Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Globe levensverzekeringsoverzicht

Globe Life Insurance biedt kleine, betaalbare levensverzekeringen en levensverzekeringen, evenals een beperkte levensverzekering voor kinderen. We raden het voor de meeste mensen niet aan, vanwege dekking en servicebeperkingen, maar het heeft wel een redelijke basisdekking voor bepaalde gevallen. Globe Life is bijvoorbeeld een goede optie voor particulieren en gezinnen met minimale levensverzekeringsbehoeften of mensen met een beperkt budget.

Als uw levensverzekeringsbehoeften robuuster zijn of als u gespecialiseerde dekking nodig hebt, bent u misschien beter af bij een andere aanbieder. Begin met onze beoordeling van de beste levensverzekeringsmaatschappijen voor meer informatie over de beschikbare opties. Daar hebben we meer dan 70 levensverzekeringsmaatschappijen vergeleken en gerangschikt op basis van brancheclassificaties en opvallende aanbiedingen.

De claim

Globe Life Insurance legt een sterke nadruk op betaalbaarheid. Kijk maar eens naar de banner op de homepage, die beweert: "$ 1 koopt u $ 100.000" (of $ 50.000, afhankelijk van uw staat) in levensverzekeringen. Dat is een verleidelijk aanbod.

Is het waar?

Ja en nee.

Om een ​​beetje duidelijkheid toe te voegen aan de bovenstaande claim: dat $ 1 alleen van toepassing is op uw eerste maand levensverzekering via Globe Life. U betaalt gedurende de rest van uw polis hogere maandelijkse premies.

Dat gezegd hebbende, neemt Globe Life stappen om zijn levensverzekering betaalbaar en toegankelijk te maken - wat grotendeels wordt bereikt door de limieten van het beleid te beperken. Hoewel de dekkingslimieten per staat verschillen, biedt Globe in het algemeen slechts tot $ 100.000 aan levensverzekeringen (in sommige staten is dit $ 50.000) en $ 50.000 aan levensverzekeringen. Het begint ook met dekking vanaf $ 5.000, wat een vrij zeldzame vondst is in de levensverzekeringssector.

Onthoud: hoe kleiner uw uitkering bij overlijden, hoe lager uw premies. Dus natuurlijk kost een kleiner beleid van Globe Life minder dan een groter, robuuster beleid van een ander bedrijf .

Globe Life maakt zijn levensverzekering ook toegankelijk door klanten in staat te stellen dekking te kopen zonder medisch onderzoek. Het overslaan van de fysieke persoon kan het gemakkelijker maken om verzekerd te zijn voor mensen die geen tijd (of ver>

Het Globe Life-verzekeringsmodel heeft echter een aantal inherente beperkingen. Beperkte dekking betekent dat Globe Life niet de beste keuze is voor iedereen met uitgebreide verzekeringsbehoeften (bijvoorbeeld een ouder wiens overlijdensuitkering opvoeding en universiteitsopleiding voor meerdere kinderen zou moeten dekken). Het bedrijf mist ook een selectie van levensverzekeringsruiters . Dat betekent dat dekking bijna altijd beperkt blijft tot een uitkering bij overlijden alleen.


Globe Life

Productoverzicht

Best voor

Basis levensverzekering met een beperkt budget

Niet voor

Levensverzekering voor mensen met uitgebreide dekkingsbehoeften

Kenmerken

Sindsdien in bedrijf
1951
Financiële sterkte ratings
AM Best: A +
S Global: AA-
JD Power klanttevredenheidsscore
n / a
Verzekeringstypes aangeboden
Term levensverzekeringen¹
Hele levensverzekering
Levensverzekeringen voor kinderen
Termijnen aangeboden²
Term-to-age-80
Term-to-age-90
Beperkingen van de overlijdensrisicoverzekering
$ 5.000 - $ 100.000
Hele levensverzekeringslimieten
$ 5.000 - $ 50.000

¹Niet online beschikbaar in WA of MT; moet per e-mail bellen of offertes aanvragen
²Beschikbaarheid varieert per staat

Levensverzekering zonder examen

Het grootste voordeel van het werken met Globe Life is waarschijnlijk dat klanten geen lichamelijk medisch examen hoeven af ​​te leggen om in aanmerking te komen voor dekking, hoewel ze wel een paar fundamentele gezondheidsvragen over hun aanvraag moeten beantwoorden. Deze vragen meestal over alcohol- en tabaksgebruik, de gezondheidsgeschiedenis van uw gezin en eventuele be>

Geen examen verzekering heeft een paar duidelijke voordelen. Ten eerste maakt het het aanvraagproces sneller en meer gestroomlijnd. Klanten kunnen een verzekering volledig online aanvragen en kopen en hebben een kortere wachttijd voor dekking.

De be>

Onopzettelijke overlijdensverzekering

Naast een basis levensverzekering biedt Globe een tamelijk uitgebreide dekking voor ongevallen, die wordt uitbetaald als de verzekeringnemer overlijdt als gevolg van een auto-ongeluk. Deze dekking kan worden gekocht in bedragen tot $ 250.000 en acceptatie is gegarandeerd als u tussen de 18 en 69 jaar bent.

Globe's dekking voor ongevallen komt ook met een aantal extra voordelen. De polis betaalt bijvoorbeeld 10% extra als de verzekerde tijdens het ongeval een veiligheidsgordel droeg; nog eens 10% voor opleidingskosten als ze op dat moment een kind hadden tussen de 15 en 22 jaar; en een apart voordeel als ze overleven maar verlamd zijn.

Een ongevallenverzekering is beschikbaar bij de meeste polissen voor levens>

30-dagen geld terug garantie

Als een extraatje biedt Globe Life een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie - een garantie die u niet vaak wordt aangeboden door verzekeringsmaatschappijen. Hoewel uw aanbetaling waarschijnlijk klein zou zijn (gezien de $ 1 eerste maand promotie van Globe), waarderen we nog steeds de extra ademruimte van een venster van 30 dagen. Dit geeft klanten de kans om hun beleid op hun eigen tijd te herzien en ervoor te zorgen dat het alle dekking biedt die ze nodig hebben voordat ze zich volledig committeren.

Mogelijke nadelen

Uitkeringen bij overlijden zijn beperkt

Het grootste nadeel van Globe Life Insurance zijn de beleidsbeperkingen. We hebben al gezegd dat de uitkering bij overlijden beperkt is tot $ 50.000 of $ 100.000 (afhankelijk van uw staat en het type verzekering dat u koopt), wat betekent dat het niet goed geschikt is voor mensen die veel dekking nodig hebben. Bijvoorbeeld: een jonge ouder met een nieuwe hypotheek en te ondersteunen kinderen zou waarschijnlijk dekking nodig hebben in de buurt van een paar honderdduizend dollar. Globe Life biedt eenvoudigweg niet zoveel beleid.

Ontbreekt invoegtoepassingen

Naast het beperken van de uitkering bij overlijden, mist Globe Life een goede selectie van levensverzekeraars . Ruiters zijn optionele dekkingstoevoegingen die extra financiële bescherming bieden, vaak tijdens het leven van de verzekerde. Ze kunnen uitbetalen als je ziek wordt en extra financiële steun nodig hebt, gehandicapt raakt en niet meer kunt werken, of in een aantal andere financieel moeilijke situaties.

Ruiters zijn vooral be>beleid voor het hele leven koopt dat u vele jaren of decennia zal dekken. Wie op zoek is naar levens>hier beginnen voor meer informatie.

Klachten van klanten tonen slechte service

Globe Life heeft een bovengemiddeld aantal klachten ingediend bij de National Association of Insurance Commissioners (NAIC), die alle officiële klachten van klanten over hun verzekeraars bijhoudt. In 2018 ontving Globe Life in totaal 79 klachten van zijn levensverzekeringsklanten, terwijl andere populaire verzekeraars zoals State Farm, New York Life en Northwestern Mutual tussen 0 en 35 verdienden.

Van die klachten komt het merendeel voort uit een slechte klantenservice; dingen als trage responspercentages, problemen met het beantwoorden van vragen over dekking, problemen met het annuleren van een ongewenst beleid en - een ernstig nadeel voor verzekeraars - vertraagde betaling van claims. Hoewel 79 misschien een druppel in de emmer is vergeleken met het totale aantal mensen dat Globe Life verzekert, is er nog steeds een groter risico dat uw polis of claim verkeerd wordt behandeld dan bij andere verzekeraars.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Globe Life Staatsboerderij Transamerica Noordwestelijke wederzijds
AM Beste beoordeling financiële kracht
A +
A ++
A +
A ++
JD Power 2018 Tevredenheidsscore
n / a
5/5
2/5
4/5
NAIC consumentenklachtenratio 2018
3.86
0.12
0.64
0.04
Verzekeringstypes aangeboden
Geen examenperiode
Geen examen geheel
Child beleid
Termijn
geheel
universeel
Geen examenperiode
Termijn
geheel
universeel
Geen examenperiode
Termijn
geheel
universeel

* NAIC-klachtenratio's gelden voor officiële klachten die zijn ingediend tegen een bedrijf met commissarissen van de staatsverzekering. Scores worden gemeten tegen de landelijke mediane klachtenratio van één. Een score lager dan één betekent dat het bedrijf minder klachten heeft ingediend, een score hoger dan één betekent dat het meer heeft gehad.

Globe Life Insurance versus State Farm

is our favorite company for term life insurance , and a good choice if you're looking for a larger term life policy than what Globe Life offers. State Farm is ons favoriete bedrijf voor levensverzekeringen en een goede keuze als u op zoek bent naar een levensverzekering met een >begint het beleid bij $ 100.000 (de bovenlimiet van Globe Life) en kunt u een looptijd van 10, 20 of 30 jaar kiezen, afhankelijk van uw dekking. State Farm behaalt ook de hoogste score voor de klanttevredenheid van levensverzekeringen, volgens de enquête van JD Power 2018 , terwijl Globe niet werd beoordeeld. Dat betekent dat het een goede keuze is voor mensen die een hoge waarde hechten aan bewezen, betrouwbare klantenservice.

Globe Life Insurance versus Transamerica

. Als u op zoek bent naar een klein uitkering bij overlijden, maar een flexibeler beleid wilt dan wat Globe Life biedt, kunt u Transamerica overwegen. De dekking voor de levensduur van Transamerica begint bij slechts $ 25.000 en heeft de reputatie betaalbaar te zijn. In tegenstelling tot Globe Life biedt het ook woonvoordelen met zijn levensverzekering - wat betekent dat u bescherming kunt toevoegen voor zaken als >

Globe Life Insurance versus Northwestern Mutual

Als het gaat om een permanente verzekering , zijn de opties van Globe Life beperkt; beleid voor het hele leven komt uit op slechts $ 50.000. Afgezien van senioren die dekking kopen voor begrafenis- en eindkosten, zullen veel klanten voor het hele leven op zoek zijn naar een robuustere dekking dan dat. . Wij bevelen Northwestern Mutual aan . Dit bedrijf scoort sterke financiële scores en de op één na beste klanttevredenheid in de branche (na State Farm). Het heeft ook een brede selectie van dekkingstoevoegingen, wat vooral be>

Veelgestelde vragen over Globe Life Insurance

Hoe werkt Globe Life Insurance?

Globe Life heeft geen traditionele verzekeringsagentschappen. In plaats daarvan verkoopt het levensverzekeringen online, per post of telefonisch. Daarnaast biedt Globe Life een vereenvoudigde verzekering voor levensverzekering - wat betekent dat klanten geen lichamelijk medisch onderzoek hoeven te doen om in aanmerking te komen voor dekking. Het vereist echter wel dat klanten gezondheidsvragen over hun toepassing beantwoorden.

Wat dekt Globe Life Insurance?

Globe Life verkoopt drie soorten levensverzekeringen: Term life (die u kan dekken tot 80 of 90 jaar, afhankelijk van de staat waarin u woont), het hele leven (dat u dekt tot u overlijdt, ongeacht de leeftijd), en het hele leven van kinderen.

Voor de meeste polissen is een optionele overlijdensverzekering beschikbaar, die garandeert dat de polis zou uitbetalen als het overlijden te wijten was aan een ongeval met een motorvoertuig, in tegenstelling tot een medische aandoening of hoge leeftijd.

Globe Life biedt ook hypotheekbeschermingsverzekeringen en medicare-supplementverzekeringen als zelfstandige dekking, los van de levensverzekeringspolissen.

Is Globe Life Insurance goed?

Globe Life heeft een A + financiële rating van AM Best - het be>

Omdat 'goed' een relatief begrip is, is het vermeldenswaard dat de levensverzekeringsopties van Globe beperkt zijn. De meeste mensen zullen waarschijnlijk beter af zijn met een robuustere levensverzekeringsmaatschappij die grotere polissen en aanvullende dekking biedt voor aanpassing. U kunt hier meer informatie vinden over onze favoriete levensverzekeringsmaatschappijen voor de meeste mensen.

Het komt neer op

Globe Life Insurance is het overwegen waard als je een beperkt budget hebt en een laag dekkingsniveau wilt kopen. Het is ook een goede optie als u een beperkte levensverzekering hebt door middel van werk en een klein, aanvullend beleid nodig heeft om dit aan te vullen. Voor de meeste andere klanten is Globe Life Insurance niet de beste keuze. Bekijk onze lijst met levensverzekeringsmaatschappijen en beoordelingen of onze review van de beste levensverzekeringsmaatschappijen voor informatie over andere opties.


Globe Life

Misschien vind je dit ook leuk