Opmerking van de uitgever
  • 1 maart 2018 - Na het onderzoeken van nieuw onderzoek en het spreken met 16 experts (waaronder dermatologen, schoonheidsspecialisten en een chemicus), hebben we onze beoordeling herzien met een strengere methodologie en alle nieuwe aanbevelingen. Murad's gezichtscrème is de enige die een topkeuze blijft.

De beste gezichtsbevochtiger

Onze Face Moisturizer Review: samengevat

Gezichtsbevochtiger Het beste
Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream
Lichte vochtinbrengende crème voor altijd
De gewone natuurlijke vochtinbrengende factoren + HA
Dikke vochtinbrengende crème voor altijd
Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture
Nachtcrème met retinoïden
CeraVe AM Facial Hydraterende Lotion SPF 30
Moisturizer met SPF

Je zult nooit een product vinden dat zichzelf 'gezichtscrème' noemt. Zonder twijfel zal het beweren dat het overdag of 's nachts is, of beweert dat je een Benjamin Button op je huid trekt. Om voorbij de marketinghype te kijken en erachter te komen welke van onze topkeuzes het beste voor u werkt, hangt af van een paar dingen: uw voorkeur voor gevoel (en of dat verandert op basis van dag- of nachtgebruik), de neiging van uw huid om acne te krijgen, en uw budget.

is a versatile pick for anyone (yes, even acne-prone people) who wants a light, day-to-night moisturizer. Neutrogena's Hydro Boost Gel-Cream is een veelzijdige keuze voor iedereen (ja, zelfs mensen die gevoelig zijn voor acne) die een lichte, dag-tot-nacht moisturizer willen. Een klein beetje dunne lotion gaat een >

. Voor een rijkere, meer luxe afwerking, kijk naar de natuurlijke vochtinbrengende factoren van The Ordinary + HA . Net als Neutrogena's gel-crème wordt het in een klein pakket geleverd en is het ideaal voor dag- of nachtelijke slijtage - maar dat is waar de overeenkomsten stoppen. Deze gaat dikker door en laat een fluweelachtig gevoel achter waardoor de huid van de tester ernstig gevoed wordt.

Het is aan de goedkopere kant voor $ 8 voor drie ons - wat goed past bij de belofte van het bedrijf om transparant en betaalbaar te zijn. We wensten alleen dat de fles meer product bevatte en dat de ingrediënten vriendelijker waren voor een acne-gevoelige huid. Je kunt het vinden op Amazon, de website van The Ordinary of bij schoonheidswinkels zoals Sephora en Ulta.

. Als u op zoek bent naar een product voor dubbele belasting dat fijne lijntjes gladmaakt terwijl het hydrateert, overweeg dan om Murad's Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture te gebruiken . Met $ 75 voor 1,7 ons is dit de duurste van onze topkeuzes. Die prijs is misschien wel de moeite waard, omdat het de rimpelverbrandende gezichtscrème is die onze testers het hoogst scoorden in een blinde test.

Alles aan deze crème voelt high-end; van de strakke verpakking tot de fluwelen afwerking. Maar je moet het reserveren voor gebruik 's nachts (en het helemaal vermijden als je huid gevoelig is voor acne) - dermatologen adviseerden ons om uit de zon te blijven als je zijn "anti-aging" retinylpalmitaat draagt. Je vindt deze op Amazon of bij schoonheidswinkels.

. Als er een tegenovergestelde is van onze Murad-keuze, is het CeraVe's Am Facial Moisturizing Lotion SPF 30 . Dit zijn allemaal zaken, zonder luxe, maar met veel actie. Het is de enige topkeuze met SPF - eigenlijk was het de enige SPF-vochtinbrengende crème die überhaupt aan onze strenge ingrediëntvereisten voldoet.

Dat alleen al is indrukwekkend, maar we houden ook van het feit dat het veilig is voor een acne-gevoelige huid en een betaalbare prijs heeft (slechts $ 13 bij elke drogist of Amazon). Zoals elke vochtinbrengende crème met SPF, lijkt het echter op elke vervelende manier op zonnebrandcrème: die kenmerkende geur en eerste witte strepen. Toch zijn we ervan overtuigd dat je blij zult zijn met dit combo-product als je er niet op vertrouwt om te doen wat derms aanbeveelt (breng zonnebrandcrème aan voordat je je vochtinbrengende crème aanbrengt). De strepen en geur vervagen in slechts enkele minuten en laten de huid schoon achter.

Onze topkeuzes voor de beste gezichtsbevochtiger

We lieten onze testers elke vochtinbrenger beoordelen op basis van de waarschijnlijkheid dat ze ze dagelijks of 's nachts zouden gebruiken. Uit ons vakgebied van 18 zijn de top vier finalisten de producten die onze testers het meest waarschijnlijk voor elke use case zouden gebruiken - ze stonden boven de rest.

Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream

Beste altijd vochtinbrengende crème
Voor lichte dekking

Neutrogena Hydro Boost
Van alle topkeuzes, deze vochtinbrengende crème werkt voor de meeste mensen: het kan overdag of 's nachts worden gedragen en heeft geen mee-eter-veroorzakende rode vlaggen voor een acne-gevoelige huid. Het wordt je nieuwe go-to, zo>

Als u wilt dat uw gezichtsbevochtiger soepel blijft en volledig in u opneemt, hoeft u niet verder te zoeken. Zoals een tester het zei, Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream "voelt alsof je huid een grote slok water neemt en dit onmiddellijk doorslikt." Het resultaat? Een gevoel dat volledig hydrateert en geen residu achterlaat, een oppervlak zonder goot dat klaar is voor alle andere producten die u wilt weggooien.

We laten het je van tevoren weten: deze voelt of ziet er niet uit als de gemiddelde vochtinbrengende crème. We sloegen onze ogen toen we zagen hoe klein de pot was - slechts 1,7 gram voor $ 20 - maar onze houding veranderde toen we ons realiseerden hoe weinig ervan nodig is om volledige dekking te krijgen.

Zoals de naam "gel-crème" suggereert, is de doorzichtige moisturizer van Neutrogena dunner dan u misschien gewend bent. Het verspreidt zich snel en gelijkmatig; denk meer als een shampoo dan als een conditioner. En omdat het zo dun is, gaat het vanaf het begin meteen door en duurt het slechts enkele seconden. Testers gaven de voorkeur aan die afwerking boven de witte strepen die onze SPF-pick van CeraVe had achtergelaten.

Een universeel vriendelijke ingrediëntenlijst maakt dit de vochtinbrengende crème die we het meest waarschijnlijk aanbevelen aan een vriend, ongeacht het huidtype. Geen van de ingrediënten werd door Face Reality Acne Clinic en The Acne Treatment Center gemarkeerd als potentieel poriënverstopping, dus een voor acne gevoelige huid moet veilig zijn. En hoewel de gemiddelde vochtinbrengende crème die we hebben getest 30 ingrediënten had, heeft deze er slechts 19. Hoe minder de ingrediënten, hoe kleiner de kans dat er iets binnensluipt dat irriterend is voor je huid.

Bovendien vinden we het geweldig dat je het bijna overal kunt vinden: op dit moment kun je het gemakkelijk persoonlijk ophalen bij Target of Ulta en online bestellen op de website van Amazon of Neutrogena (waar je zelfs een "herhaallevering kunt instellen" ”Zodat u nooit zonder komt te zitten).

Voordat u koopt, raden we u echter aan om na te denken over welke afwerking u overdag wilt, apart van wat u 's nachts wilt. Hoewel Neutrogena een van de weinige gezichtsbevochtigers was die testers zeiden dat ze waarschijnlijk voor beide zouden gebruiken, hadden ze iets meer kans om het overdag te dragen. Dat komt omdat de afwerking en het gevoel voor 100 procent uitdoven, maar niet noodzakelijkerwijs luxe. 'S Nachts geven sommige mensen er de voorkeur aan om voluit te gaan met een rijke, maskerachtige afwerking die een laag achterlaat om in te weken terwijl ze slapen. Als dat klinkt als jij, zal Neutrogena's gel-crème niet aan die behoefte voldoen - we raden aan om een ​​van onze dikkere picks aan je arsenaal toe te voegen.

Twee andere vochtinbrengende crèmes eindigden net achter Neutrogena in deze zelfde, lichte bedekkingscategorie voor dag of nacht - maar beide hebben ingrediënten die mee-eters kunnen veroorzaken bij een acne-gevoelige huid. Als je huid echter helder is, lieten ze beide testers gewoon gehydrateerd achter, niet vettig of plakkerig. , is $18 more than Neutrogena per ounce and, to be totally honest, is packaged like it's the high-end alternative Neutrogena was imitating. Eén, Peter Thomas Roth's $ 38 Water Drench Hyaluronic Cloud Cream , is $ 18 meer dan Neutrogena per ounce en, om eerlijk te zijn, is verpakt alsof het het hoogwaardige alternatief is dat Neutrogena imiteerde. We hebben Neutrogena de voorsprong gegeven omdat het acne-vriendelijk is en het iets hogere tevredenheidsscores heeft van testers, maar Peter Thomas Roth geeft je huid een soortgelijk gevoel.

is less than a dollar per ounce and is actually advertised for use on the body — buying in bulk, anyone? Voor een goedkoper alternatief voor beide, is Cetaphil's Daily Advance Lotion van $ 10 minder dan een dollar per ounce en wordt eigenlijk geadverteerd voor gebruik op het lichaam - bulk kopen, iemand? Het heeft echter een paar potentiële mee-eter-daders en behaalde net iets lagere scores van testers dan Neutrogena.

De gewone natuurlijke vochtinbrengende factoren plus HA

Beste altijd vochtinbrengende crème
Voor dikke dekking

Het gewone
Als u op zoek bent naar een fluweelzachte, zware afwerking, is deze veilig voor nacht of dag. Net als de meeste dikke moisturizers die we hebben getest, heeft het echter een paar rode vlag ingrediënten voor een acne-gevoelige huid.

The Ordinary maakt sinds 2017 furore als een super betaalbare, transparante disruptor in een branche die bekend staat om klanten in het donker te houden. Het is een van de merken waar we het meest nieuwsgierig naar waren om blind te gaan testen: zouden testers het product nog steeds waarderen zonder de trendy, minimalistische branding eraan? Het antwoord was een volmondig ja.

De fluweelachtige afwerking gaf de huid een gezond, gehydrateerd en verwend gevoel; wij raden het aan voor elke gelegenheid waar uw huid naar vocht ver>

De dikke crème van de Ordinary lijkt een delicate en zelden bereikte balans voor dikke moisturizers: het is niet te zwaar om onder make-up te dragen en een goed gewicht voor de nacht. De meeste dikke moisturizers die we hebben getest, waren beperkt tot alleen 's nachts gebruik door hun zongevoelige ingrediënten (bijvoorbeeld Era Organics Complete Natural Face Moisturizer Cream), zo niet een te zwaar voor make-upgevoel (naar jou kijkend, dronken Olifant Lala Retro slagroom). Maar The Ordinary heeft de precies juiste dikte onder de knie; testers zeiden dat ze het net zo waarschijnlijk naar bed zouden dragen als wanneer ze wakker zouden worden.

Omdat The Ordinary's een dikke vochtinbrengende crème is, zul je sneller opraken dan met de dunnere vochtinbrengende crèmes die we aanbevelen. Toch is het slechts $ 5 voor een ons, en het stond boven alle andere dikke moisturizers. De inzet is laag om vijf te spenderen om te zien of het de moeite waard is - je kunt het vinden op Sephora, of online op de website van The Ordinary. Het is ook beschikbaar op Amazon, maar toen we deze recensie publiceerden, was het daar ongeveer $ 10 duurder.

We zouden willen dat we deze iedereen kunnen aanbevelen die op zoek is naar een dikke vochtinbrengende crème, maar twee ingrediënten weerhouden ons hiervan: cetylalcohol en natriumchloride. Beide worden door Paula's Choice beoordeeld als goede ingrediënten - cetylalcohol kan een grote verzachtende stof zijn en natriumchloride kan de crème de perfecte dikte geven - maar ze hebben enig potentieel voor het verstoppen van poriën in een voor acne gevoelige huid.

. Als je gevoelig bent voor acne en iets dikker wilt dan de acne-veilige Neutrogena-topkeuze, raden we aan Clinique's Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator te proberen. Die is porievriendelijk en laat een plakkerig gevoel achter in plaats van volledig te verdwijnen zoals Neutrogena. Slechts één waarschuwing: de aloëachtige (of, zoals een tester zei, "medicinale") geur was polariserend met testers, dus neem een ​​monster voordat je een hele fles koopt.

$59 pot of rich cream. Een andere optie voor dikke dekking is de pot met rijke room van $ 59 van Josie Maran . Net als The Ordinary heeft het een potentieel voor poriënverstopping, maar testers zeiden dat ze het net zo waarschijnlijk overdag zouden dragen. The Ordinary heeft gewonnen omdat het product ietwat hogere scores heeft gekregen voor gebruik 's nachts, en de opmerkingen van testers over de zijdeachtige finish van Josie Maran waren niet helemaal gloeiend genoeg om de sprong van de prijs van $ 30 / ounce te rechtvaardigen.

Een tester noemde het "oké, maar niet geweldig", terwijl een ander zei dat ze dachten dat het gewoon "beter dan een slechte vochtinbrengende crème" was. We verwachten zeker niet dat onze dagelijkse vochtinbrengende crème ons wegblaast, maar we zouden niet aanraden om meer te betalen voor een soortgelijk product, tenzij we het verschil kunnen rechtvaardigen.

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture

Beste nachtcrème
Met retinoïden

Murad Age Reform
Voor lichtdekking en potentieel huidvullende voordelen waren testers dol op deze nachtelijke keuze.

Murad is een klassieke naam in de huidverzorgingsindustrie en is voor ons geen onbekende op grmajo.net; het was een van onze topkeuzes de eerste keer dat we ook gezichtsbevochtiger beoordeelden. En het behoudt zijn plaats bovenaan om een ​​be>

Toen we de gem-achtige pot room van Murad openden, was deze minder, wel, romig dan we hadden verwacht. Het gevoel is als een hybride van onze topkeuzes voor lichte dekking en dikke dekking: dun genoeg om soepel en gelijkmatig door te gaan, en dik genoeg om fluweelachtig en verwennend te voelen. En misschien is het omdat we al wisten van het "anti-aging" ingrediënt, maar we voelden zelfs een vleugje tinteling toen we het aanbrachten - alsof het al hard aan het werk was om onze fijne lijnen in te vullen. Dat ingrediënt is de reden dat we dit niet overdag kunnen aanbevelen, hoewel testers zeiden dat ze op elk moment van het gewicht van de vochtinbrengende crème zouden genieten.

Als je wilt hydrateren met een beetje rimpelverbranding, is dit het product waar de meeste testers achter kunnen komen. Maar als je op zoek bent naar een anti-aging krachtpatser, ben je op zoek naar een ander product helemaal - zoals we eerder zeiden, er is waarschijnlijk niet genoeg van een rimpelbestrijder in de formule van een vochtinbrengende crème om een ​​groot verschil te maken. Murad is geen uitzondering.

Bouw je rimpelbestrijdende regime. Bekijk voor een crème met een hogere concentratie retinoïden onze beoordelingen over oogcrème en rimpelcrème .

Het anti-verouderingsingrediënt hier is retinylpalmitaat, een vitamine A (retinol) -ester gecombineerd met een vetzuur. Er is beperkt bewijs om te ondersteunen dat het net zo effectief is in het bestrijden van rimpels als OG retinol , en - trouw aan wat we weten over moisturizers - het is bijna aan het einde van het ingrediëntendeck. Het is dus moeilijk te zeggen wat, indien aanwezig, "anti-aging" effecten u zult zien als u Murad (of een vrij verkrijgbare vochtinbrengende crème) na verloop van tijd gebruikt. Maar de algehele ervaring met het gebruik van Murad deed testers zwijgen; dus we denken nog steeds dat het het proberen waard is.

Er zijn slechts twee dingen die we willen dat we aan Murad kunnen veranderen: de prijs en een paar potentiële poriënverstoppingen voor een acne-gevoelige huid. Met $ 75 voor 1,7 ons is het $ 30 meer per ons dan al onze andere topkeuzes. Je kunt het echter nog steeds vinden op Amazon of in winkels zoals Sephora en Ulta. We zullen toegeven dat u de luxe kunt voelen vanaf het moment dat u de hoogwaardige verpakking opent; zelfs als testers de prijs niet wisten, waren ze enthousiast over de algemene ervaring met het gebruik ervan.

. Voor een goedkoper alternatief dat ook retinylpalmitaat bevat, bekijk de Complete Natural Face Moisturizer Cream van Era Organics . Met $ 24 voor 4 ounce is het ongeveer $ 38 per ounce goedkoper dan Murad, en testers vielen hals over kop voor zijn maskerachtige dekking en sterke kokosgeur. Maar met die geur komt een vangst: kokosolie (samen met een paar van de andere ingrediënten) kan mee-eters veroorzaken in een acne-gevoelige huid. Het is het beste om crèmes van Era en Murad (met comedogene ingrediënten zoals algenextract, cetylalcohol, myristylmyristaat en sheaboter) te vermijden als dat klinkt als je teint.

Maar als je een acne-gevoelige huid hebt en een nachtcrème met retinoïden wilt, heb je niet helemaal pech. . Probeer Cetaphil Rich Hydrating Night Cream met hyaluronzuur . Het is de enige crème met retinoïden die onze ingrediënten heeft doorstaan ​​en is veilig voor acne. Het deed Murad niet teniet omdat sommige testers niet van de vettige laag hielden die het achterlaat, maar anderen zeiden dat hetzelfde gevoel luxueus en perfect was voor de nacht (Bonus: het is ook $ 30 goedkoper per ons dan Murad).

CeraVe AM Facial Hydraterende Lotion SPF 30

Beste dagcrème
Met SPF

CeraVe AM
Experts raden aan om een ​​apart zonnescherm voor het gezicht te kopen. Maar als u weet dat u geen twee producten zult aanbrengen, is dit de enige gezichtsbevochtiger met SPF die voldoet aan onze ingrediëntvereisten.

We zullen eerlijk zijn, CeraVe's dagcrème is niet iets om over naar huis te schrijven; het is allemaal functie en geen franje. Maar het onderscheidt zich van de verpakking als de enige gezichtsbevochtiger met SPF-bescherming uit onze originele lijst om >

Een moisturizer met SPF zal altijd de underdog zijn in een rechtstreekse strijd met niet-SPF moisturizer. Bij het blind testen wisten testers helemaal niet dat een van de lotions die ze probeerden SPF-bescherming had. Dus toen ze het ene moment van Era Organics's luxueuze naar kokos geurende crème (Complete Natural Face Moisturizer Cream) aanbrachten naar een ietwat gestreepte vochtinbrenger die het volgende duidelijk naar zonnebrandolie rook, waren ze een beetje afgeschrikt.

Ja, als u op zoek bent naar een echt geurloos product of een product dat meteen transparant wordt, is dit niet uw eerste keuze. Toch komen witte strepen en een zonnebrandgeur met het territorium (en verdwijnen ze relatief snel).

Wanneer het verdwijnt, laat het een enigszins plakkerig oppervlak achter dat iets >

Hoe we de beste gezichtsbevochtiger hebben gevonden

We hebben online en in de winkel bestsellers verzameld.

We gingen naar - en vonden - gezichtscrèmes die mensen al getrouw kopen. Onze theorie: Ongeacht marketingclaims, als veel mensen van een product houden, raakt het een goede plek voor ten minste één subset van gebruikers van gezichtscrème. Dus onze eerste taak was om een ​​mix van universeel geliefde producten te verzamelen.

Om het eenvoudig te houden, hebben we onze zoektocht beperkt tot alleen producten die zijn opgenomen in de categorie 'gezichtsverzorging' en hebben we make-upproducten met een grenslijn weggelaten, zoals getinte moisturizers en BB-crèmes. Na het verzamelen van de top 50 van populaire retailers - van "alles" -winkels zoals Walgreens, Amazon en Target tot cosmetica-reuzen zoals Ulta en Sephora - hadden we onze eerste lijst van 168 gezichtscrèmes. Producten varieerden van Pond's $ 5 Dry Skin Cream tot La Mer's $ 315 Créme De La Mer.

We snijden alles met potentieel schadelijke, onnodige ingrediënten.

Het maakt niet uit hoe voedend een gezichtsbevochtiger is, het is nutteloos als het ingrediënten bevat die uw huid irriteren of beschadigen. Onze eerste opdracht was om alle gezichtscrèmes uit onze lijst te verwijderen met ingrediënten die de huid geen voordelen bieden - en zelfs schade kunnen toebrengen.

We hebben alle 168 deelnemers doorzocht op zoek naar vier soorten ingrediënten: geur, eenvoudige alcoholen, irriterende stoffen en kleurstoffen.

Geur

"Geur" of "parfum" verschijnen vaak op etiketten voor gezichtsbevochtiger (zelfs in producten die claimen ongeparfumeerd te zijn). Volgens die vage terminologie stelt de FDA bedrijven in staat om "complexe mengsels van veel verschillende natuurlijke en synthetische chemische ingrediënten" op te nemen en achter te houden wat in die mengsels voorkomt als "handelsgeheimen".

De ingrediënten in die gepatenteerde me>dermatoloog Dr. Cynthia Bailey noemde ze geuringrediënten 'beruchte allergenen'. een vijf jaar durende studie wees uit dat geur de be> .

Eenvoudige alcoholen - niet te verwarren met smoothing, vetalcoholen zoals cetyl en stearyl - worden vaak toegevoegd aan huid- en haarverzorgingsproducten als dragers voor vaste ingrediënten. Cosmetische dermatologie: producten en procedures , een compilatie van rigoureus onderzoek en artikelen van op dermatologie gerichte academici, en huidverzorgingslijn Paula's Choice waarschuwen voor uitdroging en mogelijk sensibiliserende effecten van eenvoudige alcoholen op de huid.

Je zult ze het vaakst zien als alcoholdenat, SD-alcohol, ethanol, gedenatureerde alcohol, methanol, isopropylalcohol en benzylalcohol.

Irriterende stoffen en kleurstoffen

Cosmetica heeft de neiging om vervelende huidreacties te veroorzaken - een onderzoek wees uit dat 12 procent van een monster van 1600 personen de afgelopen vijf jaar een reactie had gehad, en een derde van die reacties waren gezichtscrèmes . Hoewel de naamloze geur vaak de schuld is, hebben andere ingrediënten - zelfs die zoals "lavendel" of "citroenolie" die fris en natuurlijk klinken - potentieel even sensibiliserend.

Dr. Mark Gray, dermatoloog en oprichter van Ao Skincare , waarschuwde ons: "Laat u niet misleiden door natuurlijke geuren ... sommige essentiële oliën en natuurlijke geuren zijn even problematisch als hun kunstmatige neven en nichten."

Er is geen definitieve lijst met ingrediënten die huidreacties kunnen veroorzaken. Dermatoloog Dr. Shari Hicks-Graham vertelde ons: "Elk natuurlijk of chemisch afgeleid ingrediënt (anders dan witte vaseline) kan een allergeen zijn voor een bepaald individu." Maar sommige ingrediënten zullen eerder een reactie veroorzaken dan andere.

Dus gebruikten we consumentenadvocaat en oprichter van Paula's Choice Huidverzorging Paula Begoun's Ingredient Dictionary om onze kanshebbers door te kammen, en producten te knippen die irriterende of sensibiliserende ingrediënten bevatten (wat betekent dat het een allergische reactie veroorzaakt na >
We hebben ook gezichtsbevochtigers geëlimineerd met ingrediënten die de grens tussen veilig en onveilig bewandelen. Als een ingrediënt, zoals een kunstmatige kleurstof, geen heilzaam doel voor de huid heeft en niet noodzakelijkerwijs als veilig is bewezen, snijden we het.

We voelden ons op ons gemak om hier om een ​​paar redenen zo conservatief te zijn: je zult je gezichtsbevochtiger waarschijnlijk twee keer per dag aanbrengen. Dat is waarschijnlijk meer dan enig ander product dat je op je gezicht gebruikt, en je gezichtshuid is het deel van je lichaam dat het meest wordt blootgesteld aan de elementen (zon, wind, vuil, enz.). Het rekent erop dat u het goed blijft laten werken, niet in gevaar brengt. De dermatologen met wie we spraken waren het erover eens: houd het recept simpel om mogelijke huiduitslag en reacties te verminderen.

Met alle slechte ingrediënten uit de weg, bleven we achter met 53 producten. Maar het beste moet niet alleen een gebrek aan slechte ingrediënten hebben, het moet ook veel van het goede spul hebben.

Gesneden producten: 115

Producten met naamloze geur / parfum: 74
Aveeno - Absolutely Ageless Daily Moisturizer With Sunscreen Wide Spectrum Spf 30, Aveeno - Absolutely Ageless Restorative Facial Anti-Aging Night Cream, Aveeno - Positief stralende dagelijkse gezichtsbevochtiger met breed spectrum Spf 30, Aveeno - Positief stralende dagelijkse vochtinbrengende crème (Spf15), Aveeno - Ultra-kalmerende dagelijkse vochtinbrengende crème voor een gevoelige huid met breed spectrum Spf 15, Aveeno - Duidelijke teint Behandeling van onzuiverheden Dagelijkse vochtinbrengende crème, Bareminerals - Blote Haven Essentiële hydraterende zachte crème, Bareminerals - Boterdrenge herstellende rijke crème, Belif - De echte crème Aqua Bomb, Belif - De echte crème vochtinbrengende bom, Benefit Cosmetics - Totale vocht gezichtscrème, Burt's bijen - Intense hydratatie nachtcrème, Caudalie - Vinosource vochtinbrengende sorbet, schoon en helder - Morning Burst Morning Burst hydraterende gel Moisturizer, schoon en helder - Dual Action Moisturizer Oil Free, ELF - Daily Hydration Face Moisturizer, Embryolisse - Geconcentreerde Lait Crea m, Estée Lauder - Dagkleding Multi-bescherming Anti-oxidant 24h-vocht Crème Breed Spectrum Spf 15, Estée Lauder - Revitaliserend Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Crème, Vers - Rose Deep Hydratatie Gezichtscrème, Garnier - Skinactive Moisture Rescue Verfrissende gel Crème, Garnier - Skinactive Moisturizer Met Hyaluronzuur - Spf 30, Glamglow - Thirstymud ™ Hydraterende behandeling, Glamglow - Waterburst ™ Gehydrateerde Glow Moisturizer, L'oreal Paris - Age Perfect Cell Renewal Rosy Tone Anti Aging Face Moisturizer Met Lha en Imperial Peony, L 'oreal Paris - Collageen Moisture Filler Anti Aging Night Face Cream, L'oreal Paris - Revitalift Triple Power Deep-Activating Moisturizer, L'oreal Paris - Skin Expertise Hydra-Renewal Continuous Moisture Day / Night Cream, L'oreal Paris - Revitalift Anti -Rimpel + Verstevigende Dagcrème, L'oreal Paris - Revitalift Anti-Rimpel + Verstevigende Nachtcrème, La Mer - Creme De La Mer, La Mer - De vochtinbrengende zachte crème, Lancôme Rénergie Lift Hef- en verstevigende crème met meerdere acties - Alle huidtypen, Laneige - Waterbank Vochtcrème, Lumene - Valo Glow Reveal Moisturizer, Lumene - Valo Vitamine C Moisturizer Spf 15, Murad - Milieuschild Essential-C Dagvochtigheid Breed Spectrum Spf 30 / Pa +++, Murad - Voedingsgeladen watergel, Neutrogena - Hydroboost watergel, Neutrogena - Snelle rimpelreparatie Moisturizer Breedspectrum Spf 30, Neutrogena - Snelle rimpelreparatie Night Moisturizer, Neutrogena - Snelle rimpelreparatie Regenererende crème, Neutrogena - Deep Moisture Night Cream, Neutrogena - Healthy Skin® Face Lotion Spf 15,
No7 - Protect Perfect Intense Advanced Day Cream Spf 15, No7 - Protect Perfect Intense Advanced Night Cream, No7 - Restore Renew Day Cream Spf 15, Olay - Age Defying Anti-Rimpel Night Cream, Olay - Age Defying Classic Daily Renewal Cream Face Moisturizer, Olay - Complete All Day Moisture Spf Skin Cream, Olay - Complete All Day Moisturizer With Spf15 - Combination / Oily, Olay - Night Of Olay Verstevigende Crème, Olay - Regenerist Advanced Anti-Aging Micro-Sculpting Face Moisturizer Cream, Olay - Regenerist Whip Face Moisturizer, Olay - Total Effects 7-In-1 Anti-Aging Daily Face Moisturizer, Olay - Total Effects Anti-Aging Daily Moisturizer Spf 30 Met Solasheer Technology, Olay - Total Effects Anti-Aging Night Firming Cream Face Moisturizer, Olay - Actieve hydraterende huidcrème, filosofie - Hernieuwde hoop in een pot, filosofie - Ultimate Miracle Worker Spf 30, Pond's - Clarant B3 Dark Spot Correcting Cream, Pond's - Droge huidcrème, Pond's - Renuvene ss Antirimpelcrème, Roc - Multi Correxion 5 in 1 Anti-Aging Daily Face Moisturizer With Sunscreen Broad Spectrum Spf 30, Roc - Retinol Correxion Deep Rimpel Anti-Aging met minerale extracten, Roc - Retinol Correxion Gevoelige nachtcrème, Sheamoisture - Virgin Kokosolie Dagelijkse hydratatie Gezichtslotion, Sk-Ii - RNA Power Gezichtscrème, St. Ives - Vernieuwende gezichtsbevochtiger, Strivectin - Sd Advanced Intensief concentraat voor rimpels en striae, Strivectin - Verstevigende en vormgevende gezichtscrème, Sunday Riley - CEO C + E Antioxidant Protect + Repair Moisturizer, Tatcha - The Silk Cream, Tatcha - The Water Cream

Producten met eenvoudige alcoholen: 8
Burt's Bees - Daily Face Moisturizer voor de gevoelige huid, Dermalogica - Active Moist, Dermalogica - Skin Smoothing Cream, Dermalogica - Intensieve vochtbalans, dronken olifant - Protini ™ Polypeptide Cream,
Olay - Regenerist Night Recovery Cream Advanced Anti-Aging Night, Origins - Original Skin ™ Matte Moisturizer Met Willowherb, Body Merry - Retinol Surge Moisturizer

Producten met irriterende / onnodige kleurstoffen: 33
Clinique - Cliniquefit Post-Workout Matterende vochtinbrengende crème, Clinique - Dramatisch verschillende hydraterende gel, Clinique - Vochtpiek Uitgebreide dorstverlichting, Clinique - Vochtpiek Hydraterende supercharged concentraat, It Cosmetics - Bye Bye Roodheid Huidhulpbehandeling Moisturizer, Clinique - Roodheid Oplossingen Dagelijkse verlichting Crème , Dermalogica - Age Smart Super Rich Repair, Dermalogica - Dynamic Skin Recovery Broad Spectrum Spf 50, Filosofie - Hope In A Jar, It Cosmetics - Anti-Aging Armor With Spf 50+, Pacifica - Dream Youth Day Night Face Cream, Clinique - Dramatisch verschillende vochtinbrengende lotion +,
Dr. Jart + - Ceramidin ™ Cream, Dr. Jart + - Cicapair ™ Tiger Grass Cream, Fresh - Lotus Youth Preserve Face Cream Met Super 7 Complex, Herbivore - Pink Cloud Rosewater Moisture Crème, It Cosmetics - Vertrouwen in een crème Hydraterende Super Cream, Jack Black Double Duty Face Moisturizer Spf 20, Juice Beauty Green Apple – Age Defy Moisturizer, Mizon – All In One Snail Repair Cream, Origins – Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer, Origins – High-Potency Night-A-Mins Mineral-Enriched Renewal Cream , Acure – Brilliantly Brightening Day Cream, Era Organics – Oasis Extra Hydrating Moisturizer Cream, Exuviance – Age Reverse Day Repair Spf 30, First Aid Beauty – Ultra Repair Cream Intense Hydration, Juice Beauty – Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer, Lilyana Naturals – Face Cream Moisturizer (1.7 Oz) Natural Anti Aging Skin Care, Olehenriksen – Sheer Transformation® Perfecting Moisturizer, Farsali – Unicorn, Beefriendly – All Natural Organic Night Cre am, Beefriendly – Organic Face And Eye Moisturizer, Neutrogena – Clear Face Break-Out Free Liquid Lotion Sunscreen Broad Spectrum Spf 55

We required two standout ingredients: hyaluronic acid and glycerin.