegloopt, u ​​eraan herinneren wanneer er foto's moeten worden gemaakt en wijzen op relevante bezienswaardigheden zoals hondenparken en dierenwinkels op basis van uw huidige locatie. De website van Figo is ook een technologiewinst, met gemakkelijk leesbare checklists voor de dekking, voorbeeldbeleid voor zowel honden als katten en een responsieve livechat.

Met Figo's Pet Cloud kunt u medische dossiers opslaan, claims indienen en herinneringen instellen in één eenvoudige tool.

Geweldige klantenservice

De extra voordelen en de genereuze dekking van Figo waren al genoeg om Figo onze beste plek te geven. Maar de klantenservice was ook onder de indruk en presteerde beter dan elke kandidaat die we hebben getest. Een opgewekte vertegenwoordiger nam ons telefoontje vrijwel onmiddellijk aan, beantwoordde duidelijk en geduldig elke vraag die we stelden en drong nooit aan op een aankoop. Elk van onze telefonische, e-mail- en live chat-vragen werd snel beantwoord met de warmte en kennis die u zou willen als het gaat om uw huisdier.

Punten om te overwegen

Relatief jong bedrijf

Figo is een nieuw bedrijf op de markt voor huisdierenverzekeringen, dat zijn eerste polis in 2015 heeft verkocht. Die onervarenheid deed ons aanvankelijk aarzelen, maar onze zorgen verdwenen toen we hoorden dat zijn polissen werden onderschreven door Markel Specialty , een AM Best A-rating bedrijf met meer dan 70 jaar in nicheverzekeringsmarkten.


Goed voor katten en kleine honden

Healthy Paws Pet Insurance
Uitgebreide dekking met één be>
Pros
Eén uitgebreid plan
Geweldige klantenservice
Cons
Zwakke dekking voor heupdysplasie

** Niet beschikbaar in de staat Washington

Waarom we ervoor kozen

Eén uitgebreid plan

single plan offers comprehensive coverage that makes it an attractive choice. Het enkele plan van Healthy Paws biedt uitgebreide dekking waardoor het een aantrekkelijke keuze is. Er is geen limiet aan hoeveel het afzonderlijke plan elk jaar zal uitbetalen, en het heeft slechts een wachttijd van 15 dagen voor ziekteverzekering en dekking voor blessures - de kortste wachttijd van onze beste keuzes.

Geweldige klantenservice

Klantenservice via Healthy Paws, onderschreven door de robuuste wereldwijde verzekeraar Chubb, is top. Vertegenwoordigers van het bedrijf waren snel en beleefd, zowel via de telefoon als via e-mail, en de website maakte het gemakkelijk om alle informatie te vinden die we nodig hadden. Hoewel Healthy Paws niet de high-tech tovenarij van Figo's Pet Cloud heeft, stellen we het op prijs dat u claims kunt indienen via een mobiele app.

Punten om te overwegen

Zwakke dekking voor heupdysplasie

Hoewel Healthy Paws een solide keuze is voor de ziekteverzekering voor honden, moeten eigenaren van honden van grote rassen op hun hoede zijn voor een specifieke beleidsregel met betrekking tot heupdysplasie , een veel voorkomende genetische aandoening. Healthy Paws heeft een wachtperiode van 12 maanden voor dekking van heupdysplasie ongeacht het ras, en dekt dit helemaal niet als uw huisdier zich na de leeftijd van 6 inschrijft. Omdat vroege aanvang meestal tekenen vertoont na vier maanden, en later begin te wijten is aan >

Hoewel veel gevallen van heupdysplasie kunnen worden behandeld met eenvoudige pijnstillers, vereisen ernstige gevallen een operatie tussen $ 1.000 en $ 7.000 per heup (afhankelijk van de aanbevolen procedure). Als u een ras bezit dat vatbaar is voor deze aandoening, wilt u misschien een van onze andere topkeuzes nemen om te voorkomen dat u mogelijk betaalt voor een operatie uit eigen zak. Maar als u een kleinere honden- of kattenras verzekert, is dit een solide keuze.


Goed voor andere huisdieren

landelijk
De enige aanbieder die andere huisdieren dan katten en honden verzekert
Pros
Heeft betrekking op een verscheidenheid aan huisdieren
Inclusief wellnessdekking
Cons
Goedkopere plannen gebruiken een uitkeringsschema

Waarom we ervoor kozen

Houd er rekening mee dat Nationwide niet voldeed aan al onze initiële criteria voor de beste aanbieders van huisdierenverzekeringen . Het is momenteel echter het enige bedrijf dat huisdieren buiten honden en katten verzekert. We hebben hier de voor- en nadelen gedekt voor eigenaren van andere huisdierensoorten die mogelijk geïnteresseerd zijn in huisdierenverzekeringen.

Heeft betrekking op een verscheidenheid aan huisdieren

Onze eerste drie keuzes - samen met de rest van de huisdierenverzekeringsbranche - bieden alleen dekking voor honden en katten. Maar hoe zit het met onze andere harige, geschubde en gevederde vrienden? Dat is waar Nationwide binnenkomt. Samen met honden en katten biedt dit bedrijf een huisdierverzekering die loopt van hamsters, konijnen en vogels tot de meer "exotische" zoals suikerzweefvliegtuigen, dikke buik en opossums.

Welke soort dekt de nationale huisdierenverzekering?

Landelijk omvat "de meeste vogels", evenals de volgende lijst van "exotische huisdieren":

 • amfibieën
 • Chameleons
 • Chinchilla
 • Fretten
 • gekko's
 • gerbils
 • Geiten
 • cavia's
 • hamsters
 • egels
 • leguanen
 • Lizards
 • muizen
 • opossums
 • Potbuikzwijnen
 • ratten
 • konijnen
 • Snakes
 • Suiker zweefvliegtuigen
 • schildpadden
 • schildpadden

Het vogel- en exotische huisdierenplan van Nationwide is vrij uitgebreid en omvat "ongevallen en ziekten, evenals onderzoeken, laboratoriumkosten, recepten, röntgenfoto's, ziekenhuisopname en meer." Helaas biedt het bedrijf geen online offertes voor dit beleid. Voor meer informatie over dekking en prijzen voor exotische huisdierenverzekeringen, moet u Nationwide bellen op 888-899-4874.

Inclusief wellnessdekking

Het 'hele huisdier met wellness'-plan van Nationwide is het enige beleid onder onze topkeuzes dat betrekking heeft op routinekosten voor wellness, zoals examens, vaccinaties, tandreiniging en behandeling tegen hartwormen of parasieten. Dit dekkingsplan vergoedt dierenartsrekeningen voor 90%, wat betekent dat u slechts 10% uit eigen zak hoeft te dekken in bijna elk huisdierverzorgingsscenario. Dat gezegd hebbende, komt het op een hoger dan gemiddelde maandelijkse premie.

Punten om te overwegen

Goedkopere plannen gebruiken een uitkeringsschema

Het beste plan van Nationwide, "hele huisdier met wellness", maakt gebruik van onze gewenste vergoedingsmethode, die 90% van de dierenartsrekening dekt, ongeacht de kosten. Deze dekking is echter veel duurder dan de basis "be>

Toegegeven, evenwicht tussen dekking en kosten is altijd de grote vraag als het gaat om verzekeringen. Landelijk maakt de beslissing tussen steilere maandelijkse premies en steilere eigen kosten iets moeilijker. Onze aanbeveling Plaats uw basisinformatie in Nationwide's online offertetool en vergelijk prijzen voor beide plannen. De beste optie voor u hangt af van het ras, de leeftijd en het medisch dossier van uw huisdier en de individuele offertes die dit bedrijf u geeft.

pet-insurance

George is hier om zijn wijze advies te geven over de beste huisdierenverzekeringen.

Hoe een huisdierverzekeraar te kiezen

Ontvang offertes van verschillende providers

"Hoeveel kost een huisdierenverzekering?" is waarschijnlijk uw grootste vraag als u bedrijven onderzoekt. De gemiddelde jaarlijkse premie voor een ongeval-plus-ziekte-plan in 2015 was $ 464, maar de kosten variëren sterk, afhankelijk van uw specifieke huisdier en situatie. Om de beste waarde voor uw huisdier te vinden, moet u uw genoteerde premies afwegen tegen de dekking die elke aanbieder biedt voor de gezondheidsrisico's van uw huisdier.

In onze zusterreview van de beste goedkope aanbieders van huisdierenverzekeringen hebben we offertes verzameld uit elk van onze topkeuzes voor een aantal veelvoorkomende scenario's voor huisdieren. Bekijk de onderstaande grafieken om de gemiddelde kosten van huisdierenverzekeringen voor verschillende soorten huisdieren en aanbieders te vergelijken.

Van alle factoren die de kosten beïnvloeden, heeft leeftijd de grootste impact

Deze factoren veranderen de prijs die u noteert, ongeacht de provider. In het algemeen:

 • Huisdierverzekering voor honden kost meer dan huisdierverzekering voor katten.
 • Een ouder huisdier kost meer om te verzekeren dan een jonger huisdier.
 • Een huisdier dat in een stedelijk gebied woont, kost meer om te verzekeren dan een huisdier dat in een landelijk gebied woont.
 • Hoe groter uw hond, hoe duurder het is om te verzekeren.
 • Hoeveel deze factoren van invloed zijn op uw kosten, verschilt sterk per provider. Kijk bijvoorbeeld hoe sterk de premies stijgen voor een kleine hond van een gemengd ras naarmate hij ouder wordt.

Verzeker zo vroeg mogelijk

Het spreekt voor zich, maar uw huisdier is nooit zo gezond als toen hij jong was. Het ideale moment om een ​​huisdierenverzekering te kopen, is wanneer uw huisdier minder dan een jaar oud is, voordat de meeste erfelijke omstandigheden zich hebben gemanifesteerd tot het punt waarop ze al bestaand zouden worden genoemd. Maar als u een dier van middelbare leeftijd of ouder hebt geadopteerd, blijft de regel van "verzekeren zo snel mogelijk" van toepassing.

Kies voor verzekering boven zelfverzekeren

Er zijn tal van kosten-batenanalyses, waaronder een van Consumer Reports die suggereert om geld opzij te zetten voor uw huisdier in plaats van een verzekering te kopen. Maar hoewel het waar is, mag u nooit de premies terugbetalen die u aan de verzekeringsmaatschappij betaalt (wat een goede zaak is omdat het betekent dat uw huisdier gezond is gebleven), er zijn problemen met deze aanpak.

Ten eerste is het afhankelijk van het verstrijken van de tijd om de besparingen op te bouwen. Als uw kat twee maanden ziek wordt in uw spaarplan van $ 40 / maand, moet u $ 80 besteden aan zijn zorg in plaats van een potentiële $ 10.000 of meer als u die $ 80 als premie zou hebben betaald. Er is ook een gemoedsrust als u weet dat uw huisdier gedekt is: u zult zich waarschijnlijk minder zorgen maken en meer vrijheid geven.

"Dankzij de huisdierenverzekering heb ik intensieve noodhulp kunnen verlenen aan huisdieren waarvan de eigenaren anders niet de zorg hadden kunnen betalen die hun huisdier nodig had om volledig te herstellen."

Lees de sectie 'reeds bestaande voorwaarden' van uw beleid aandachtig

Dit klinkt misschien bekend in uw ervaring met plannen voor menselijke gezondheid: bestaande aandoeningen worden niet gedekt. Als u weet dat uw huisdier een bepaald medisch probleem heeft, is hij of zij riskanter om te verzekeren, en daarom sluiten alle huisdierverzekeraars reeds bestaande aandoeningen uit. Maar de manier waarop ze deze in hun beleid definiëren, varieert. Om deze reden is het cruciaal om het eigenlijke beleid te lezen (waar zeker naar zal worden verwezen in elk geschil) voor vage of misleidende definities die terug kunnen komen om je te bijten.

Draag documentatie bij u

Of uw huisdierverzekeraar u toegang geeft tot de medische documenten van uw huisdier via de app of website, of u moet het maken met papieren exemplaren, zorg ervoor dat u weet waar ze zijn en er snel bij kunt.

“Helaas komt het maar al te vaak voor dat huisdieren met onvolledige medische dossiers in nooddierenklinieken aankomen. Dit stelt mijn ziekenhuisteam, het huisdier en de eigenaar van het huisdier onmiddellijk in het nadeel. Ik zou willen dat eigenaren van huisdieren hun medische gegevens bij zich zouden hebben, inclusief aantekeningen van dierenartsen, laboratoriumwerk en röntgenfoto's, vooral als ze complexe of chronische aandoeningen hebben. "

Is een huisdierenverzekering de moeite waard?

Gemiddeld betalen eigenaren van gezelschapsdieren in de VS $ 516 per jaar (of $ 43 per maand) voor huisdierverzekeringen, volgens het marktrapport van de North American Pet Health Insurance Association 2018 . Hetzelfde rapport geeft een gemiddelde uitbetaling van claims aan een veel lagere $ 278 - hoewel om eerlijk te zijn, een eenmalige "gemiddelde uitbetaling" geen rekening houdt met huisdieren die meerdere bezoeken van dierenartsen per jaar vereisen voor een chronische aandoening.

Dus, is een huisdierenverzekering het voor u waard? Het grootste ding om te overwegen bij het nemen van deze beslissing is het ras van uw huisdier. Bepaalde honden- en kattenrassen zijn vatbaar voor dure gezondheidsproblemen - zoals kankers en botaandoeningen - waarvoor mogelijk jaarlijks duizenden dollars in behandeling nodig zijn, waardoor een ziektekostenverzekering een verstandige investering is voor hun eigenaren.

Huisdiergezondheid en veiligheid Coach Arden Moore gaf ons een paar voorbeelden van veel voorkomende honden- en kattenrassen die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van dure gezondheidsproblemen:

 • Cavalier King Charles Spaniel: hypertrofische cardiomyopathie (HCM)
 • Rottweilers, Berner Sennenhonden, Golden Retrievers en Siberian Huskies: heup- en elleboogdysplasie, kanker en allergieën
 • Franse Bulldoggen: kersenoog en brachycefale ademnood
 • Siamese katten: astma en heupdysplasie
 • Himalaya-katten: polycysteuze nierziekte en progressieve retinale atrofie
 • Ragdoll-katten: blaasstenen en HCM

We raden aan om met uw dierenarts te praten voordat u een huisdierenverzekering koopt. Ze kunnen u door veel voorkomende ziekten voor het ras van uw huisdier leiden, de kosten van specifieke behandelingen uitleggen en u laten zien hoe hoog totalen in een worst-case scenario kunnen stijgen. Hiermee kunt u de kosten afwegen tegen het potentiële voordeel van het verzekeren van uw harige vriend.

Het is ook de moeite waard om het aantal dieren dat je bezit (of hoeveel je waarschijnlijk in de toekomst zult bezitten) te overwegen. and Nationwide , offer multi-pet discounts and cover routine medical care under certain policies — so if you'll be taking in multiple pets each year for exams, vaccinations, dental care, and more, the financial perks of a plan including wellness coverage might outweigh the annual premiums you'll pay. Twee van onze topkeuzes, Figo en Nationwide , bieden kortingen voor meerdere huisdieren en dekken routinematige medische zorg onder bepaalde voorwaarden - dus als u elk jaar meerdere huisdieren neemt voor examens, vaccinaties, tandheelkundige zorg en meer, de financiële voordelen van een plan inclusief wellness-dekking kan opwegen tegen de jaarlijkse premies die u betaalt.

Veelgestelde vragen over huisdierenverzekeringen

Moet ik dierenartsen in het netwerk gebruiken?

Met huisdierverzekeringen zijn er geen grenzen aan uw keuze van dierenarts, hoewel het bezoeken van een specialist de behandelingskosten en examenkosten kan verhogen, zelfs als er geen behandeling is voorgeschreven.

Kan ik vogels, reptielen of andere exotische huisdieren verzekeren?

is currently the only pet insurance provider that insures more than dogs and cats. Nationwide is momenteel de enige aanbieder van huisdierenverzekeringen die meer dan honden en katten verzekert. Het Avian en Exotic Pet Plan dekt be>

We vonden het niet leuk dat de vergoeding op een uitkeringsschema staat (wat riskanter is dan de werkelijke factuurvergoeding omdat het vooraf bepaalde voordeel minder kan zijn dan uw werkelijke dierenartsrekening), of dat de beleidstaal brede uitsluitingen voor reeds bestaande voorwaarden omvat. Maar als u een huisdier wilt verzekeren dat geen hond of kat is, dan is dit de enige keuze op de markt.

Wat is heupdysplasie?

Heupdysplasie is een genetische aandoening die voorkomt dat het heupgewricht van de bal en de kom goed in elkaar past. Het beïnvloedt meestal grote hondenrassen en wordt erger met de leeftijd. Kleinere rassen kunnen ook worden beïnvloed, maar klinische symptomen zijn veel zeldzamer.

De beste huisdierenverzekering: samengevat

figo
Gezonde Poten
landelijk
Het beste
globaal
Voor katten en kleine honden
Voor andere huisdieren
Dierenarts examengeld gedekt
Aantal plannen
3
1
3
aftrekbare
Jaarlijks $ 50, $ 100, $ 200 of $ 500
Jaarlijks $ 100, $ 250 of $ 500
$ 50 per incident (vogel en exotisch) of $ 100 of $ 250 per jaar (kat en hond)

Meer huisdierrecensies

We doen al geruime tijd onderzoek naar de beste aanbieders van huisdierenverzekeringen en we hebben een lijst met eerdere beoordelingen opgesteld met verschillende categorieën en gebruikscases hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk