De beste autostoeltjes

Elk autostoeltje is veilig zo>

De 2 beste autostoeltjes voor baby's


Makkelijkst te gebruiken

UPPAbaby
Onder de hightech, comfortabele vulling helpt een no-rethread-harnas je ervoor te zorgen dat de stoel perfect bij je auto en je baby past.
Pros
Handig
Veelzijdig, chemicaliënvrij materiaal
lichtgewicht
Cons
Unieke borstklem
Duur

Waarom we ervoor kozen

Handig

earned straight-A's from the National Highway Traffic Safety Administration and has all the right parts that make it easy to use: recline positions that are easily adjusted with the press of one button, a no-rethread harness to find the safest fit for your baby with the pull of a strap, and built-in lock-offs that enable the most secure install possible with minimal hassle. De UPPAbaby Mesa verdiende straight-A's van de National Highway Traffic Safety Administration en heeft alle juiste onderdelen die het gemakkelijk maken om te gebruiken: achterover leunen posities die gemakkelijk kunnen worden aangepast met een druk op de knop, een niet-opnieuw uitrusten harnas om de veiligste pasvorm te vinden voor uw baby met een riempje en ingebouwde vergrendelingen die de veiligste installatie mogelijk maken met minimale moeite. Het verwijderen is ook eenvoudig. Omdat de ontgrendelknop zich op de drager bevindt, kunnen we deze met één hand vastgrijpen en met de andere aan de hendel trekken en de drager in één vloeiende beweging van de basis verwijderen.

Veelzijdig, chemicaliënvrij materiaal

De stof van de stoel is even indrukwekkend. Het Henry-model dat we hebben getest, is de enige stoel op de markt die vrij is van chemische vlamvertragers , dankzij de van nature vlambestendige Merinowol. Dat materiaal is glad van structuur, wasbaar in de machine en de enige stof die echt water afstoot. Hoewel niets je zal redden van een lekkende luier, hebben we de kans om sap te morsen (of erger) op te vangen voordat het in de stof aanbrengt.

De UPPAbaby MESA (links) was de enige stoel die niet meteen morste.

lichtgewicht

We waren verrast hoe licht de Henry MESA was: slechts 9,9 pond. Hoewel een paar stoelen een pond of twee lichter waren, misten ze basisinstallatie- en afstelfuncties.

Punten om te overwegen

Unieke borstklem

De borstclip van de MESA gooide ons eerst. De dunne, >

Duur

Al die leuke dingen hebben een prijs. ($500) and Vista ($900) — are just as much of an investment. De Henry MESA kost $ 350, en de twee compatibele kinderwagens van UPPAbaby - de Cruz ($ 500) en Vista ($ 900) - zijn net zo goed een investering. Als de MESA als een teveel van een uitspatting voelt, bekijk dan de Chicco KeyFit, die veel van dezelfde gemaksvakjes aanvinkt.


Het beste op een begroting

chicco
Deze ultralichte drager controleert alle dozen tegen een betaalbare prijs.
Pros
Makkelijk te gebruiken
lichtgewicht
Grote waarde
Cons
Handmatig rijggordel
Niet zo luxueus

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

has nearly all of the usability features of the UPPAbaby MESA, and its everyday features felt just as intuitive. De Chicco KeyFit 22 heeft bijna alle gebruiksvriendelijkheid van de UPPAbaby MESA en de dagelijkse functies voelde net zo intuïtief. De installatie is eenvoudig dankzij de ingebouwde veiligheidsgordels. De borstclip is eenvoudig en stevig, zoals een fietshelmclip, en de siliconengrip aan de bovenkant van het handvat is net voldoende grip om je hand vast te houden, niet opgesloten. Net als op de UPPAbaby bevindt de KeyFit-hendel voor het losmaken van de stoel van de basis zich op de stoel zelf, wat de ervaring van het losmaken en bevestigen van de drager vereenvoudigt, zodat u uw baby snel zonder gedoe in en uit de auto kunt nemen.

lichtgewicht

De drager van de KeyFit weegt 9,6 pond, iets minder dan de MESA. Het is licht genoeg dat de meeste ouders geen problemen zullen hebben om het van de basis los te maken en in één beweging eruit te tillen.

Grote waarde

Ondanks dat de kwaliteit vergelijkbaar is, verkoopt de KeyFit ongeveer de helft van wat je betaalt voor een Henry MESA. Nog een Chicco-bonus: compatibiliteit met kinderwagens. with which the KeyFit is compatible, starting at $100. Als het kopen van uw autostoel als onderdeel van een reissysteem uw strategie is, bekijk dan de 12 kinderwagens waarmee de KeyFit compatibel is, beginnend bij $ 100.

Punten om te overwegen

Handmatig rijggordel

De KeyFit heeft geen Henry MESA's no-rethread-harnas, wat betekent dat ouders de harnasgordels door de achterkant van de stoel moeten halen en opnieuw rijgen terwijl hun pasgeboren baby groeit. Het is slechts een klein ongemak - maar het vereist iets meer werk om een ​​veilige pasvorm te behouden.

Niet zo luxueus

Testers merkten op dat de stof op de KeyFit niet zo luxueus is als de Henry MESA; als de MESA een fauteuil in de woonkamer is, voelt de KeyFit meer als een slaapzak. De overkapping is ook een beetje aan de korte kant - Amazon-recensenten beschrijven dit vaak als de enige kleine fout van de KeyFit.

Hoe u het juiste autostoeltje voor u kunt vinden

Overweeg voertuigcompatibiliteit

Onze twee picks delen dezelfde basiskenmerken, maar veel van wat de juiste stoel voor u bepaalt, komt neer op compatibiliteit met uw voertuig en met uw kind. Voordat u koopt, moet u de handleiding van uw specifieke voertuig controleren om te weten of degene die u wilt passen. Let op de manier waarop uw veiligheidsgordels zijn bevestigd en de grootte van uw voertuigstoelen van voor naar achter. U moet ook rekening houden met de lengte, het gewicht en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind (kinderen met neuromusculaire uitdagingen moeten vaak >een erkende Child Passenger Safety Technician voor een inspectie om ervoor te zorgen dat deze veilig is.

Kies een prijsklasse

De autostoelen die we hebben getest, variëren in prijs van $ 170 tot $ 500. Dat is nogal een spreiding, en zeker niet in het budget van elk gezin. Het goede nieuws is dat we de Chicco KeyFit - een van de goedkopere opties - bijna net zo leuk vonden als de bijna twee keer zo dure UPPAbaby MESA. Een ander ding om in gedachten te houden is de extra kosten van een compatibele kinderwagen. starting at $100. De twee compatibele kinderwagens van de MESA zijn $ 500 en $ 900, terwijl de KeyFit 12 opties heeft vanaf $ 100.

Houd rekening met uw draaggewoonten

Woon je in een wandeling van drie verdiepingen? U wilt waarschijnlijk meer prioriteit geven aan het gewicht van uw drager dan bijvoorbeeld iemand die in een huis met een aangebouwde garage woont. Evenzo, als je de gewoonte hebt om je kind overal met je mee te slepen, is een autostoeltje zonder drama een must.

Veelgestelde vragen over autostoeltjes voor baby's

Hoe weet ik of mijn autostoeltje correct is geïnstalleerd?

Studies hebben aangetoond dat tot 95% van de ouders hun autostoeltje verkeerd gebruikt. De enige manier om te weten dat u uw autostoeltje veilig hebt geïnstalleerd, is door het naar een erkende Child Passenger Safety Technician te brengen voor een gratis inspectie. Maar bepaalde autostoeltjes (zoals onze twee topkeuzes) maken het gemakkelijker om de twee meest voorkomende fouten te vermijden: fouten bij het aanpassen van het tuigje / borstclip en onjuiste installatie.

Wanneer moet ik naar een voorwaarts gericht autostoeltje gaan?

De American Academy of Pediatrics beveelt aan om je kind naar achteren gericht te houden tot hij minstens twee jaar oud is, of "bij voorkeur totdat hij het hoogste gewicht of de hoogste lengte bereikt die door zijn autostoelfabrikant is toegestaan." Volgens Dr. Hoffman kind in wat ze nu zijn heeft altijd de voorkeur, omdat je bij elke stap beschermingslagen verliest (naar achteren gericht naar voren, naar voren gericht naar stoelverhoger, enzovoort). Onderzoek toont aan dat kinderen van twee jaar meer dan vijf keer minder kans hebben om ernstig gewond te raken bij een botsing als ze naar achteren gericht zijn dan naar voren gericht.

Wat is "zijdelingse bescherming" en "anti-rebound-balken" op autostoelen?

Veiligheidstoebehoren zoals zijdelingse aanrijbeveiliging en anti-rebound-stangen zijn niet federaal geregeld. Dat betekent dat de veiligheidstests die fabrikanten uitvoeren niet gestandaardiseerd zijn en dat de resultaten niet tussen merken kunnen worden vergeleken. Hoewel Dr. Hoffman zei dat er voorschriften voor bescherming tegen aanrijdingen in de maak zijn, kunnen we dergelijke functies niet als een bonus beschouwen bij het vergelijken van zitplaatsen totdat er een federale veiligheidsnorm is waaraan ze moeten voldoen.

Kan ik een autostoel tweedehands kopen?

Alle experts met wie we spraken zeiden dat het kopen van tweedehands is een no-go, omdat je onmogelijk kunt weten wat een gebruikte stoel heeft meegemaakt. De eerste prioriteit van elke ouder is veiligheid, en het kopen van gebruikte brengt die fundamentele factor in gevaar.

Hoe vaak moet ik mijn autostoeltje schoonmaken?

Jennifer Beall Saxton, oprichter en CEO van Tot Squad , vertelde ons dat ouders hun autostoelen minstens elke drie maanden moeten schoonmaken om al het vuil, zweet, kwijlen en - nou ja, babyspullen - te verwijderen. Sommige hoezen zijn gemakkelijker te verwijderen dan andere, en Saxton beveelt ouders aan om een ​​zwart gekleurde stoel te kiezen, omdat ze de rotzooi beter kunnen verbergen.

De beste autostoeltjes voor kinderen: samengevat

UPPAbaby Mesa
Chicco KeyFit 22
Het beste
Voor gebruiksgemak
Met een budget
Prijs
$ 349.99
$ 179.99
Gewichtslimiet
4–35 pond
4–22 pond
Hoogtelimiet
Tot 32 inch
Tot 30 inch
Gewicht losgemaakte drager
9,9 pond
9,6 pond
Compatibiliteit met kinderwagens
2 kinderwagens
12 kinderwagens
Afmetingen stoel
28 "x 17" x 25 "
27,5 "x 17" x 24 "

Onze andere babyproductrecensies

Zorg ervoor dat je handen vol zijn aan de nieuwste toevoeging van je gezin? Laat ons u helpen met aanbevelingen voor andere essentiële benodigdheden voor baby's:

Misschien vind je dit ook leuk