De beste uitgebreide autogarantie

De beste verlengde autogarantie biedt uitstekende klantenservice en een eenvoudig claim- en reparatieproces in geval van pech. Om onze topkeuze te vinden, hebben we twee experts in de auto-industrie geraadpleegd en 40 providers vergeleken om te zien welke de sterkste geschiedenis van financiële stabiliteit en klanttevredenheid had. Uiteindelijk hebben we twee keuzes gevonden die de rest overtroffen.

De 2 beste uitgebreide autogarantie

Het beste
Bereik van dekking

Uithoudingsvermogen
De meest transparante provider die we hebben bekeken, met een breed scala aan dekkingsopties.
Pros
Bewonderenswaardige transparantie
Bereik van dekking
Eenvoudige reparaties
Cons
Claims klachten
Financiële kracht wordt beoordeeld

Waarom we ervoor kozen

Bewonderenswaardige transparantie

Duurzaamheid maakte indruk op ons met zijn transparantie. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten biedt de website van het bedrijf directe links naar voorbeeldcontracten voor elk van de vier plannen. Elk contract vermeldt ook duidelijk op de eerste pagina wie de verzekeraar zal zijn (Wesco Insurance). De grootste concurrent, EasyCare, biedt alleen voorbeeldcontracten als u hem een ​​e-mailverzoek stuurt en de identiteit van zijn verzekeraar is begraven in de algemene voorwaarden op de voorlaatste pagina. We houden ervan dat Endurance het gemakkelijk maakt om de feitelijke ins en outs van haar contracten voor zelfverzekerd winkelen te vergelijken. Dit geeft ook aan dat het bedrijf niets probeert te verbergen over zijn contract en vertrouwen heeft in de kwaliteit van de garantie.

Bereik van dekking

Het exacte Endurance-abonnement waarvoor u in aanmerking komt, is afhankelijk van het merk, het model en de kilometerstand van uw auto. Als uw auto vrij oud is of een hoge kilometerstand heeft, komt u waarschijnlijk niet in aanmerking voor de hoogste dekking van het bedrijf (een standaardpraktijk in de branche). Maar Endurance biedt drie andere dekkingsplannen met mildere vereisten, zodat de meeste mensen een plan kunnen vinden dat aan hun behoeften voldoet. Het is be>

Als je kunt, raden we aan om voor de Supreme Coverage te gaan:

In tegenstelling tot de andere plannen, biedt Endurance's Supreme Coverage een exclusieve dekking - een vorm van dekking die zoveel onderdelen dekt dat het gemakkelijker is om een ​​lijst te maken van de onderdelen die niet worden gedekt. Exclusieve plannen zijn het meest grondige uitgebreide garantiebeleid dat beschikbaar is, wat meer bescherming en minder directe reparaties voor niet-afgedekte onderdelen betekent.

Een waarschuwing: uitsluitende dekking is duurder en moet niet worden verward met slijtage. Slijtage omvat doorgaans dekking voor onderdelen zoals deurgrepen, banden en bekleding. De meeste leveranciers van uitgebreide garantie, inclusief onze topkeuzes, bieden dit soort dekking niet.

Eenvoudige reparaties

Als het tijd is om een ​​claim voor reparatie in te dienen, kunt u met Endurance uw voertuig meenemen naar uw dealer of een reparatiefaciliteit met een vergunning van het National Institute for Automotive Service Excellence (ASE) , een professionele groep die autoreparatiemonteurs en -winkels certificeert. Dit zorgt ervoor dat uw reparaties worden uitgevoerd door een ervaren professional, en met meer dan 300.000 ASE-gecertificeerde monteurs in de VS en Canada, kunt u reparaties vinden, waar u ook bent. Beter nog, elk Endurance-plan omvat 24/7 pechhulp en huurauto-voordelen, zodat u niet zonder transport zit terwijl u wacht op reparaties.

Punten om te overwegen

Claims klachten

Uithoudingsvermogen heeft een paar tekortkomingen. Klanten hebben klachten ingediend over problemen bij het accepteren van claims op sites zoals het Better Business Bureau . Hoewel het bedrijf veel positieve beoordelingen heeft, vermelden de meeste alleen uitzonderlijke klantenservice. We merkten klachten op dat Endurance weigerde reparaties te dekken waarvan klanten dachten dat ze gedekt waren. Helaas zijn dergelijke ervaringen gebruikelijk in de uitgebreide garantie-industrie van derden - EasyCare heeft ook dezelfde problemen . Er zijn echter ook meldingen van vertegenwoordigers van de klantenservice van Endurance die dergelijke problemen oplossen. We raden u in elk geval aan om uw contract grondig en in overleg met een medewerker van de klantenservice grondig te controleren om er zeker van te zijn dat u precies begrijpt wat wel en niet onder de dekking valt.

Makkelijk in onderhoud

Best voor
Nieuwere autobezitters

Makkelijk in onderhoud
Betrouwbaar voor nieuwe autobezitters maar strikte geschiktheidseisen.
Pros
Financiële sterkte rating
Onmiddellijke en uitgebreide dekking
Cons
Strikte toelatingsvoorwaarden

Waarom we ervoor kozen

Financiële sterkte rating

De verzekeraar van EasyCare, Universal Underwriters Insurance Company, heeft een solide A + rating van AM Best. Een A + is de hoogste rating en vertegenwoordigt een superieure mogelijkheid om verzekeringsverplichtingen na te komen. Ter vergelijking: Endurance is verzekerd door Wesco Insurance, die momenteel een A-rating heeft, die nog steeds als uitstekend wordt beschouwd. De superieure beoordeling van EasyCare zorgt ervoor dat het grote claims kan ondersteunen en de duur van uw garantie kan overleven. Als u voldoet aan de strenge vereisten van EasyCare, kunt u erop vertrouwen dat het bedrijf u op de >

Onmiddellijke en uitgebreide dekking

Terwijl de meeste andere providers een vertraging van 30 dagen hebben, begint de dekking van EasyCare de dag nadat u uw garantie hebt gekocht. Je auto wordt onmiddellijk gedekt en je hebt 30 dagen voor een geld-terug-garantie. EasyCare biedt vier plannen om uit te kiezen: PowerCare, PrimaryCare, StatedCare en TotalCare. De plannen beginnen met elementaire interne dekking voor essentiële zaken als de motor en transmissie, en werken tot een totale dekking van bumper tot bumper. Alle contracten van EasyCare zijn hernieuwbaar en overdraagbaar, dus u hebt de vrijheid om uw auto's te verkopen of te houden zonder u zorgen te maken over de garantie. U kunt ook extra dekking toevoegen, zoals Dent Repair en KeyCare.

Punten om te overwegen

Strikte toelatingsvoorwaarden

Als uw auto ouder is dan twee jaar of meer dan 24.000 km heeft, heeft u pech. Tijdens onze oproep met EasyCare hebben we vernomen dat het bedrijf geen dekking biedt voor auto's ouder dan twee jaar of met meer dan 24.000 km. Dat maakt een aanzienlijk aantal autobezitters niet in aanmerking, aangezien de gemiddelde auto in de VS meer dan 11 jaar oud is . Het beleid staat in contrast met Endurance, dat een offerte gaf voor een vierjarige auto met 50.000 km, en in aanmerking kwam voor het meest grondige plan, Supreme Coverage.

Handleiding voor uitgebreide autogarantie

Hoe een verlengde garantie te kiezen

Weet dat ze niet bepaald garanties zijn

Een uitgebreide autogarantie is eigenlijk geen garantie zoals gedefinieerd door de federale wetgeving. De meer accurate term is "voertuig servicecontract." De reden heeft te maken met timing. Een servicecontract kan op elk moment worden geregeld en kost extra, terwijl een garantie is inbegrepen in de aankoopprijs van het voertuig. De term "verlengde autogarantie" wordt meestal gebruikt als marketinggimmick - het doet het product klinken alsof het een uitbreiding van de dekking van de fabrikant is, terwijl het in feite een voertuigcontract is dat door een derde wordt verkocht. Het beschermt u echter nog steeds tegen de reparatiekosten in geval van een mechanische storing.

Het feit dat u een "uitgebreide garantie" koopt, betekent dus niet dat u de dekking die u kreeg toen u uw auto kocht, feitelijk uitbreidt. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak: uitgebreide garanties kunnen zelfs worden aangepast om de hiaten van de fabrieksgarantie op te vullen. JD Power ontdekte bijvoorbeeld dat problemen met technologie zoals Bluetooth en GPS de be>

Wees niet bang om te onderhandelen

Bij de meeste dealers kunt u onderhandelen over de prijs van een verlengde garantie, die vaak wordt aangegeven door de groothandel, zodat de dealer winst kan maken. Om een ​​andere prijs te bedingen, raden we aan om goedkopere offertes online te vinden en deze als hefboom te gebruiken om een ​​lagere prijs te krijgen wanneer u de dealer bezoekt.

Experts adviseren om een ​​goede schatting van de garantiekosten van de dealer te vinden en vervolgens aan te bieden om er $ 100-200 dollar over te betalen. Dit zal in het algemeen resulteren in een tegenbod dat veel lager is dan de mark-up prijs. Voor meer informatie adviseren wij om te kijken naar voorbeelden van onderhandeling door professionele onderhandelaars.

Onderhandelen is ook niet beperkt tot dealers. Tijdens een telefoongesprek met Endurance kreeg onze tester de optie om met een manager een lagere prijs te bedingen (zelfs nadat hem een ​​korting werd aangeboden voor het krijgen van een eerste offerte). We kunnen niet voor elke externe provider instaan, maar proberen voor een lagere prijs is altijd een poging waard.

Kies de juiste dekking voor uw auto

Er is geen one-size-fits-all beste dekkingsoptie; het zal veel afhangen van het type auto dat je hebt en zijn geschiedenis. U wilt ook onderzoek doen naar algemene reparaties voor uw merk en model auto. In-car technologie kan verrassend veel voorkomende problemen veroorzaken die lastig zijn om mee om te gaan. GPS-systemen, internet, Bluetooth, etc., kunnen behoorlijk dure reparaties zijn die u misschien wilt dekken. Als een ander voorbeeld, als u de dekking van de aandrijflijn overweegt, zorg er dan voor dat het logisch is voor uw auto - het zal waarschijnlijk alleen een probleem zijn voor gebruikte voertuigen met een hogere kilometerstand.

Koop vroeg voor nieuwe auto's

De meeste nieuwe auto's worden al geleverd met een garantie van 3 jaar of tot 36.000 km of beter. Hoewel het contra-intuïtief lijkt om dekking van een uitgebreide garantieleverancier te kopen terwijl je nog steeds de inbegrepen bescherming van de dealer hebt, leidt dit vaak tot lagere offertes en kosten . Simpel gezegd, het komt neer op één regel: hoe ouder uw auto wordt, hoe duurder een uitgebreide garantie zal zijn. Dus als u zeker weet dat u een verlengde garantie wilt voor de extra gemoedsrust, raden we u aan om binnen het eerste jaar van gebruik op zoek te gaan naar een provider. De dubbele bescherming voegt geen voordelen toe tijdens de eerste 3 jaar dat u de auto bezit, maar als u van plan bent uw auto >

Veelgestelde vragen over uitgebreide autogarantie

Heb ik een uitgebreide autogarantie nodig?

Een verlengde autogarantie is niet voor iedereen geschikt. Uit een onderzoek van Consumer Reports bleek dat de gemiddelde kosten van deze garanties vaak meer zijn dan wat u bespaart op de reparatiekosten. En 55 procent van degenen die een verlengde garantie hebben gekocht, heeft deze nooit gebruikt. De kans is groot dat een verlengde autogarantie niets voor u is. Maar als u van plan bent om uw auto voor >

Kan ik een verlengde garantie annuleren?

Uw uitgebreide garantie annuleren is altijd een optie. Als u vindt dat de kosten te hoog zijn, of als uw reparaties de neiging hebben om op de uitsluitingslijst te vallen, of als u gewoon merkt dat u het niet nodig hebt, kunt u annuleren. Het geld dat u terugkrijgt na annulering hangt af van het contract; het kan een pro rata-terugbetaling, een gedeeltelijke terugbetaling of een volledige terugbetaling zijn als u binnen 30 dagen annuleert.

Kan ik een verlengde garantie krijgen op een gebruikte auto?

Ja dat kan. Maar het kan ingewikkeld zijn, afhankelijk van de staat van het gebruikte voertuig. Het kost meestal meer om een ​​garantie op een gebruikte auto te kopen en u kunt uiteindelijk meer aan de garantie besteden dan eventuele reparatiekosten. Afhankelijk van uw voertuig, moet u afwegen hoe vaak u waarschijnlijk reparaties nodig heeft tegen de opgegeven garantiekosten.

Hoe zit het met door de fabrikant ondersteunde garanties?

Door de fabrikant ondersteunde garanties zorgen ervoor dat uw reparaties originele onderdelen bevatten en in handen zijn van door de fabriek opgeleide technici . Automotive-expert en analist Lauren Fix legt uit: “Ik geef de voorkeur aan een verlengde garantie van het voertuigmerk, omdat er geen onderdelen of services van derden zijn die u in gevaar brengen voor reparaties van lage kwaliteit. Externe bedrijven kunnen ook failliet gaan, uw geld aannemen en u zonder dekking achterlaten. "

Dus waarom richt onze beoordeling zich op externe leveranciers? Door de fabrikant ondersteunde garanties zijn sterk afhankelijk van het merk van uw auto en de dealer waar u naartoe gaat. In plaats van een aanbieder aan te bevelen die slechts een select aantal zal bedienen, hebben we onze aandacht verlegd naar het vinden van de meest betrouwbare externe aanbieder die de meeste mensen kan bedienen.

“Gerenommeerde providers kopen verzekeringen van sterk gereguleerde verzekeringsmaatschappijen om de uitvoering van al hun servicecontracten te garanderen. Als de aanbieder failliet zou gaan of zou weigeren om een ​​claim ten onrechte te betalen, zou de klant verhaal nemen bij de verzekeringsmaatschappij. "

Product Manager at RateGenius Sugein Sanchez Product Manager bij RateGenius

De beste uitgebreide garanties: samengevat

Uithoudingsvermogen
Makkelijk in onderhoud
Beste bereik
Het beste voor nieuwere autobezitters
Staten beschikbaar
49
50
Online offerte
Pechverhelping
Garantie startdatum
30 dagen na aankoop
Dag van aankoop
aftrekbare
Ja
Nee
Aantal planopties
3
4

Misschien vind je dit ook leuk