Opmerking van de uitgever
 • Naast nieuwe beoordelingen van elke provider hebben we ook onze koopgids bijgewerkt met meer beknopte informatie over hoe u uw provider kunt kiezen.
 • 23 januari 2018 - Het 4G mobiele breedbandlandschap is veranderd sinds we deze recensie oorspronkelijk in 2015 publiceerden. We hebben deze pagina bijgewerkt om de meest recente functies van Verizon en AT weer te geven en zullen later dit jaar een volledige revisie uitvoeren om onze methodiek te vernieuwen.

De beste 4G mobiele breedband

In 2018 hebben de meeste Amerikanen de hele dag toegang nodig tot internet, zelfs wanneer ze onderweg zijn en er geen betrouwbare wifi-verbinding is. Dat is waar mobiel breedband van pas komt: hiermee kunt u altijd en overal verbinding maken met internet.

De beste 4G mobiele breedband biedt de snelheden en datakosten die passen bij uw mobiele internetgewoonten, of het nu gaat om het controleren van e-mails tijdens de lunch, surfen op het internet in de bus of het streamen van YouTube-video's op het strand. Het heeft ook een uitgebreide, betrouwbare dekking en de apparatuur om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Om u te helpen uw opties te navigeren, hebben we de plannen en het beleid van de zes grootste Amerikaanse mobiele breedbandaanbieders onder de loep genomen. Of je nu een gezin hebt met supersnelle videostreamers of gewoon op zoek bent naar een solo-abonnement met de middelen om e-mails te verzenden en ontvangen, er is een plan hieronder dat aan je behoeften voldoet.

Hoe u de beste 4G mobiele breedband voor u kiest

Wat is 4G mobiel breedband precies?

Tussen acroniemen zoals 3G, 4G en LTE kan het navigeren door mobiele breedbandtermen snel verwarrend zijn. Dit is wat u moet weten: "Mobiel breedband" is een marketingterm voor draadloos high-speed internet, waarmee u toegang kunt krijgen tot torensignaalnetwerken via een compatibel apparaat zoals een draagbare modem, tablet of smartphone. Het staat los van de wifi die door uw internetprovider wordt geleverd : uw wifi-breedbanddienst wordt niet beïnvloed door uw wifi en vice versa.

Als je, zoals veel Amerikanen, vaak onderweg veel internet gebruikt - podcasts streamen terwijl je naar je werk reist, een routebeschrijving op weg naar een nieuw restaurant zoeken of favoriete video's en foto's delen met vrienden - betrouwbaar, redelijk geprijsd mobiele breedbanddienst is be>je beste te vinden, begin je door je info aan te sluiten op onze zip-tool bovenaan de pagina om te zien welke vervoerders beschikbaar zijn in jouw regio, gebruik dan de beoordelingen hieronder om te zien welke vervoerder aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Raadpleeg voor meer uitgebreide definities en uitleg van termen als 4G, 5G en LTE onze gids hieronder .

De 6 4G mobiele breedbandproviders die we hebben vergeleken

 • Cricket Wireless
 • Onwerkelijk mobiel
 • Sprint
 • T-Mobile
 • Verizon

Bereken hoeveel bandbreedte u nodig heeft.

Voordat u plannen gaat beperken, is het be>

Over het algemeen kunt u een goed idee krijgen van uw dagelijkse mobiele internetactiviteiten: houdt u van data-zware activiteiten zoals het streamen van video's en muziek, het uploaden van foto's, online games spelen of video-oproepen? Ben jij de enige in het plan, of wordt het een familie vol gebruikers van zware data? Hoe meer gebruikers en hoe meer data-zware activiteiten u verwacht, hoe hoger de maandelijkse datatoegang die u nodig heeft.

Als je elke dag uren muziek en video's streamt, wil je minimaal een abonnement van 5 GB per maand. Als u uw gegevens voornamelijk gebruikt om op internet te surfen, e-mail te verzenden en foto's te uploaden, kunt u dit waarschijnlijk doen met een abonnement van 2 GB. Nog steeds niet zeker waar je valt? De gegevenscalculator van Verizon is een geweldige plek om erachter te komen hoe uw gewoonten voor gegevensgebruik uit elkaar schudden.

Onze schattingen zijn gebaseerd op de veronderstelling dat uw plan snelheden tussen 8-12 Mbps kan bieden, wat standaard is voor de meeste mobiele breedbandplannen en voldoende snel genoeg voor het streamen van muziek of video's. De be>

Ik gebruik een onbeperkt data-abonnement, maar soms blijft mijn verbinding achter. Hoe zit het daarmee?

Zelfs genereuze dataplannen hebben hun beperkingen: elke grote mobiele breedbandaanbieder specificeert in zijn kleine lettertjes dat snelheden zullen vertragen wanneer u uw maandelijkse datakap bereikt en / of wanneer het verkeer bijzonder hoog is. Voor de meeste onbeperkte dataplannen is er een limiet van ongeveer 22 GB voor consistent hoge snelheidsgegevens, waarna je mogelijk wordt blootgesteld aan vertraagde video en eeuwige buffervormen.

Als u zeker weet dat u uw maandelijkse gegevenslimiet niet hebt overschreden, is dit mogelijk een probleem met de locatie: sommige gebieden hebben alleen 3G-dekking, wat betekent dat uw verbinding traag is tot u weer in een 4G-zone bent. Als snelheid verliezen een constant probleem is, kunt u uw maandelijkse gegevensgebruik controleren om te zien wat uw gegevens opslokt en waarom.

Naast datalimieten, moet u ook rekening houden met snelheid, uitrusting, speciale functies en prijs bij het kiezen van uw plan, die we hieronder behandelen. Geen van deze factoren zijn noodzakelijkerwijs hardline-dealbreakers - het is aan uw persoonlijke voorkeur en individuele gewoonten voor gegevensgebruik.

Zoek uit welke apparatuur je nodig hebt.

Als het gaat om apparatuur, zijn de aanbiedingen vrij standaard bij alle providers. Maar het uitzoeken welke apparatuur u wilt en waarom verwarrend kan zijn. Om de zaken duidelijker te maken, hebben we de basisprincipes hieronder uiteengezet.

Nadat u uw gegevensvereisten heeft geïdentificeerd, hebt u een paar opties voor hoe u die gegevens precies kunt gebruiken terwijl u onderweg bent. En omdat apparatuur een aanzienlijk deel van de totale kosten van uw plan kan zijn, is het be>

 • Smartphones en tablets: smartphones en tablets zijn meestal de standaardapparaten voor mobiel breedband, en het zijn geweldige opties als u onderweg geen internet nodig hebt voor bijvoorbeeld een laptop. De meeste smartphones en tablets hebben ingebouwde 4G-mogelijkheden, maar u moet er zeker van zijn dat het apparaat van uw keuze compatibel is met uw voorkeursaanbieder. U kunt dit doen door een smartphone of tablet rechtstreeks bij de aanbieder te kopen of door de veelgestelde vragen van de aanbieder of de online winkel te raadplegen om te zien of uw apparaat met hun service werkt. Prijzen kunnen variëren van zo laag als $ 100 tot zo hoog als $ 1.000, afhankelijk van wat voor soort smartphone of tablet u verkiest - over het algemeen zullen goedkopere providers goedkopere telefoonmodellen hebben, hoewel de meeste nieuwe iPhone- en Android-modellen universeel compatibel zijn met grote providers.
 • USB-modem: soms een laptopstick genoemd, kan een USB-modem op elke laptop worden aangesloten voor eenvoudige toegang tot uw mobiele gegevensservice. Ze kunnen een goede keuze zijn voor iedereen die van plan is zijn mobiele breedbanddienst voornamelijk als aanvullende Wi-Fi te gebruiken. De meeste USB-modems kosten minder dan $ 100, hoewel u deze slechts met één laptop tegelijk kunt gebruiken.
 • Hoe zit het met tethering? Tethering verbindt uw smartphone met uw laptop, zodat uw laptop het mobiele breedband van uw telefoon kan delen. Maar er zijn enkele afwegingen: de meeste providers staan ​​alleen tethering toe met duurdere abonnementen, en tethered verbindingen kunnen traag zijn en je telefoon leegmaken. Als u van plan bent om de mobiele datadienst vaak met uw laptop te delen of als u de datadienst met meerdere laptops wilt delen, is het beter om een ​​modem of hotspot te kopen.

 • Hotspot: een "hotspot" is een algemene term voor elk afzonderlijk draagbaar apparaat waarmee u meerdere apparaten op dezelfde mobiele gegevensservice kunt aansluiten. Als u voornamelijk mobiele gegevens via uw telefoon gebruikt, berekenen de meeste providers hogere prijzen voor hotspotmogelijkheden, meestal van $ 10 tot $ 25 bovenop uw normale maandelijkse factuur. Als u alleen gegevens voor uw hotspot wilt, bieden verschillende providers ook 'alleen-data'-abonnementen waarvoor u alleen een vaste hoeveelheid hotspotgegevens per maand moet betalen, los van mobiele dataplannen voor smartphones. Als u een aangewezen hotspot-apparaat wilt kopen, variëren de prijzen doorgaans van $ 50 tot $ 150 +, afhankelijk van hun snelheid en bandbreedtemogelijkheden, hoewel de meeste gemiddeld minder dan $ 100. Omdat ze gemakkelijk draagbaar zijn en een gezin vol apparaten kunnen verbinden, zijn ze een geweldige optie voor mobiele gegevenstoegang tijdens het reizen.

Nadat u het dataplan en de benodigde apparatuur hebt geïdentificeerd, komt het kiezen van een abonnement neer op de prijs en extra functies die bij uw levensstijl passen, of u nu een individuele klant bent of op zoek bent naar een gezinsplan. Onze keuzes bieden een verscheidenheid aan opties, add-ons en kortingen; de kunst is om uw persoonlijke situatie af te stemmen op de drager die het beste bij u past.

Onze keuzes voor de beste 4G mobiele breedband

Hoge snelheden

Verizon
Steile prijzen, maar enkele van de beste dekking en betrouwbaarheid in de branche.

Met dekking over alle 50 staten en Puerto Rico, plus service in Canada en Mexico via het Unlimited Beyond-plan, is Verizon een van de meest beschikbare mobiele breedbandmaatschappijen in de VS. Het is ook een van de snelste, met geadverteerde snelheden van 12 Mbps voor elk abonnement. Hoewel je geen significante snelheidsvariaties zult vinden tussen de drie toonaangevende providers (Verizon, AT en T-Mobile), scoort Verizon ook als een van de meest betrouwbare snelheden.

Dat gezegd hebbende, Verizon-abonnementen zijn niet goedkoop: prijzen beginnen bij $ 35 per maand voor 2 GB en kunnen oplopen tot $ 70 per maand voor onbeperkte abonnementen. Maar vanaf 2018 kun je een behoorlijk behoorlijke korting krijgen als je van plan bent om een ​​onbeperkt plan voor vier tot tien personen te krijgen, dat momenteel wordt geadverteerd voor $ 40 tot $ 50 per persoon: veel goedkoper dan de $ 70 tot $ 85 per persoon kosten voor een solo onbeperkt abonnement. Er zijn ook kleinere kortingen voor onbeperkte abonnementen voor twee of drie personen. Het is nog steeds niet zo betaalbaar als, zeg maar, een gezinsplan met Cricket Wireless, maar je hebt een bredere dekking en betere snelheden.

Dat is voor de meeste mensen geen probleem - je zou meer dan 16 uur video moeten streamen om zoveel data te gebruiken - maar als je een echte felle gebruiker van mobiele data bent, raden we aan om T-Mobile te overwegen, dat een meer genereuze high-speed datakap voor onbeperkte gebruikers bij 50 GB.

Plan variëteit

Geweldige opties voor solo-kopers, met veel prijsniveaus en unieke voordelen.

AT is een gigant van de telecommunicatieruimte en onderscheidt zich door een breed scala aan prijsniveaus en unieke aanmeldingsvoordelen. Net als Verizon zijn de plannen meestal duurder wat betreft mobiele breedbandaanbieders. AT heeft echter meer prijsniveaus, variërend van $ 25 voor 1 GB tot $ 90 voor Unlimited Plus.

Bovendien zijn een paar van AT T's plannen direct meer gegevens voor uw geld in vergelijking met Verizon: neem bijvoorbeeld AT T's 5 GB voor $ 50 plan versus Verizon 4 GB voor $ 50 plan, of AT T's 10 GB voor $ 75 plan versus Verizon 8 GB voor $ 70 plan. Dat betekent dat er meer flexibiliteit en potentieel betere waarde is voor de veeleisende koper van mobiel breedband. AT heeft dekking in alle 50 staten en Puerto Rico en biedt, net als Verizon, optionele dekking in Canada en Mexico voor een extra vergoeding via zijn onbeperkte plannen.

Voor de gezinsklant op zoek naar genereuze groepskortingen, raden we aan om in plaats daarvan naar Verizon of Sprint te kijken: AT T's kleine details onderaan de pagina over groepskortingen waren moeilijk te ontleden, en daarmee bleek dat extra regels (maximaal 10 regels totaal per abonnement) komen alleen in aanmerking voor een korting van $ 5 tot $ 10 per stuk, waarbij zelfs een assortiment kortingen van Auto-Pay en Paperless Billing wordt gecombineerd.

Maar AT valt wel op door een aantal vrij unieke aanmeldingsvoordelen: nieuwe gebruikers kunnen $ 15 op hun maandelijkse DIRECTV Now-factuur krijgen, evenals een gratis HBO-abonnement (ook een waarde van $ 15 per maand). Voor individuele gebruikers of gezinnen die van tv houden, kan dat de waarde van een al redelijk geprijsd mobiel breedbandabonnement waard zijn.

En, trouw aan zijn geschiedenis als marktleider, is AT een van de eersten die vooruitkijkt naar de toekomst van mobiel breedband, met reclame voor zijn "5G Evolution" -netwerk in geselecteerde steden vanaf 2017-2018. Opgemerkt moet worden dat deze netwerken nog niet echt 5G zijn en de komende jaren niet in het hele land beschikbaar zullen zijn - maar de vooruitstrevende visie van AT versterkt ze als een solide aanbieder, ongeacht welk plan u kiest.

Hoge datacaps

T-Mobile
Aanpasbare gegevensopties en hoge limieten voor streaming onderweg.

T-Mobile is niet zo >

Een ander speciaal kenmerk van T-Mobile is de voorafbetaalde gegevens "pass". Net als de meeste grote providers biedt T-Mobile alleen mobiele dataplan-abonnementen aan, die over het algemeen goedkoper zijn, naast telefoondataplannen. Maar als u zich niet wilt binden aan een plan of als u weet dat u slechts tijdelijk extra gegevens nodig hebt, kunt u een prepaid gegevenspas kopen. Dit is handig voor reizigers, die vooraf een vast tarief kunnen betalen en vervolgens toegang hebben tot mobiele datadiensten tot het einde van de toegewezen periode of wanneer de datalimiet is bereikt. Passen zijn geprijsd vanaf $ 5 voor een dag met een maximum van 500 MB, $ 10 voor zeven dagen met een maximum voor 1 GB en $ 30 voor 30 dagen met een maximum voor 3 GB.

Het be>

Geweldige familieplannen

Sprint
Flinke kortingen voor gezinnen met vijf regels.

De be>

Dat wil niet zeggen dat individuele plannen niet betaalbaar zijn met Sprint; van de grote providers biedt Sprint enkele van de beste deals, met onbeperkte data-only abonnementen vanaf $ 30. Wat meer is, alle Sprint's data-only abonnementen bevatten automatisch data-roll-over, dus u kunt veel waar voor uw geld krijgen als u uw dataverbruik van tevoren plant.

De dekking van Sprint is echter niet zo breed als die van AT en Verizon. Hoewel het beschikbaar is in 51 staten en gebieden, is het voornamelijk beschikbaar in steden. Het werkt echter aan uitbreiding: het bedrijf heeft on>CLEAR overgenomen , een andere 4G mobiele breedband internetprovider. De overname suggereert dat de dekking van Sprint zich in de toekomst zal uitbreiden naar minder stedelijke gebieden.

Flexibele dataplannen

Cricket Wireless
Iets fragmentarische dekking, maar veel opties voor het aanpassen van dataplannen.

Cricket Wireless staat bekend om zijn prepaid telefoondienst, maar biedt ook betaalbaar maar toch snelle mobiele breedbandplannen. De abonnementen variëren van $ 20 tot $ 60, en het biedt betaalbare onbeperkte abonnementen geprijsd op slechts $ 45 tot $ 60 per maand voor een standaard data-cap van 22 GB. En als u op zoek bent naar een gezin, kunt u nog meer geld besparen: Cricket biedt royale groepskortingen voor hun 5 GB en onbeperkte abonnementen. Je krijgt $ 10 korting voor de tweede toegevoegde gebruiker en $ 20 korting voor elke extra gebruiker voor maximaal vijf gebruikers.

Cricket biedt soms ook uitzonderlijk hoge groepskortingen: vanaf april 2018 kunt u zich aanmelden voor het Cricket Unlimited 2-abonnement voor slechts $ 100 per maand voor vier lijnen of $ 80 per maand voor twee lijnen. Dat is niet zo genereus als de vijfregelige onbeperkte korting van Sprint 2018-2019, maar als je op zoek bent naar een groot gezinsbudget dat consequent lage prijzen biedt, of als je niet in aanmerking komt voor de nieuwe klantenkorting van Sprint, dan is Cricket misschien wel betere keuze voor jou.

Cricket is ook een geweldige optie voor degenen die willen experimenteren met hun maandelijkse gegevensgebruik. Als u uw maandelijkse gegevenslimiet bereikt, kunt u uw maandelijkse vergoeding "aanvullen" door een extra 1 GB te kopen voor $ 10. En als u van plan bent uw mobiele gegevensservice te delen, kunt u ook een hotspot van 8 GB toevoegen voor een extra $ 10 per maand. Dat maakt het gemakkelijk voor gezinnen om flexibel te zijn over hoeveel gegevens ze gebruiken en hoe ze deze gebruiken.

De vangst? De snelheden en dekking van Cricket zijn niet zo goed als die van Verizon, AT Sprint en T-Mobile. Max geadverteerde snelheden bereiken tot 8 Mbps (vergeleken met de 12 Mbps geadverteerd door de duurdere providers). Cricket heeft ook alleen dekking in 37 staten, en zelfs die dekking is fragmentarisch in het Westen. Over het algemeen is de dekking het beste in steden en de oostelijke Verenigde Staten. Desalniettemin, als u op zoek bent naar betaalbare onbeperkte abonnementen en Cricket in uw regio beschikbaar is, is dit een goede deal.

Beste budgetplannen

Onwerkelijk mobiel
De goedkoopste "onbeperkte" abonnementen op de markt, zo>

Unreal Mobile is een spin-off van FreedomPop, de mobiele provider die bekend staat om zijn gratis maandelijkse dataplan. Als u niets wilt betalen, is het FreedomPop “Basic 500” -plan nog steeds uw beste keuze (hier is onze recensie ). Maar als u meer dan 200 minuten, 500 teksten of 500 MB aan gegevens nodig hebt, zijn de betaalde abonnementen van Unreal Mobile goedkoper dan die van FreedomPop.

Vanaf februari 2019 biedt Unreal Mobile drie abonnementen, allemaal met onbeperkt bellen en sms'en:

 • 1 GB LTE-gegevens voor $ 10
 • 2 GB LTE-gegevens voor $ 15
 • 5 GB LTE-gegevens voor $ 30

Zodra je de maandelijkse datakap hebt bereikt, zal je telefoon afnemen van 4G naar 2G - te >

Unreal Mobile biedt een verscheidenheid aan telefoons in de online winkel , maar u kunt uw huidige telefoon meenemen zo>Klik hier om te zien of uw telefoon werkt. Net als FreedomPop maakt Unreal gebruik van de dekkingsinfrastructuur van Sprint en AT zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over dode zones, tenzij u ergens woont of ver buiten de gebaande paden reist. Het beste van alles is dat u, in tegenstelling tot andere goedkope providers zoals NetZero, geen hotspot hoeft te kopen of een >

In onze maand>

Een gids voor voorwaarden voor mobiel breedband

3G versus 4G

"G" staat voor "generatie" van mobiele datatechnologie, zoals gedefinieerd door de International Telecommunication Union (ITU-R) - zij zijn degenen die beslissen hoe snel mobiele verbindingen moeten zijn voordat ze worden aangewezen als "3G" of "4G. "Generaties zijn ongeveer elke 10 jaar opeenvolgend gevorderd, maar naarmate de technologie verbetert, kan dat generatievenster kleiner worden. Simpel gezegd, hoe hoger het nummer, hoe sneller en sterker u uw mobiele gegevensverbinding kunt verwachten.

LTE

"LTE", "HSPA +" en soortgelijke acroniemen die vaak naast "4G" voorkomen in advertenties voor mobiele gegevens, zijn eigen technologieën die bedrijven gebruiken voor hun 4G-datanetwerken. Zinnen als "4G LTE" zijn marketingtermen die in wezen betekenen "dit is niet snel genoeg om echt 4G te zijn, maar we zijn heel dichtbij." Dit is realistischer dan misleidend, omdat de ITU-R hoge technologische normen voor elke opeenvolgende generatie als een doel voor ontwikkelaars.

5G

Zodra fabrikanten 4G-snelheden volledig hebben bereikt op grote schaal, zal de industrie als geheel haar doelstelling naar 5G verplaatsen. 4G-netwerken en -mogelijkheden blijven groeien , maar 5G-technologie heeft zich ook in deze periode ontwikkeld. Enkele grote luchtvaartmaatschappijen, zoals AT rollen 5G-netwerken uit in bepaalde steden om hun functies te testen. Dat betekent niet dat het onderzoeken en aanmelden voor 4G-plannen tijdverspilling is: zoals bij alle vorige generaties, zullen initiële netwerken en service beperkt zijn naarmate ontwikkelaars werken aan het verbeteren van de technologie. En hoewel je kunt verwachten meer te horen over 5G-technologie in 2019 en daarna, is het waarschijnlijk van dezelfde grote spelers in de telecommunicatie-industrie.

Onze 4G Mobile Broadband Review: samengevat

4G mobiel breedband
Best voor...
Verizon
Hoge snelheden
AT T
Plan variëteit
T-Mobile
Hoge datacaps
Sprint
Familie plannen
Cricket Wireless
Flexibele dataplannen
Onwerkelijk mobiel
Begrotingsplannen

Meer 4G mobiele breedbandrecensies

We doen al een tijdje onderzoek naar 4G mobiele breedbandbedrijven en we hebben meer gedetailleerde beoordelingen gepubliceerd over de providers die we hier behandelen. Bekijk ze hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk