Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste kussens

Omdat geen twee lichaamstypes en slaapposities hetzelfde zijn, is het perfecte kussen voor iedereen een beetje anders. Deskundigen zijn het er echter over eens dat u een kussen nodig hebt dat neutraal van nek tot schouder uitgelijnd blijft. Om het beste te vinden, sliepen we twee weken >

De 4 beste kussens


Beste geheugenschuim voor de meesten

kippenren
Fluffy geraspte geheugenschuim voor elke slaper.
Pros
smeedbaar
De klantgerichte
Test favoriet
Cons
Klonter dan alternatieven

Waarom we ervoor kozen

smeedbaar

Versnipperd geheugenschuim, zoals je misschien al geraden hebt, is geheugenschuim dat in kleine stukjes is gescheurd die doen denken aan cakekruimels. is easy to personalize depending on your preferred sleep position: Side sleepers can bundle it up under their necks, and back sleepers can find a nice balance of height and give. In plaats van een onbeweeglijk schuimblok, is de Coop eenvoudig te personaliseren, afhankelijk van de gewenste slaaphouding: zijbielzen kunnen het onder hun nek bundelen en achterbielzen kunnen een mooie balans van hoogte vinden en geven.

De klantgerichte

Naast het aanpassen van het kussen terwijl je slaapt, kun je de hoes van de Coop ook openritsen om vulling te verwijderen en toe te voegen, afhankelijk van wat voor jou werkt. Hoe breed of smal je schouders ook zijn, je kunt de ideale hoogte bereiken om je nek de hele nacht door te ondersteunen.

Test favoriet

De Coop was een unaniem favoriet onder onze 25 testers, ongeacht hun voorkeursslaapposities. In tegenstelling, twee andere geraspte kussens van traagschuim die we hebben getest, ondersteunden alleen rugliggers.

Punten om te overwegen

Klonter dan alternatieven

Het nadeel van het versnipperen waardoor dit kussen zo gemakkelijk te pluizen en plat te maken is, is dat de kruimeltextuur ook een beetje klonterig is. Het was echter geen dealbreaker, omdat het samendrukte en vloeiend insprong toen testers druk uitoefenden.


Beste geheugenschuim voor zij- en achterbielzen

Iso-Cool
Koel, steviger blok van geheugenschuim.
Pros
ondersteunende
Glad
Koeling
Cons
onverzettelijk

Waarom we ervoor kozen

ondersteunende

's classic memory foam block is firmer and designed specifically for side sleepers — it'll keep your head up and supported. Het klassieke traagschuimblok van de Iso-Cool is steviger en speciaal ontworpen voor zijslapers - het houdt je hoofd recht en wordt ondersteund. Het biedt ook voldoende ondersteuning voor rugbielzen, en als je van een kussen tussen je knieën houdt, is het een geweldig secundair kussen.

Glad

In tegenstelling tot de geraspte textuur van de Coop is dit kussen een stevig blok geheugenschuim. Dat, gecombineerd met een katoenen omhulsel met 300 draden, maakt het gladder en minder klonterig dan versnipperd schuim of donsalternatieven.

Koeling

Het Iso-Cool kussen doet zijn naam eer aan: het voelt koel aan. Je hoofd erop laten rusten voelt verfrissend, alsof je je tenen op een warme dag in een koud meer dompelt. Dat gevoel komt van de hoes, die een mix is ​​van katoen en microscopische koelkralen - hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in koelvesten die door bouwvakkers worden gedragen.

Punten om te overwegen

onverzettelijk

De zijkanten van de Iso-Cool zijn gestikt met twee geribde inzetstukken om de vorm goed te behouden. Dus, als je het leuk vindt om je kussen te bundelen (naar je te kijken, buikslapers), dan is de Iso-Cool waarschijnlijk niets voor jou. Overweeg in plaats daarvan het Coop Home Goods-kussen of het luchtigere Casper-kussen.


Beste donsalternatief voor maag- en zijslapers

Casper
Een synthetisch donskussen dat aanvoelt als echt.
Pros
Evenwicht tussen comfort en ondersteuning
Realistisch nabootst
De klantgerichte
Cons
Niet ideaal voor slapers

Waarom we ervoor kozen

Evenwicht tussen comfort en ondersteuning

makes a fluffy pillow that's easier to cuddle with than our memory foam options — but it's still dense enough to support your head and neck without falling flat. Capser maakt een donzig kussen dat gemakkelijker te knuffelen is dan onze traagschuimopties - maar het is nog steeds dicht genoeg om je hoofd en nek te ondersteunen zonder plat te vallen. Vooral de dwarsliggers zullen de hoogte waarderen en toch kunnen knijpen.

Realistisch nabootst

We houden van Casper's unieke "kussen-in-kussen" -ontwerp: de kern is gevuld met katoen en polyester, bedekt door een buitenschaal gemaakt van polyestervezels die veren nabootsen. Omdat de Casper is gemaakt van synthetische vezels in plaats van traagschuim, kan hij niet hervormen of weerstaan ​​zoals de Coop of Iso-Cool. Net als met echt dons, past Casper zich aan als je het opbreekt, terwijl een kussen van traagschuim >

De klantgerichte

De buitenste laag is afneembaar, dus je kunt het samen met je lakens wassen of weghouden als je liever op het binnenkussen slaapt. Maagbielzen gaven de voorkeur aan het lagere, plattere binnenkussen, maar andere testers dachten dat het op zichzelf een beetje te bobbelig was.

Punten om te overwegen

Niet ideaal voor slapers

De Casper werkt voor elke slaper die een donzig kussen wil dat nog steeds het hoofd, de nek en de schouders ondersteunt; echter, sommige rugbielzen vinden het lager en luchtiger ondersteuning dan ze verkiezen. Als je weet dat je meer ondersteuning van een alternatief zoekt, raden we je aan onze Parachute-pick te proberen. Maar weet dat je Casper kunt proberen zonder te plegen: het bedrijf biedt een proefrun van 100 nachten aan.


Beste donsalternatief voor rugbielzen

Parachute
Een steviger, ultra-aanpasbaar down-alternatief.
Pros
Ondersteunend voor rugbielzen
Luxe gevoel
Ultra-aanpasbare
Cons
Niet-zo-squishable

Waarom we ervoor kozen

Ondersteunend voor rugbielzen

also uses polyester fill to mimic feathers, but it's bouncier than the Casper. De parachute gebruikt ook polyester vulling om veren na te bootsen, maar het is bouncier dan de Casper. Vooral de dwarsliggers gaven de voorkeur aan deze optie vanwege de uitgebalanceerde loft. Het is niet te hoog dat je kin in je nek steekt, maar het heeft voldoende ondersteuning om het hoofd te kussen. Een tester bekeerde zich zelfs en zei: "Ik ben normaal een zijspan maar was zelfs comfortabel op mijn rug."

Luxe gevoel

De interieurstructuur van de Parachute voelt zijdezacht aan, bijna als een vacht. Deze sensatie komt van een microfiber vulling met een satijnen katoenen omhulsel. Het kussen is ook het lichtste in gewicht en roept beelden op van dromerige wolken. Je zult dol zijn op de Parachute als je een dicht en ondersteunend kussen wilt dat nog steeds gezellig je hoofd wiegt.

Ultra-aanpasbare

Testers dachten dat de comfortabele wieg van de Parachute ervoor zorgde dat het kussen speciaal voor hen werd besteld - wat je ook kunt doen . if you prefer something heavier and flatter. We hebben de optie voor gemiddelde dichtheid gekozen, maar je kunt zachter of steviger worden of upgraden naar een echte donsvulling als je de voorkeur geeft aan iets zwaarder en platter.

Punten om te overwegen

Niet-zo-squishable

De keerzijde van de ondersteunende vulling van de Parachute is dat deze dichter en bouncier kan zijn dan sommige maag- en zijdwarsliggers verkiezen. Als je echt in een kussen wilt zinken, is de Casper je beste beste; als ondersteuning en kussen uw prioriteit zijn, ga dan met de Parachute.

Hoe u het juiste kussen voor u vindt

Weet hoeveel ondersteuning je nodig hebt

Zijslapers geven meestal de voorkeur aan een kussen dat ze kunnen bundelen, terwijl achterliggers er een willen die vol genoeg is om hun hoofd te wiegen zonder te zinken. We raden aan om eerst te focussen op het ondersteuningsniveau van een kussen in plaats van het materiaal.

Overweeg meerdere kussens als je een slaper met meerdere posities bent

Michelle Fishberg, mede-oprichter en CEO van Slumbr , vertelde ons dat het gebruikelijk is om in verschillende posities te slapen. Pete Bils, vice-president slaapwetenschap en onderzoek bij Sleep Number, beveelt om die reden een paar verschillende soorten kussens aan.

“Luister naar wat je lichaam nodig heeft voor het slapengaan. Er zijn zoveel dingen die van invloed zijn op hoe ons lichaam voelt - zoals voeding, hydratatie, stress en lichaamsbeweging - dat het niet ongewoon is om van nacht tot nacht een voorkeur te hebben voor een ander kussen. ”

Co-Founder and CEO of Slumbr Michelle Fishberg Mede-oprichter en CEO van Slumbr

Weet wanneer je dingen door elkaar moet halen

Zoals Fishberg zei, je levensstijl bepaalt welk ondersteuningsniveau je nodig hebt. Heb je net een marathon gelopen? Probeer op je rug te slapen met een steviger kussen dat je nekspanning ondersteunt, met een kussen onder je knieën voor ondersteuning van de onderrug. Maar tegen het weekend kan een meer verwennend kussen je leiden tot een slaapslaap aan je zijde.

Hoofdkussen FAQ

Hoe vaak moet ik mijn kussen wassen?

Experts raden aan om je kussen minimaal twee keer per jaar te wassen. De gewoonte om regelmatig te wassen, verlengt de levensduur van uw kussen en elimineert de ophoping van vuil en andere allergenen die in uw bed op de loer liggen.

Wat is de beste manier om mijn kussen te wassen?

Alle donzen alternatieve kussens en versnipperde kussens van geheugenschuim die we hebben getest, kunnen in de machine worden gewassen in koud water en vervolgens op een laag vuur worden gedroogd. Solide traagschuim (zoals de Iso-Cool en Temperpedic) is echter een beetje meer kieskeurig. Lees de instructies voor het wassen van je kussen - sommige materialen, zoals veren of dons, hebben speciale instructies.

Moet ik een kussenbeschermer kopen?

Ja. De National Sleep Foundation zegt dat die beschermers de levensduur van uw kussen kunnen verlengen door de ophoping van allergische triggers zoals schimmel te voorkomen.

Hoe vaak moet ik mijn kussen vervangen?

Bij nachtelijk gebruik wordt uw kussen na verloop van tijd minder ondersteunend. En - probeer hier niet aan te denken terwijl u in slaap valt - het zal ook lichaamsolie, haar en dode huidcellen absorberen, waardoor het een zegen is voor huisstofmijt. Gezien deze twee factoren, beveelt de National Sleep Foundation aan om uw kussen om de één tot twee jaar te vervangen.

De beste kussens: samengevat

Coop Home Goods Shredded Memory Foam Pillow
Iso-Cool traagschuimkussen
Het Casper-kussen
Alternatief kussen met parachute
Het beste
Traagschuim voor de meeste
Traagschuim voor zij- en rugslapers
Neer alternatief voor buik- en zijslapers
Neer alternatief voor rugslapers
Prijs
$ 64.99
$ 149,59 (twee-pack)
$ 55
Vanaf $ 59
Cover materiaal
Polyester en rayon afgeleid van bamboe
Katoen en microscopische PCM-kralen
Katoen
Satijnkatoen
Vulmateriaal
Geraspte visco-elastisch geheugenschuim
Visco-elastisch geheugenschuim
Polyester en "andere vezels"
Hypoallergene microfiber
Ideaal voor buikslapers
Ideaal voor dwarsliggers
Ideaal voor slapers

Misschien vind je dit ook leuk