Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste bureaustoelen

Onze missie was om een ​​bureaustoel te vinden die aanpasbaar genoeg is om ondersteuning te bieden met meerdere houdingsaanpassingen gedurende de dag. Een week >

De beste bureaustoelen: samengevat

Steelcase Gesture bureaustoel
Ergohuman bureaustoel met hoge rugleuning
Steelcase Leap Chair
Best voor
Maatwerk
Rugsteun
Basics
Prijs
$ 1050
$ 699,99
$ 897,52
Materiaal
Stof, leer
maas
Stof, leer
bijeenkomst
Volledig samengesteld
Montage vereist
Volledig samengesteld

De 3 beste bureaustoelen


Meest aanpasbare stoel

Steelcase
De meest comfortabele, aanpasbare en mooiste stoel die we hebben getest.
Pros
Verstelbare rug
Eenvoudig aan te passen
Aantrekkelijk design
Cons
Prijs
Rugsteun voor sommigen te subtiel

Waarom we ervoor kozen

Verstelbare rug

was best at accommodating us when we rested back, leaned to the side, and perched forward. Het Steelcase-gebaar kon ons het beste opvangen toen we achterover leunden, opzij leunden en naar voren gingen zitten. Onze testers waren meteen comfortabel (zelfs voordat de vele aanpassingen werden gewisseld). Dat is te danken aan de flexibele "3D LiveBack": een gebogen, flexibele rug die met je meebeweegt. De spleten in de plastic bocht en kantelen met je onderrug, en een glijdende lendensteunriem ondersteunt die ene plek in je rug die altijd net van de stoel rust. De Gesture heeft ook een bevredigende stevigheid die de goed gebouwde constructie aantoont - geen dun plastic of krakende scharnieren hier.

Eenvoudig aan te passen

Steelcase beweert "de stoel te hebben gedeconstrueerd" en terug te keren "naar de essentie van de zitervaring." Daar zijn we niet zeker van, maar de Gesture is absoluut meer aanpasbaar dan elke andere stoel die we hebben getest. De armleuningen zijn bedoeld om natuurlijke armbewegingen na te bootsen, zodat ze in elke richting kunnen verschuiven en roteren. Alle andere aanpassingen bevinden zich aan de rechterkant van de stoel, zodat u niet blindelings rond de stoel kantelt om alleen de stoel per ongeluk naar beneden te laten vallen. Om de zitdiepte op andere stoelen aan te passen, moet u een hendel optillen terwijl u ook een deel van uw lichaam optilt en heen en weer schuift. Op de Gesture wordt het aanpassen van de zitdiepte geregeld met een eenvoudige draaiknop - geen half-dijbeen optillen of schieten nodig.

Aantrekkelijk design

Testers werden onmiddellijk aangetrokken door het vierkante frame en het slanke profiel van de stoel, en we vonden het leuk dat je kunt kiezen uit een eindeloze reeks aangepaste kleuren en materialen. We kozen voor het espressokleurige leer - testers dachten dat het perfect zou passen in een mahonie-rijke bibliotheek. Maar als u iets wilt dat meer geschikt is voor een station op de USS Enterprise, hebt u ook de optie van oranje stof met een platina metalen frame.

Punten om te overwegen

Prijs

Hoewel het gebaar zonder twijfel onze favoriete stoel was, was het ook een van de duurste, beginnend bij ongeveer $ 1.100 en helemaal oplopend tot $ 1.800, afhankelijk van je keuze van aangepaste kleuren en materialen. Hoewel een goede bureaustoel een investering is, kan het gebaar te veel zijn als je op zoek bent naar iets eenvoudiger.

Rugsteun voor sommigen te subtiel

De glijdende lendensteun van de Gesture is een beetje moeilijk om achter u op en neer te schuiven, en het verschil is subtiel. De meest voorkomende klacht van klanten op Amazon was het gebrek aan lendensteun, met name voor mensen met rugpijn. Als dat klinkt als jij, is de Raynor Ergohuman misschien aantrekkelijker.

Best voor
Rugsteun

Eurotech Raynor
Tiered-ondersteuning die u op de juiste plaatsen ontmoet.
Pros
Robuuste rugsteun
Ademend mesh
Comfortabele hoofdsteun
Cons
Niet-traditionele esthetiek
Rugsteun te veel voor sommigen

Waarom we ervoor kozen

Robuuste rugsteun

. Voor mensen die op zoek zijn naar een grote stoel met veel rugleuning, is het moeilijk om het beter te doen dan de Raynor Ergohuman . In plaats van te buigen om de wervelkolom na te bootsen zoals het Steelcase-gebaar, keren de afzonderlijke rugplaten de bocht van de wervelkolom om zodat je rug op de juiste plaatsen komt. Het lendensteungedeelte steekt bijvoorbeeld voorzichtig in uw onderrug en beweegt met u mee om uw rug te ondersteunen, zelfs wanneer u op uw stoel zit. Recensenten van Amazon merken vaak op dat de stoel hun rugpijn verlichtte, waardoor ze acht uur comfortabel konden zitten.

Ademend mesh

De zitting en rugleuning van de Ergohuman zijn gemaakt van flexibel gaasweefsel waardoor lucht kan circuleren - goed voor degenen onder ons die het warm hebben. Het ademende materiaal kleeft ook minder vaak aan je lichaam als je plotseling opstaat.

Comfortabele hoofdsteun

We wisten niet zeker of we hoofdsteunen wilden - slechts enkele van onze stoelen hadden ze en ze zagen er overdreven uit. Maar de Raynor zit mooi in de nek en ondersteunt deze zonder achterover te leunen. Je zou het waarschijnlijk niet gebruiken als je voorover zit, maar na je nek te hebben gespannen om naar een telefoon te kijken of je op een laptop te concentreren, voelt die rust geweldig.

Punten om te overwegen

Niet-traditionele esthetiek

Hoewel de >

Rugsteun te veel voor sommigen

De meeste van onze testers waardeerden de rug-aan-rugsteun van Ergohuman, dankzij de afzonderlijke, verstelbare platen. Maar sommigen vonden de stoel eigenlijk te ondersteunend, alsof ze uit hun stoel werden geduwd. Als u de voorkeur geeft aan een minder stijve rug, is elke Steelcase-stoel misschien beter.


Beste basisstoel

Steelcase
Even comfortabel als het gebaar, maar met minder aanpassingen.
Pros
Ondersteunende rug
Eenvoudig in te stellen
Betaalbaarder dan het gebaar
Cons
Minder comfortabel voor > Beperkte armleuningbeweging

Waarom we ervoor kozen

Ondersteunende rug

doesn't look as high-tech as the Gesture, but it's almost as ergonomic. Van onze twee Steelcase-favorieten ziet de Leap er niet zo hightech uit als de Gesture, maar is hij bijna net zo ergonomisch. Het maakt gebruik van hetzelfde 3D LiveBack-ontwerp in combinatie met een glijdende lendenband, maar gaat ook een stap verder en bevat een wijzerplaat voor stevigheid van de onderrug. Testers prees ook de goed gedempte ondersteuning en zeiden dat het comfortabel genoeg was om >

Eenvoudig in te stellen

Het bescheiden uiterlijk van de Leap maskeert een aantal unieke functionaliteit, zoals een wijzerplaat die de LiveBack-balken van plastic >

Betaalbaarder dan het gebaar

Gloednieuw, de Leap kan overal worden verkocht van $ 800 tot $ 1.800. Maar omdat het al zo >

Punten om te overwegen

Minder comfortabel voor >

De grootste fout van de Leap is dat hij niet erg hoog gaat. De maximale hoogte was 2 centimeter korter dan bij andere stoelen, en onze >

Beperkte armleuningbeweging

De armleuningen van de Leap zijn iets beperkter dan onze andere favorieten. Ze gaan nog steeds op en neer en bieden een comfortabele brede zitstok, maar ze kunnen niet wijd uitzwaaien zoals het gebaar.

Hoe u de juiste bureaustoel voor u vindt

Kies een prijsklasse

Bureaustoelen zijn doorgaans verkrijgbaar in twee prijsklassen. Ofwel zijn ze onder $ 100 met beperkte aanpassingsopties, of ze variëren tussen $ 500 en $ 1.800 met een brede capaciteit voor aanpassing. Kortom, het beste is duur en alles wat betaalbaar is, voelt vrij basic aan.

Overweeg de tijd die je in de stoel doorbrengt

Een geweldige stoel is niet goedkoop, maar het kan het geld waard zijn als je het grootste deel van je dag erin doorbrengt. Als u echter niet veel tijd achter uw bureau doorbrengt, kan een meer eenvoudige stoel alles zijn wat u nodig heeft. Hoeveel tijd u in uw stoel doorbrengt, bepaalt grotendeels welke functies u moet zoeken en prioriteren.

“Als u voor uw werk het grootste deel van de dag moet zitten, dan worden specifieke stoelfuncties be>

Ga zitten, hang en hang tijdens het testen

Een goede bureaustoel houdt je ondersteund als je van houding verandert, zoals je doet wanneer je uren achtereen werkt. Om die reden is het het beste om te experimenteren met leunen, rechttrekken en verschuiven in een potentiële stoel voordat je het koopt. Uiteindelijk komt de beste bureaustoel voor u neer op uw eigen voorkeuren met betrekking tot het gevoel.

Veelgestelde vragen over bureaustoelen

Is er een "juiste manier" om op een bureaustoel te zitten?

Technisch gezien is er eigenlijk wel. OSHA heeft een paar tips - zoals je ellebogen dichtbij houden, polsen evenwijdig, voeten op de vloer en ontspannen schouders. U wilt er ook zeker van zijn dat uw monitor iets omhoog is gekanteld, zodat uw nek niet naar voren is gekanteld.

Gary Allread, programmadirecteur van het Spine Research Institute van de Ohio State University, zegt echter dat het be>

Is zitten echt ongezond?

Recente gezondheidsdenkenden beweerden dat de hele dag zitten kan leiden tot obesitas en verhoogde bloeddruk. Hoewel dat eng klinkt, is de oplossing voor die gezondheidsrisico's van zitten eenvoudig: blijf in beweging. Experts bevelen een combinatie van zowel zitten als staan ​​gedurende de dag aan en nemen regelmatig pauzes om rond te lopen. Een verstelbaar sta-bureau is een geweldige manier om te voorkomen dat u te >

Onze andere thuis- en kantoorrecensies

Een geweldige bureaustoel kan uw comfort en productiviteit verhogen, maar het is slechts een deel van de puzzel hoe u zich thuis en op het werk het beste kunt voelen. Lees meer over enkele andere producten die we hebben gevonden om de dagelijkse maling minder gemalen te maken:

Misschien vind je dit ook leuk