Door Jorie Larsen

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Nevada

Autoverzekeringen zijn een van die uitgaven die maar al te gemakkelijk zijn om te mopperen - dat wil zeggen, natuurlijk, totdat je in een fender bender bent en een claim moet indienen . Op dat moment wil je geen in de strijd geboren oplossing in de Battle Born-staat - je wilt een veilig beleid dat jachtgeweer berijdt. In een staat met het dramatische klimaat en de bevolkingsvariatie van Nevada, moet u dat beleid afstemmen op uw locatie en rijgewoonten. Of u nu op zoek bent naar uw eerste autoverzekeraar of in de hoop topkeuzes wilt vergelijken, u vindt altijd iets waardevols in ons uitgebreide overzicht van de top vijf autoverzekeraars in Nevada.

Hoe we de beste autoverzekering in Nevada hebben gevonden

Om de beste autoverzekeringsaanbieders in Nevada te vinden, hebben we de uitdaging op dezelfde manier aangepakt als bij het zoeken naar de beste landelijke autoverzekeringsaanbieders . We zijn begonnen bij de National Association of Insurance Commissioners om de top vijf autoverzekeringsmaatschappijen in Nevada te identificeren op basis van marktaandeel. Vervolgens hebben we elk bedrijf geëvalueerd op basis van een breed scala aan criteria, waaronder gebruikerservaring op de website, educatief aanbod en klantenservice. We hebben de reputatie van elk bedrijf opgezocht met behulp van JD Power-scores en consumentenrapporten, en hebben gezocht naar hoe elk bedrijf is gerangschikt door grote financiële instellingen, waaronder AM Best en Moody's. Tot slot hebben we voorbeeldverzekeringscitaten verkregen voor een Subaru Outback 2012 met 65.000 mijlen voor een 30-jarige vrouwelijke chauffeur om te zien hoe verzekeraars de premies hebben opgestapeld.

De 5 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Nevada

Reviews voor Nevada Auto Insurance

Progressief

Progressive biedt autoverzekeringen voor bijna 5% van de chauffeurs van Nevada en is zonder twijfel ons favoriete bedrijf. Zowel het offerteproces als de algemene website-ervaring zijn eenvoudig en intuïtief. Als u een verzekeringsvraag hebt, zult u waarschijnlijk het antwoord op Progressive vinden, dankzij het robuuste gedeelte met veelgestelde vragen, "Progressive Answers". Het is ook een van de twee beste autoverzekeringsproviders die we hebben bekeken om een ​​livechatoptie aan te bieden .

Progressive biedt een breed scala aan aanvullende dekkingen, variërend van meerdere auto's op één polis tot tienerbestuurders in het huishouden . Wat betreft kortingen, vermeldt de website ook het geven van een gemiddelde korting van 7% voor het net beginnen met uw offerte online - een verleidelijke promotie die geen van onze andere providers aanbiedt. Progressive ontving slechts 2/5 van JD Power voor zowel de algemene klanttevredenheid als het claimproces. Toch rapporteerde Consumer Reports het als "Zeer goed" met betrekking tot de eenvoud van het proces en "Uitstekend" voor de tijdige uitbetalingen; de laatste ranglijst voelde meer consistent met de vibes die we kregen van de website.

Staatsboerderij

De grootste aanbieder van autoverzekeringen in Nevada is State Farm, met iets meer dan 11% van het marktaandeel. We vonden de website erg uitgebreid, bijna tot op het punt van overweldigend, met enorme blokken met kleine lettertjes. We stellen het echter op prijs dat hierin alle kortingen worden vermeld waartoe we in aanmerking kunnen komen, zoals gebruikskortingen voor studenten op school en veiligheidskortingen voor het hebben van airbags, evenals alle aangeboden aanvullende vergoedingen, zoals huurvergoeding en aanvaringsdekking.

We vonden het offerteproces van State Farm een ​​beetje lastig. Om een ​​gratis offerte te krijgen, heeft het bedrijf een rijbewijsnummer of sofinummer nodig en een gedetailleerd overzicht van eventuele ongevallen met fouten, tickets, grote overtredingen of opschortingen van licenties in de afgelopen zes jaar. Dat is veel informatie als u gewoon op zoek bent naar een eerste offerte.

State Farm ontving een evaluatie van twee be>

boeren

Boeren zijn verantwoordelijk voor het verzekeren van 7,5% van het marktaandeel in Nevada. De website is eenvoudig en gemakkelijk te navigeren, met een gedetailleerd gedeelte met veelgestelde vragen dat diep ingaat op beschikbare kortingen en soorten dekking, evenals meer niche-onderwerpen over het verzekeren van collectible auto's en de veiligste auto's om te rijden.

Boeren bieden een reeks aanvullende dekking in 13 arena's, waaronder vergeving van ongevallen , slepen, hulp bij pech onderweg, en zelfs glasreparatieservices. Boeren haalden indrukwekkende statistieken van alle drie de grote financiële instellingen en verdienden een "goede" tot "zeer sterke" financiële vooruitzichten van Moody's, Standard Poor's en AM Best.

In het zuidwesten beoordeelde JD Power de algemene tevredenheid van boeren en claimen tevredenheidscijfers als 2/5, wat zich vertaalt naar "onder het gemiddelde". Het merk deed het beter met consumentenrapporten; zijn lezers beoordeelden het als "zeer goed" voor zowel tijdige uitbetalingen als eenvoud van proces.

Liberty Mutual

Liberty Mutual is verantwoordelijk voor 6,5% van het marktaandeel van autoverzekeringen in Nevada. We zijn dol op de website; het is goed ontworpen en voelt zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Als u echter alleen maar rondkijkt, weet dan dat u bij het online schatten van offertes van Liberty Mutual uw sofi-nummer moet invoeren - er is ook geen oplossing. Je loopt een doodlopende weg als je er niet binnenkomt. Van onze andere topkeuzes voor autoverzekeringen, had alleen State Farm ook deze gevoelige informatie nodig voordat u zelfs klant bent.

Liberty Mutual kreeg positieve beoordelingen van alle drie de financiële instellingen - Moody's, Standard Poor's en AM Best - variërend van "goed" tot "zeer sterk". JD Power beoordeelde zijn algehele tevredenheid 3/5 en vertaalde dit naar "ongeveer gemiddeld". de tevredenheidsclaims waren iets lager op 2/5.

Allstate

Allstate dekt ongeveer 6% van de autoverzekeringsmarkt van Nevada. De website van Allstate was een leuke bron, met een vriendelijke woordenlijst van duidelijk gedefinieerde verzekeringsvoorwaarden; de website houdt er rekening mee dat de meesten van ons deze voorwaarden niet vaak tegenkomen. Het merk somt duidelijk de aanvullende dekkingsopties op (voor zaken als het vervangen van nieuwe auto's en persoonlijk letsel) en kortingen (waaronder kortingen op antiblokkeerremmen of een nieuwe auto). Allstate biedt de meest aanvullende dekking van al onze topkeuzes (bijvoorbeeld 14 tot State Farm's acht) en het offerteproces verliep redelijk naadloos en eenvoudig.

Gebruikers gaven Allstate 3/5 ("ongeveer gemiddeld") voor de algemene klanttevredenheid en 3/5 voor tijdige betalingen op JD Power. Allstate behaalde ook hoge cijfers van financiële instellingen zoals Moody's, die Allstate de hoogste rating gaven voor het hebben van "uitzonderlijke financiële zekerheid."

Gids voor autoverzekeringsmaatschappijen in Nevada

Nevada minimale aansprakelijkheid

In de verzekeringswereld verwijst aansprakelijkheid naar 'verantwoordelijkheid'. Bij autoverzekeringen zijn er twee primaire soorten aansprakelijkheid: lichamelijk letsel en materiële schade. Als u een ongeval veroorzaakt, betaalt uw autoaansprakelijkheidsverzekering de medische en voertuigreparatiekosten van de andere bestuurder. Minimale aansprakelijkheid verwijst naar het minimale bedrag van de verzekeringsdekking die de staat Nevada van u vereist voordat u legaal een auto kunt besturen. Soms wordt aansprakelijkheidsdekking weergegeven in de volgende steno: 25/50/20. De minimale aansprakelijkheidsdekking van Nevada is op de volgende manier verdeeld:

  • $ 25.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 50.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 20.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Dus kunt u de minimale aansprakelijkheidsdekking kopen en het een dag noemen? Niet zo snel. U wilt het hoogste bedrag aan autoverzekering kopen dat u zich kunt veroorloven. Dat komt omdat als je een ongeluk met een luxe voertuig hebt en je bent in gebreke, de crash heel goed de minimale aansprakelijkheid van $ 20.000 aan dekking voor materiële schade per ongeval kan overschrijden. Dan betaal je de rest uit eigen zak.

Er zijn veel factoren die de premies voor autoverzekeringen bepalen (hoe >veel voorbeeldcitaten te verzamelen voordat je je verbindt aan een autoverzekeraar. Je weet nooit wie je het meeste waar voor je geld zal geven. Deze beoordeling van de beste autoproviders in Nevada is een geweldige plek om te beginnen.

Minimale aansprakelijkheid verhoogt impact premies

Met ingang van 1 juli 2018 verhoogde Nevada zijn vereisten voor minimale aansprakelijkheidsdekking van 15/30/10 minimale aansprakelijkheid tot 25/50/20. Naar verwachting zal deze verhoging voor veel polishouders van Nevadan tot hogere premies leiden. Nevada-chauffeurs betalen al de twaalfde hoogste premies in het land, volgens het Insurance Information Institute . Dit kan deels zijn omdat Nevada bekend staat als een 24-uurs hotspot met meer dan zijn eerlijke aandeel aan casino's en bars.

Over het algemeen zijn velen van mening dat de verhoging van de minimale aansprakelijkheidsdekking uiteindelijk een goede zaak is, omdat het zal helpen ervoor te zorgen dat bestuurders voldoende worden gedekt bij een ongeval. Ook stijgen de verzekeringstarieven als een teken dat de economie het over het algemeen goed doet, met meer mensen die auto's kopen en voor hun plezier rijden.

Autorisatiekaarten

Op 1 januari 2014 heeft Nevada een nieuwe wet met betrekking tot rijbewijskaarten (DAC) uitgerold , ook bekend als rijbewijskaarten. Na het aannemen van wet 303 van de Senaat, kunnen immigranten zonder papieren in Nevada naar de DMV gaan, een geboorteakte of een door een vreemd land uitgegeven paspoort gebruiken als identiteitsbewijs en een rijexamen doen. Als de bestuurder vervolgens slaagt voor de test, krijgt hij of zij een DAC waarmee hij legaal kan rijden in de staat Nevada - zelfs als hij of zij niet over de juiste papieren beschikt om een ​​rijbewijs voor Nevada te verkrijgen. Momenteel hebben 12 staten en Washington, DC een systeem waarmee immigranten zonder papieren legaal een autorisatiekaart kunnen verkrijgen zonder een vergunning te hoeven hebben.

U hebt ook een bewijs van autoverzekering nodig om daadwerkelijk een DAC te verkrijgen. Dat is de reden waarom sommige verzekeringsexperts geloven dat de invoering van deze wet uiteindelijk de autoverzekeringstarieven in de hele staat voor alle bestuurders zal verlagen; immers, hoe meer verzekerde chauffeurs op de weg, hoe goedkoper de premies die iedereen moet betalen.

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen in Nevada

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor autoverzekeringen in Nevada?

De autoverzekeringspercentages van Nevada zijn iets boven het nationale gemiddelde. In het hele land is $ 1,009 per jaar voor autoverzekeringen de meest standaardbetaling; Nevadans betalen $ 1.103. Hoewel je in Nevada hogere tarieven kunt verwachten dan in andere staten, is rondkijken voor meerdere offertes de beste manier om ervoor te zorgen dat je een concurrerend tarief krijgt.

Hoeveel autoverzekering heb je nodig?

De prijs van uw verzekeringspremie fluctueert op basis van hoe uitgebreid uw dekking is. Om deze reden kan het verleidelijk zijn om te kiezen voor een kaal beleid met een kleiner prijskaartje. Weerstand bieden. Auto-ongelukken, zelfs kleine, kunnen grote rekeningen veroorzaken en u wilt verzekerd zijn voor de totale kosten om te voorkomen dat u vastloopt met contant betalen. Over het algemeen wilt u zoveel autoverzekeringen afsluiten als u zich kunt veroorloven. Ons advies is opnieuw om offertes te verzamelen. Overweeg de prijs, beschikbare kortingen en beleidsinclusies van een breed scala aan bedrijven om de beste voor u te vinden.

De beste autoverzekering in Nevada: samengevat

Progressief
Staatsboerderij
boeren
Liberty Mutual
Allstate
AM Beste beoordeling financiële kracht
A +
A ++
EEN
EEN
A +
JD Power Klanttevredenheidsscore
3/5
3/5
3/5
2/5
3/5
Consumentenrapporten Reader Score
87/100
89/100
89/100
88/100
88/100

Misschien vind je dit ook leuk