Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Northwestern Mutual Life Insurance Review

Northwestern Mutual behoort tot de beste aanbieders van levensverzekeringen in de branche. Met een volledig scala aan dekkingsopties en add-on- rijders voor de looptijd , het geheel en de universele levensverzekering, kunnen de polissen worden aangepast aan de individuele behoeften van elk gezin . Northwestern Mutual heeft ook een sterke dividendgeschiedenis en goede contante waardeaanbiedingen , waardoor het een van de beste aanbieders van levensverzekeringen is die er zijn.

“Elke keer dat u uw premie betaalt, gaat een deel ervan naar de contante waarde, samen met een vooraf bepaald bedrag aan rente. Je kunt vaak geld opnemen of lenen in je contante waarde, of het gebruiken om je premies te betalen. '
Virginia Hamill, Life Insurance Analyst bij Fit Small Business .

Buiten zijn uitstekende beleidsaanbod, wordt Northwestern Mutual ondersteund door sterke financiële ratings en een klanttevredenheidsscore die "beter is dan de meeste", volgens de enquête van JD Power in 2018 .

De enige plaats waar Northwestern Mutual ontbreekt, is in online bronnen - de site mist de ondersteuning en leermaterialen die nuttig zijn voor kopers van een eerste levensverzekering. Dit bedrijf is sterk afhankelijk van zijn agenten voor klantenondersteuning, dus zorg ervoor dat u met iemand over al uw opties spreekt om het beste beleid te ontwikkelen.

De claim

FORTUNE rangschikt Northwestern Mutual a 2 (waarvan 1 de hoogste is) als het gaat om de kwaliteit van producten en diensten - wat met andere woorden betekent dat Northwestern Mutual het grootste deel van de concurrentie overtreft in zowel dekking als klantervaring.

Is het waar?

Voor het grootste gedeelte.

Northwestern Mutual heeft een van de beste dekking in de branche, met levensverzekeringen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk gezin. Tussen aanpasbare termijnlimieten, verlengingsmogelijkheden, contante waarde-opties en polisuitbreidingen is uw verzekering net zo uniek als uw leven.

Dit bedrijf heeft ook een solide financiële ondersteuning. Het verdient consequent de hoogst mogelijke beoordelingen van de onafhankelijke bureaus AM Best, Moody's en S Global, dus u kunt erop vertrouwen dat uw beleid in goede handen is.

Waar dit bedrijf zijn claim niet waarmaakt, is de kwaliteit van de services. Northwestern Mutual mist enkele van de voorzieningen die we zoeken bij levensverzekeringsmaatschappijen, zoals online offertetools en leermiddelen. Deze kunnen helpen de stress van het winkelen bij levensverzekeringen te verlichten en het beheer van uw account een beetje eenvoudiger te maken. Maar als Northwestern Mutual aan uw behoeften voldoet en u een betaalbare offerte biedt, is het nog steeds de moeite waard om te onderzoeken als u op zoek bent naar een levensverzekering.

Productoverzicht

Best voor

Aanpasbaar beleid en verschillende dekkingsopties

Niet voor

Sterke online bronnen

Kenmerken

Financiële sterkte ratings
AM Best: A ++
S Global: AA +
Moody's: Aaa
2018 JD Power Klanttevredenheidsscore
4/5
"Beter dan de meeste"
Beleidsaanbiedingen
Termijn
geheel
universeel
Termijnen
10 of 20 jaar, of tot je 80 wordt (jaarlijks vernieuwd)
Be>
Gegarandeerde niveau-premies *
Gegarandeerde hernieuwbaarheid **
Versnelde Death Benefit Rider
Uitval van premie voor gehandicapten
convertibiliteit
Gegarandeerde termijn-naar-permanente conversie
Klant tools
Zoek een financieel adviseursmap
Veelgestelde vragen over basis levensverzekeringen
Applicatie voor de mobiele telefoon

* Met levensverzekeringen
** Jaarlijks, tot u 80 wordt, met het Term 80 Plan

Toonaangevende financiële ratings

Het is van cruciaal be>

Volledig beleid

Net als de meeste levensverzekeringsmaatschappijen biedt Northwestern Mutual een volledig scala aan algemene, volledige en universele polissen. Wat dit bedrijf echter opvalt, is de flexibiliteit die het biedt binnen elk type levensverzekering. Een reeks opties voor beëindiging, verlenging en conversie betekent dat uw verzekeringspolis zal veranderen en veranderen zoals uw leven dat doet.

Met Northwestern Mutual kunt u bijvoorbeeld de lengte van uw polis wijzigen als uw verzekering onverwacht moet worden gewijzigd. De optie voor overgave van contant geld biedt een early out en conversie van term naar permanent biedt u de mogelijkheid om de dekking te verlengen tot na uw oorspronkelijke termijn. levensverzekeraars in het algemeen.

“Met permanente levensverzekeringen wordt er niet gegokt of je al dan niet wordt gedekt wanneer het evenement gebeurt, en als een extra toegevoegde bonus is het mogelijk om geld te lenen tegen de waarde van je permanente levensverzekeringspolis (in het geval je heb wat van die waarde nodig om rekeningen en uitgaven te betalen voordat je sterft) ', aldus Byron Ellis, gecertificeerde financiële planner bij United Capital Financial Life Management en oprichter van het doen van geld in The Woodlands, Texas

Er zijn ook manieren om uw levensverzekering af te stemmen op uw financiële doelstellingen. Hele levensklanten kunnen bijvoorbeeld een optie voor verdwijnende premie kiezen om betalingen later in het leven te verminderen, en hypotheeklevensverzekeringen zorgen voor uitstaande hypotheekschuld en bieden zekerheid voor uw gezin wanneer ze dit het meest nodig hebben. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop Northwestern Mutual zijn beleid afstemt op de unieke behoeften van zijn polishouders.

Uitgebreide dekkingsopties

Naast een flexibele beleidsselectie heeft Northwestern Mutual een breed scala aan dekkingstoevoegingen (ook bekend als "renners"). Dit betekent dat u uw beleid kunt aanpassen aan uw individuele behoeften. Enkele unieke opties zijn een rijder bij overlijden door ongeval (die loont om de waarde van het beleid te verdubbelen als u sterft bij een ongeval), een rijder bij kritieke ziekte (die een forfaitair bedrag betaalt op het moment van diagnose) en een rijder bij arbeidsongeschiktheid (ter aanvulling uw inkomen als u niet kunt werken).

We stellen het ook op prijs dat Northwestern Mutual een versnelde uitkering bij overlijden biedt. Dit wordt algemeen beschouwd als een van de be>

Zie onze aankoopgids voor levensverzekeringen voor een volledige lijst van de renners van het bedrijf.

Mogelijke nadelen

Geen online offertes voor overlijdensverzekering

Northwestern Mutual verkoopt wel een tijdelijke verzekering, maar - net als de rest van het aanbod - moet u contact opnemen met een agent voor specifieke informatie over prijzen en dekking. Hoewel het zeldzaam is om online offertes te vinden voor volledige en universele verzekeringen, bieden veel grote verzekeringsmaatschappijen (zoals State Farm , Transamerica en TIAA Life ) op zijn minst online offertes aan voor een termijnverzekering. Dit maakt het veel gemakkelijker om rond te shoppen en je beste opties te vergelijken voordat je koopt.

Teleurstellende klantbronnen

We zijn niet erg onder de indruk van de middelen die Northwestern Mutual haar klanten online biedt. Afgezien van een eenvoudige levensverzekeringscalculator en wat basispolisinformatie , valt er weinig te lezen van de levensverzekeringspagina's van het bedrijf. Net als bij het offerteproces, moet u voor meer informatie over verzekeringen en dekking van Northwestern Mutual een agent bellen en wat kwaliteitstijd bellen. Als u liever alleen rondkijkt en bedrijven vergelijkt - zonder een agent die de verkoop doet - zal Northwestern Mutual niet veel helpen.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Noordwestelijke wederzijds
Staatsboerderij
New York Life
TIAA Life
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Best voor
Hele leven
Term life
Universeel leven
Goedkoop leven
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A ++
A ++
A ++
JD Power Algemene klanttevredenheidsscore
4/5
5/5
4/5
N / A
Beleidsopties
Term, geheel, universeel
Term, geheel, universeel
Term, geheel, universeel
Term, geheel

Northwestern Mutual vs. State Farm

Er is veel te doen aan de verzekering van Northwestern Mutual - van gegarandeerde premies tot opties voor permanente polisconversie - maar State Farm heeft nog steeds onze nummer één plek voor een > .

Dit komt grotendeels door de variëteit van het bedrijf. State Farm verkoopt vier verschillende soorten levensverzekeringen die zijn ontworpen om verschillende financiële doelen te bereiken. Of u nu op zoek bent naar basisdekking, hypotheekbescherming, terugkeer van premie of eenvoudige levensverzekering zonder examen, State Farm heeft een polis voor u. State Farm is meestal ook betaalbaar, wat een pluspunt is als u op zoek bent naar tijdelijke, goedkope dekking.

Northwestern Mutual vs. New York Life

Northwestern Mutual is onze favoriete aanbieder voor permanente polissen , behalve als het gaat om één bepaald type: universele levensverzekering. Daarom geven we in het algemeen de voorkeur aan New York Life .

Er zijn een paar redenen waarom we New York Life leuk vinden voor universeel leven, maar de be>onze favoriete aanbieder voor universele levensverzekeringen en voor senioren .

Northwestern Mutual vs. TIAA Life

Als u op zoek bent naar een ultra-betaalbare levensverzekering, raden we TIAA Life aan boven Northwestern Mutual. TIAA Life heeft een aantal voordelen op het gebied van ziektekostenverzekeringen: de mogelijkheid om op elk gewenst moment in uw polis zonder een tweede medisch onderzoek over te stappen naar een permanente verzekering. Dit is een mooie beveiliging, die ervoor zorgt dat u uw dekking kunt behouden zo>

Noordwestelijke wederzijdse veelgestelde vragen

Is Northwestern Mutual een goed bedrijf?

Ja. Northwestern Mutual geldt consequent als een van de beste aanbieders van levensverzekeringen in de branche. Klanten kunnen rekenen op een ruime dekking, geweldige klantenservice en een sterke financiële ondersteuning (wat betekent dat het bedrijf in staat zal zijn om zijn beleid uit te betalen, hoe groot ook).

Northwestern Mutual valt vooral op door zijn uitstekende levensverzekering. We waarderen de robuuste selectie van beleidsmedewerkers en de indrukwekkende geschiedenis van dividenduitkeringen . We raden Northwestern Mutual aan aan iedereen die op zoek is naar een permanente levensverzekering.

Wat zijn Noordwestelijke wederzijdse beoordelingen?

Northwestern Mutual behaalt de hoogste ratings van financiële kracht van drie grote onafhankelijke bureaus: A ++ van AM Best, AA + van S Global en Aaa van Moody's. Het verdient ook veel lof van klanten en neemt een zeldzame 4/5 overall mee naar huis in het tevredenheidsonderzoek 2018 van JD Power . Klanten waren vooral onder de indruk van de kwaliteit van hun interactie met agenten, waardoor Northwestern Mutual een 5/5 kreeg in deze categorie.

Is Northwestern Mutual de beste aanbieder van een levensverzekering?

Het is een van de beste dankzij het aanbod in contanten en de >

"Als je in het hele leven een polis koopt, vertel ik mensen vaak dat het genoeg moet zijn om je in de grond te krijgen", zegt Travis Price , een erkende verzekeringsagent die gespecialiseerd is in seniorenzorg (Medicare) en begrafenisverzekering. Dat is een relatief laag bedrag, van 10-15k, en houdt uw premies lager. "

Het komt neer op

Northwestern Mutual is overal een sterke aanbieder van levensverzekeringen, met betrouwbare financiële gegevens, een goed afgeronde dekking en een hoog gewaardeerde klantenservice. De flexibele polisvoorwaarden en royale voordelen voor het leven maken het een van onze favoriete bedrijven voor levensverzekeringen . Als u op zoek bent naar een beleid dat voor de >om een ​​Noordwestelijke wederzijdse adviseur op te roepen om te zien wat dit bedrijf u kan bieden.

Misschien vind je dit ook leuk