De beste GMAT voorbereidingscursussen

De Graduate Management Admission Test (GMAT) wordt gebruikt door afgestudeerde business schools om te meten of een student klaar is voor een MBA-programma. Met onderwerpen variërend van geometrie tot analytisch redeneren en een testperiode van 3,5 uur, is training voor het examen eenvoudiger gezegd dan gedaan. We hebben de 13 meest populaire bedrijven onderzocht en teruggebracht tot de top vier waarvan we denken dat deze u zal helpen het examen het beste voor te bereiden.

Hoe we de beste GMAT-voorbereidingscursussen hebben gekozen

Interactieve bronnen, boeiende instructeurs en beschikbaarheid

We zijn begonnen met het samenstellen van een lijst van de 13 populairste GMAT prep cursusaanbieders op basis van aanbevelingen en consumentenrecensies van universitaire websites en studentenforums zoals Beat the GMAT. Vervolgens hebben we al hun cursussen in drie categorieën onderverdeeld: eigen tempo , online en persoonlijk . We hebben elke methode om twee redenen afzonderlijk beoordeeld. Ten eerste biedt niet elk bedrijf een cursus voor alle drie de methoden - sommige zijn gespecialiseerd in een specifiek formaat. Ten tweede kan een aanbieder op methoden gebaseerde sterke punten hebben, bijvoorbeeld excelleren in eigen middelen, maar eenvoudigweg cursussen aanbieden die door instructeurs worden geleid. Daarom hebben we een paar specifieke criteria ontwikkeld om de kwaliteit te evalueren en het beste programma voor elke categorie te vinden.

Voorbereidingscursussen op eigen tempo

Een eigen tempo cursus biedt een algemeen te volgen studieprogramma en een breed scala aan online bronnen. Dat betekent dat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt, waardoor deze cursussen uitstekend geschikt zijn voor studenten die behoefte hebben aan flexibele studieroosters. Zonder geplande lessen ontbreekt het echter bij cursussen op eigen tempo onder begeleiding van een instructeur, dus u bent verantwoordelijk voor het bijhouden van uw schema en het identificeren van uw te verbeteren gebieden.

Bronnen zijn koning als het gaat om een ​​GMAT-cursus in eigen tempo, en de beste biedt interactieve studietools om je op weg te helpen. Ingebouwde quizzen en andere interactieve functies geven u de mogelijkheid om uw niveau van begrip te evalueren naarmate u vordert, zodat u het onderwerpmateriaal dat u het meeste moeite kost kunt bepalen en erop kunt focussen. Ze helpen je ook om tijdens de lessen gefocust te blijven en je studietijd te maximaliseren. We gaven de voorkeur aan cursussen met echt boeiende interactieve tools die zijn ontworpen om onze leerervaring te verbeteren.

Live online voorbereidingscursussen

Live online is de beste manier als je de begeleiding van een instructeur wilt, maar geen fysieke les kunt halen. Geplande lessen met een instructeur bieden structuur voor studenten die op zoek zijn naar motivatie of feedback.

De beste live online cursus geeft je geweldige bronnen zowel in als buiten het digitale klaslokaal, dus we verwachtten nog steeds boeiende interactieve studietools voor thuisstudietijd en gebruikten dezelfde criteria (en resultaten, indien van toepassing) uit ons eigen tempo om studietools te vergelijken voor onze live online cursussen.

Om instructeurs te evalueren, hebben we de beoordelingen van studenten op populaire websites bezocht Beat the GMAT en GMAT Club - sociale forums waarmee studenten beoordelingen van GMAT-cursussen kunnen delen. De beoordelingen vermelden zelfs instructeurs bij naam en we zochten naar degenen die consistent hoge slagingspercentages hebben. De concurrentie is dichtbij - alle GMAT-cursussen op onze lijst scoren hoog op beide sites (een indrukwekkende prestatie), maar we gaven de voorsprong aan cursussen met consistent hogere beoordelingen.

Zelfs de beste instructeur zal van beperkte waarde zijn als ze alleen beschikbaar zijn tijdens de les, dus we hebben prioriteit gegeven aan cursussen waarmee je contact kunt opnemen met instructeurs buiten de les. Daarnaast gaven we bonuspunten aan cursussen met instructeurs met sterke referenties - GMAT-experts die scoorden in het 90e percentiel of hoger - en cursussen met eerdere studentenrecensies die specifieke positieven over zijn instructeurs citeerden.

Ten slotte hebben we gezocht naar de beste balans tussen bekwame instructeurs en boeiende interactieve studietools - je leren zou zeker niet moeten eindigen als je dat videogesprek sluit.

Persoonlijke voorbereidingscursussen

Persoonlijke cursussen zijn ideaal voor studenten die de leerervaring van fysieke klaslokalen verkiezen. Studenten hebben de mogelijkheid om face-to-face discussies te voeren over lesmateriaal en teststrategieën met instructeurs en klasgenoten. Dit formaat is waarschijnlijk het meest tijdrovend, gezien de vereiste voor fysieke aanwezigheid, en veel cursussen bieden geen brede beschikbaarheid.

Om de beste persoonlijke GMAT-cursus te vinden, gebruikten we veel dezelfde criteria voor live online cursussen, maar voegden een sleutel en uniek kenmerk toe: beschikbaarheid. Beschikbaarheid voor persoonlijke cursussen is vaak beperkt tot een klein aantal staten. Hoewel kleinere bedrijven de moeite van het bekijken waard zijn, wilden we ervoor zorgen dat de meeste mensen toegang zouden hebben tot onze aanbevelingen.

Drie volledige oefenexamens

Als het gaat om examenvoorbereiding, is er een studieprogramma dat alle andere overtreft: oefenexamens. Bekend als het testeffect , oefenen examens de hersenen om vraagtypen en -formaten te herkennen. Hierdoor kunnen je hersenen snel het lesmateriaal en de strategie verwerken die je nodig hebt om vragen over het echte examen te beantwoorden, wat betekent dat oefenexamens de beste manier zijn om je eindscore te verbeteren.

Veel bedrijven bieden bedrijfsexamens aan om de GMAT te simuleren. We hadden minimaal drie examens nodig, omdat de meest aanbevolen voorbereidingsperiode 1-3 maanden is en dit garandeert ten minste één oefenexamen voor elke maand. Maar niet alle oefenexamens worden op dezelfde manier gemaakt - hoe dichter examens bij de echte deal liggen, hoe beter, dus keerden we terug naar de studentrecensies op Beat the GMAT en GMAT Club om de kwaliteit van de oefenexamens te vergelijken.

Makkelijk te volgen uitleg en kwaliteitsbronnen

Na het uitproberen van gratis proefversies en het vergelijken van voorbeeldmateriaal, hebben we twee be>

De meeste providers bieden bijvoorbeeld videolessen om concepten uit te leggen. Sommige providers brengen dit op verschillende manieren naar het volgende niveau. recorded lessons, the instructor's voice explains the material in the slideshow slowly and clearly, reducing the chance of students becoming lost or confused. Tijdens de opgenomen lessen van e-GMAT legt de stem van de instructeur het materiaal in de diavoorstelling >

, which offers a wide range of resources including a large question bank and access to the GMAT Channel (a platform with optional video lessons). We waren vooral onder de indruk van Kaplan , dat een breed scala aan bronnen biedt, waaronder een grote vragenbank en toegang tot het GMAT-kanaal (een platform met optionele videolessen). Het meest opvallend is de Real Test Day Experience-functie, waarbij Kaplan u in staat stelt om een ​​praktijkexamen af ​​te leggen in uw eigenlijke testcentrum, zodat u kunt leren wat u kunt verwachten.

We gaven de voorkeur aan providers die doordachte tools en functies bieden om je studie-ervaring en score te verbeteren. Na uren van vergelijking vonden we vier prep cursusaanbieders (één nam de eerste plaats in voor live online en op eigen tempo) om je te helpen je GMAT-voorbereiding te behalen.

De 4 beste GMAT-voorbereidingscursussen

Best voor
Zelfstudie en live online cursussen

Veritas Prep
Flexibele cursussen voor de drukke student.
Pros
Strategie-gecentreerde training
Top instructeurs
Live online kantooruren
Cons
Korte live online cursussen

Waarom we ervoor kozen

Strategie-gecentreerde training

De eigen tempo cursus van Veritas Prep biedt toegang tot een indrukwekkende reeks hulpmiddelen, waaronder 12 oefenexamens, een studiekalender en quizzen. De interactieve videolessen leiden je stap voor stap door het lesmateriaal en de strategieën die je nodig hebt om examenvragen te beantwoorden.

Veritas Prep besteedt tijd tijdens videolessen met uitleg over strategieën voor het maken van tests voor verschillende vraagtypen.

De les over kritisch redeneren biedt bijvoorbeeld grondige uitleg over hoe vragen op basis van gevolgtrekking zullen verschillen van andere vraagtypen die in het examen worden gevonden. We stellen het op prijs dat Veritas-video's tijd besteden aan het uitleggen van de verschillen tussen vraagtypen en de juiste strategieën om deze te beantwoorden. Andere providers, zoals e-GMAT, leidden meer naar inhoudsreview. Hoewel inhoud be>

Top instructeurs

Als je ervoor kiest om met de live online cursus te gaan, kun je instructeurs verwachten die binnen het 99e percentiel scoren (de hoogst mogelijke rang). Dat betekent dat je instructeurs precies weten wat ze kunnen verwachten van de GMAT en de beste strategieën voor het beantwoorden van vragen. De instructeurs van Veritas Prep behaalden een score van 4,8 van de 5 sterren op Beat the GMAT met meer dan 1.250 studenten die hun instructeurs prezen voor geweldige ervaringen. De beoordelingen van GMAT Club zijn vergelijkbaar en Veritas-instructeurs vormen 5 van de top 10 instructeurs op de site - inclusief de bovenste plek.

Live online kantooruren

Veritas Prep biedt ook een unieke functie die we nergens anders konden vinden: live online kantooruren. In tegenstelling tot de meeste voorbereidende cursussen op eigen tempo zonder interactie tussen instructeurs, biedt Veritas zeven dagen per week online sessies met instructeurs aan. Tijdens deze sessies van twee uur kunnen studenten vragen stellen en persoonlijke feedback of begeleiding ontvangen.

De naaste concurrent in dit opzicht was Kaplan, die aanvullende online lessen en live onderwerpspecifieke sessies met een instructeur biedt. U moet echter een extra $ 200 betalen voor deze service ($ 1.000 in totaal), terwijl Veritas kantooruren omvat als onderdeel van het standaardpakket van $ 699 (het hoogste gemiddelde voor de industrie, hoewel ze af en toe kortingstarieven bieden).

Punten om te overwegen

Korte live online cursussen

De live online optie komt alleen als een cursus van zes weken, korter dan de vaak aanbevolen drie maanden voorbereidingstijd. Dit kan een probleem zijn als je drie maanden begeleide studie voor ogen hebt. Dat gezegd hebbende, studenten melden geweldige ervaringen met deskundige instructeurs die hebben geleid tot betere scores. Bovendien krijgt u nog steeds een jaar >

Runner-up voor
Zelfstudie en live online cursussen

e-GMAT
Betaalbare cursussen voor studenten met een beperkt budget.
Pros
Betaalbare prijzen
Goed voor verbaal redeneren
Vier van de vijf best beoordeelde instructeurs
Cons
Beperkte middelen

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare prijzen

Testvoorbereidingscursussen kunnen duur zijn, wat een groot nadeel is voor de services - vooral als je nog steeds een student bent met een beperkte opleiding. Het meest aantrekkelijke van e-GMAT is de prijs. De eigen tempo cursus is slechts $ 300, terwijl de live online cursus $ 500 is. Het bedrijf biedt interactieve videolessen, aanpasbare quizzen en deskundige instructeurs (voor de live online cursus) waarmee je een hogere score kunt behalen.

Goed voor verbaal redeneren

e-GMAT blinkt uit in het voorbereiden van studenten op het verbale gedeelte van de test. Veel lof komt zelfs van niet-native Engelse sprekers die e-GMAT beschouwen als het verbeteren van hun verbale scores. Aangezien de GMAT een van 's werelds toonaangevende toelatingsexamens is voor afgestudeerde business schools , beschouwen wij dit als een overwinning. De cursus heeft ook grondige kwantitatieve lessen, maar beoordelingen van eerdere studenten geven aan dat e-GMAT het beste is voor mensen die in het bijzonder hulp nodig hebben bij verbaal redeneren.

Vier van de vijf best beoordeelde instructeurs

Net als Veritas Prep heeft e-GMAT een indrukwekkende reeks instructeurs. De instructeurs claimen vier van de top vijf instructeurs op GMAT Club en beschikken over uitstekende beoordelingen van Beat the GMAT . Het bedrijf is serieus als het erom gaat te zorgen dat zijn instructeurs bereid zijn om les te geven, en nodigt slechts een 'handjevol' kandidaten uit om daadwerkelijk les te geven. Het laat ook elke instructeur meer dan 50 uur trainen. Met dat niveau van diepgang en toewijding kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt met de live online cursussen van e-GMAT.

e-GMAT-lesson

De video's en instructeurs van e-GMAT leggen duidelijk complexe concepten uit, waaronder kwadratische ongelijkheden.

Punten om te overwegen

Beperkte middelen

Een van de nadelen van e-GMAT is dat de aangeboden diensten beperkter zijn. In tegenstelling tot Veritas Prep biedt e-GMAT geen live online kantooruren en zijn video's bevatten niet zoveel testafname-strategieën. Hoewel Veritas Prep een betere balans van middelen biedt, is het be>

Meest
Robuuste hulpmiddelen en bronnen

Pros
> Top instructeurs
Robuuste middelen
Cons
Kortere cursuslengtes

Waarom we ervoor kozen

>

Sinds 1938 is Kaplan een reus in de examenvoorbereidingsindustrie. Zijn vele jaren in de industrie hebben het niet alleen toegestaan ​​om een ​​van de grootste bibliotheken van GMAT-bronnen te bouwen, maar ook een uitgebreid netwerk van instructeurs in het hele land. Met zijn deskundige instructeurs en handige studietools is dit onze topkeuze voor persoonlijke GMAT-prep.

Top instructeurs

Alle Kaplan-instructeurs scoorden in het 90e percentiel of hoger. Dat betekent dat je leraar een grondige kennis van het lesmateriaal heeft en bewezen strategieën om vragen effectief te beantwoorden. Eerdere studenten bevestigen dit, met velen op Beat the GMAT die behulpzame en deskundige instructeurs rapporteren. Het beste gedeelte? Je kunt contact opnemen met instructeurs buiten de klas voor extra hulp als je thuis studeert.

Robuuste middelen

Studenten hebben ook toegang tot een groot aantal bronnen, waaronder negen oefentests, twee cursusboeken, een online quizbank en het GMAT-kanaal. Wij zijn vooral fans van het GMAT-kanaal, dat live online lessen biedt met instructeurs die specifieke onderwerpen behandelen. Tijdens de sessies kunt u extra hulp krijgen en vragen stellen voor meer gepersonaliseerde feedback en begeleiding.

Hoewel je je persoonlijke instructeur altijd om extra hulp kunt vragen, waarderen we de extra mate van interactie tussen de instructeurs. Een persoonlijke instructeur moet immers de behoeften van meerdere studenten in evenwicht brengen en heeft misschien geen tijd om u die gepersonaliseerde beoordelingssessie voor kwadratische ongelijkheden te geven. De extra lessen zorgen ervoor dat je de hulp krijgt die je nodig hebt om eventuele hiaten in je kennis of vaardigheden aan te pakken.

Punten om te overwegen

Kortere cursuslengtes

Net als Veritas Prep is een van de grote nadelen van Kaplan dat de lengte van de cursus gemiddeld ongeveer zes weken bedraagt. Dit is vrij kort in vergelijking met andere cursussen, zoals de negen weken durende opties van Manhattan Prep. Hoewel de kosten van $ 1.400 voor de Kaplan-cursus gemiddeld zijn voor de branche, kunnen we het niet helpen dat officiële GMAT-examens en meer lesperioden bij de prijs moeten worden inbegrepen.

Kaplan biedt echter een uitgebalanceerd scala aan middelen en een unieke officiële testdagervaring waarmee u een door het bedrijf gemaakt examen kunt afleggen in uw eigenlijke testcentrum. Hierdoor kunt u vertrouwd raken met de testsoftware en de examenruimte, waardoor u zich op de grote dag meer op uw gemak voelt.

Best voor
Persoonlijke cursussen

The Princeton Review
Beschikbaar in 41 staten voor studenten die op zoek zijn naar een traditioneel klaslokaal
Pros
Op grote schaal beschikbaar in persoon instructie
Kostenefficiënt
Uitgebreide testvoorbereidingsmaterialen
Princeton Review Garantie
Cons
Minder uren bijles

Waarom we ervoor kozen

Op grote schaal beschikbaar in persoon instructie

Een be>

Kostenefficiënt

Omdat het meer interactief is, zijn persoonlijke GMAT-testvoorbereidingsprogramma's duurder dan alternatieven. En als je een beperkt budget hebt, lijkt een persoonlijke cursus misschien buiten bereik. De Princeton Review biedt 27 uur live lessen voor een prijs die goedkoper is dan Kaplan. Het is nog steeds duurder dan zijn eigen tempo, maar het voordeel is een meer begeleide ervaring. Als je weet dat je beter bent in het leren in een traditionele klaservaring, is de persoonlijke cursus van The Princeton Review een solide, betaalbare optie.

Uitgebreide testvoorbereidingsmaterialen

De Princeton Review biedt een robuuste verzameling bronnen voor zowel online als traditionele studenten in de klas. Als u bijvoorbeeld kiest voor een persoonlijke voorbereidingscursus, bevat The Princeton Review 10 oefentests, een online portaal met oefenvragen en oefeningen en meer dan 700 Hard Math-workshops. Nog beter is dat de persoonlijke voorbereidingscursus van The Princeton Review 27 uur is, waardoor deze >

Princeton Review Garantie

De Princeton Review bevat een geld-terug-garantie bij de meeste GMAT-voorbereidingscursussen. Dit betekent dat als u niet 100% tevreden bent met uw cursus, u deze gratis opnieuw kunt nemen. Het garandeert ook dat u een hogere testscore krijgt of uw geld terugkrijgt. We houden van deze garantie, omdat het laat zien dat The Princeton Review vertrouwen heeft in zijn cursussen. Het zorgt er ook voor dat u waarschijnlijk een goede ervaring zult hebben tijdens uw testvoorbereiding. Maar als u dat niet doet, kunt u wat gemakkelijker ademen, wetende dat u uw geld terugkrijgt.

Punten om te overwegen

Minder uren bijles

Als het gaat om privélessen voor de GMAT, komt het programma van The Princeton Review niet overeen met dat van Kaplan. Hoewel het goedkoper is dan het programma van Kaplan, biedt Kaplan veel waar voor je geld. Samen met meer toegewijde tutoring geeft het studenten volledige toegang tot een live online of persoonlijke cursus. Dat gezegd hebbende, tutoring kan duur zijn (kost tot $ 8.000), dus het is misschien niet op je radar. Maar als je kiest voor bijles, is Kaplan een betere keuze.

Hoe u de juiste GMAT-voorbereidingscursus voor u vindt

Denk aan je leerstijl

Niet iedereen leert hetzelfde. Sommige mensen hebben misschien de flexibiliteit van een cursus in eigen tempo nodig en hebben een gemakkelijkere tijd om zelf te studeren. Anderen hebben misschien die extra betrokkenheid nodig van een leraar in een traditionele klasomgeving. Denk bij het bekijken van cursusopties na over hoe u het liefst leert en wat u het gemakkelijkst vindt om informatie te bewaren.

Vergelijk deals en prijzen

GMAT-testvoorbereidingscursussen zijn niet goedkoop, maar gelukkig waarderen de meeste bedrijven hun programma's concurrerend en bieden ze vaak een verscheidenheid aan deals. Als u niet over een bepaalde leerstijl beschikt en onder alle omstandigheden in staat bent om te studeren, kunt u deals tussen alle bedrijven vergelijken en een programma selecteren op basis van wat het beste werkt voor uw budget.

Ontdek lokale opties voor persoonlijke cursussen

Lokale of op de staat gebaseerde voorbereidingscursussen kunnen ook kwaliteitsbronnen en persoonlijke aandacht van instructeurs bieden. De Princeton Review heeft persoonlijke cursussen in 41 staten en zelfs Veritas Prep biedt er een in New York , maar dat wil niet zeggen dat je geen geweldige lokale optie kunt vinden om je door de GMAT te helpen. Als je persoonlijke cursusopties wilt die verder gaan dan onze twee keuzes, is het de moeite waard om die voor jou lokaal te onderzoeken.

Veelgestelde vragen over GMAT Prep Course

Hoeveel kost de GMAT?

De kosten om de GMAT te nemen zijn $ 250. Als u uw examenafspraak opnieuw plant, kost dat u ook $ 60 (als u meer dan een week verzet vanaf de oorspronkelijke afspraak), terwijl annulering een gedeeltelijke terugbetaling van $ 80 oplevert. Als u binnen een week annuleert of verzet, verliest u de prepaid-kosten van $ 250. Daarnaast zijn er veel kleine kosten als u scoremelding, rescoring, enz. Nodig heeft.

Hoeveel tijd heb ik nodig om me voor te bereiden op de GMAT?

Volgens Kaplan besteden “Topscorers op de GMAT gemiddeld 120+ uur aan het studeren voor een testdag over een periode van tijd.” Het is het beste om je GMAT-test ongeveer drie maanden te plannen om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt om te studeren .

Zijn er gratis GMAT-studiemiddelen?

Ja. De volgende bronnen zijn een uitstekende optie voor studenten met een beperkt budget of die gewoon extra voorbereidingsmateriaal willen.

Khan Academy wordt alom gevierd om zijn reeks examenvoorbereidingsmaterialen . De non-profit organisatie biedt meerdere GMAT-video's die de kwantitatieve delen van het examen behandelen. Hoewel ze geen video's hebben voor analytisch of verbaal redeneren, is Khan Academy geweldig om je wiskundevaardigheden bij te schaven.

Beat the GMAT biedt een schat aan middelen . De collectie groeit voortdurend en bevat reviewmateriaal voor wiskunde en analytische delen van het examen, tips voor effectief studeren en een verzameling gratis oefenexamens van bekende prep cursusaanbieders, waaronder onze topkeuzes.

GMAT Club biedt ook een veelheid aan middelen. Je moet de site een beetje verkennen om ze allemaal te kunnen openen, omdat ze vaak gescheiden zijn in forumberichten. We raden je echter aan om eerst het studieplan , de studietools en de gratis testvragen te bekijken .

Wat moet ik meenemen voor het GMAT-examen?

Wanneer het tijd is om naar uw testfaciliteit te gaan, moet u het volgende meenemen:

 • GMAT-goedgekeurde identificatie (een van de volgende: paspoort, rijbewijs, militaire identiteitskaart of door de overheid uitgegeven identiteitskaart)
 • Namen van de programma's waarvan u op de hoogte wilt worden gehouden van uw GMAT-scores
 • De e-mailbevestiging van uw testdatum van Pearson VUE
 • Kan ik een rekenmachine meenemen naar het GMAT-examen?

  Rekenmachines, horloges en schrijfgerei van buitenaf zijn niet toegestaan ​​in de testruimte. Je krijgt alle benodigde materialen van het testcentrum. Voordat je de testruimte betreedt, nodigen de proctors je uit om je spullen in een kluisje op te bergen. Om complicaties te voorkomen, raden we aan om alleen het essentiële naar het testcentrum te brengen.

  De beste GMAT-voorbereidingscursussen: samengevat

  Veritas Prep
  e-GMAT
  Kaplan
  The Princeton Review
  Beste zelfstudie en live online cursussen
  Tweede plaats op eigen tempo en live online cursussen

  Meest robuuste tools en bronnen

  Beste persoonlijke cursussen

  Biedt privé-begeleiding
  Persoonlijke cursussen
  Aantal oefentests
  12
  5
  9
  10
  Live online kantooruren
  Op video gebaseerde lessen

  Onze andere testvoorbereidingsbeoordelingen

  De boeken raken voor een nieuwe test? We hebben u gedekt. Bekijk gerelateerde test prep beoordelingen hieronder:

  Misschien vind je dit ook leuk