Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

The Home Service Club Beoordeling

Van alle door ons beoordeelde thuisgarantiebedrijven heeft de in New York City gevestigde The Home Service Club de beste website - deze zit boordevol geweldige middelen, goed ontworpen en vooraf over vergoedingen, aansprakelijkheidslimieten en dekkingsopties. Dat is een reden waarom we The Home Service Club 'beste voor nieuwe huizenkopers' hebben genoemd op onze 2019-lijst van de beste thuisgarantiebedrijven , maar de positieve punten stoppen daar niet. De Home Service Club biedt ook flexibele dekkingsplannen en zeer royale doppen bij vervangingen en reparaties.

Voor huiseigenaren biedt The Home Service Club twee garantieplannen voor thuis aan. Het standaard dekkingsplan omvat 18 van de meest voorkomende systemen en apparaten, zoals airconditioning, verwarming, sanitair, koelkasten, vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. Het uitgebreide dekkingsplan bevat 15 extra items (voor een totaal van 33), zoals rookmelders, deurbellen, telefoon- en alarmbedrading en dekking voor loodgietersonderbrekingen. Als u nog steeds meer dekking nodig hebt, biedt Home Service Club een zesdelig uitbreidingspakket voor extra voorzieningen , plus stand-alone opties die aan elk plan kunnen worden toegevoegd, waaronder sprinklersystemen, lijndekking, vrijstaande vriezers, putpompen , waterontharders, dakbedekking, zwembaden en spa's en meer.

De claim

"Met een decennium van service erachter," beweert de Home Service Club op haar website, "HSC Garantie is toegewijd om u de service, zekerheid en informatie te bieden die u nodig hebt om uw huis in topconditie te houden. De Home Service Club elimineert het gedoe, de frustratie en de kosten van het repareren of vervangen van afgedekte huishoudelijke apparaten en mechanische systemen die kapot gaan als gevolg van normale slijtage. Door een thuisgarantie bij de Home Service Club aan te schaffen, hebt u de gemoedsrust die gepaard gaat met garantie voor thuisservice tegen onvoorspelbare storingen. Eén vaste garantiekost voor thuis kan u duizenden besparen op dure reparaties en thuisdienst. "

Is het waar?

Ja, zo>National Home Service Contract Association , vertelde ons. "Maar we bieden geen hulpdiensten."

Hoewel The Home Service Club een aantal van de meest uitgebreide en flexibele dekking biedt die we tot nu toe hebben gezien, komt het enigszins tekort als het gaat om garanties op vakmanschap en servicekosten. Van onze favoriete thuisgarantieverleners heeft The Home Service Club een van de kortste terugroepperioden en een aantal van de hoogste servicekosten, wat betekent dat u mogelijk extra frustratie ondervindt als u een defecte reparatie ontvangt. Dat wil niet zeggen dat The Home Service Club niet het overwegen waard is - het kan zijn dat het de dekking biedt die u nodig hebt voor de beste prijs - maar het is altijd een goed idee om offertes te vergelijken met andere topbedrijven voordat u zich ertoe verbindt.

Productoverzicht

Best voor

Nieuwe huizenkopers en degenen die flexibele dekkingsopties willen

Niet voor

Huiseigenaren die op zoek zijn naar >

Kenmerken

Prijs Verschilt
Staten dienden 50
Klantenservice uren 24/7
Plannen aangeboden Standaard dekking
Uitgebreide dekking (aanbevolen)
Hulplijn dekking pakket
Stand-alone add-ons
Vakmanschap garantie 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
Opvallende kenmerken Uitgebreide dekking
Flexibele plannen
Online bronnen

Geweldige online bronnen

Navigeren door je eerste huisaankoop is moeilijk - daarom zijn we dol op de website van The Home Service Club, die veel handleidingen en advies voor thuiszorg biedt , met onderwerpen variërend van "Uw HVAC-systeem vervangen: hoeveel kost het?" Tot " Hoeveel huisverzekering heb ik nodig? ”De Home Service Club heeft ook een uitgebreide FAQ-sectie met basisvragen over huisgaranties, opties voor plannen en dekking en serviceaanvragen.

Royale aansprakelijkheidscaps

"Aansprakelijkheidscaps" geven het maximale bedrag aan dat een garantiebedrijf voor een reparatie of vervanging zal betalen. In tegenstelling tot andere garanties, die een cap van $ 500 op elk apparaat of systeem plaatsen, is de Home Service Club genereus met zijn dekking en modelleert hij zijn caps op de gemiddelde reparatiekosten. U vindt de doppen op meer dan 40 apparaten en systemen in het servicecontract , een van de meest duidelijk geschreven contracten die we hebben gelezen. Verwarmings- en airconditioningsystemen, die vaak breekbaar en lastig te repareren zijn, worden gedekt voor $ 2500 aan reparaties per contractvoorwaarden - naar onze mening veel.

Punten om te overwegen

Mogelijk hoge servicekosten

De servicekosten van de Home Service Club kunnen aan de bovenkant van het spectrum liggen op $ 65 of $ 95, afhankelijk van de optie die u kiest. Veel van zijn concurrenten rekenen een vast tarief tussen $ 60 en $ 75 voor een erkende onderhoudstechnicus om uw huis te bezoeken en een claim te inspecteren. Als servicekosten van $ 95 een dealbreuk zijn, kunt u de goedkopere optie kiezen wanneer u zich aanmeldt voor dekking - weet alleen dat dit uw maandelijkse premie verhoogt.

Kortere terugroepperiode

Onder de thuisgarantiemaatschappijen die we hebben beoordeeld, had The Home Service Club een van de kortste terugroepperioden - 30 dagen voor onderdelen en 90 dagen voor arbeid. Dit betekent dat als een reparatie of vervanging na dit venster mislukt, u verantwoordelijk bent voor het betalen van een andere servicekosten voor een technicus om uit te komen en het opnieuw te repareren. Andere bedrijven die we hebben beoordeeld, hadden >

De competitie

De Home Service Club Amerikaans thuisschild Keuze Home Garantie AFC Home Club
Onze review Onze review Onze review
Betere beoordeling door Business Bureau
N / A B B- B
Servicekosten
$ 65 of $ 95 $ 75, $ 100 of $ 125 $ 85 $ 60
Vakmanschap garantie
90 dagen delen, 30 dagen arbeid 60 dagen 90 dagen delen, 30 dagen arbeid Levensduur van contract
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

The Home Service Club tegen American Home Shield

Net als The Home Service Club biedt American Home Shield (AHS) flexibele dekkingsopties. Hoewel hun terugroepperioden vergelijkbaar zijn, zijn de servicekosten van American Home Shield mogelijk duurder. Over het algemeen kan de Home Service Club een betere optie zijn voor nieuwe huizenkopers dankzij de online bronnen en goedkopere servicekosten, maar als u in een groter of ouder huis woont, heeft American Home Shield een paar genereuzere aansprakelijkheidslacunes voor grote systemen en apparaten .

De Home Service Club versus de keuze Home garantie

De dekkingsplannen van de Home Service Club zijn iets flexibeler dan die van de Choice Home Warranty en we vinden het leuk dat met The Home Service Club het basisplan (standaarddekking) airconditioning, koelkasten, wasmachines en wasdrogers omvat. . Met Choice moet je betalen voor zijn duurdere plan om dekking te krijgen voor die essentiële zaken. Keuzeprocessen claimen gemiddeld genomen echter sneller dan wie ook dankzij hun investering in technologie, en het is ook de op een na grootste leverancier van thuisgaranties in de VS, wat meestal een groter netwerk van servicetechnici betekent. We raden u aan een inventaris op te stellen van uw dekking en om offertes van beide bedrijven te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

De Home Service Club versus AFC Home Club

Deze twee rivalen hebben vergelijkbare namen, maar AFC Home Club maakt de benaming "club" iets beter dankzij de voordelen van het lidmaatschap, zoals gratis credit score monitoring en waarschuwingen voor identiteitsbescherming. AFC Home Club heeft ook een B-rating van het Better Business Bureau - een non-profit ratingorganisatie waarmee The Home Service Club momenteel niet is geaccrediteerd - wat betekent dat het betrouwbaarder kan zijn op het gebied van klantenservice. Maar de online bronnen en aansprakelijkheidscaps van The Home Service Club maken het een waardige concurrent, dus u moet nog steeds offertes vergelijken.

De veelgestelde vragen over de Home Service Club

Vereist The Home Service Club een huisinspectie?

Nee, de Home Service Club vereist geen inspectie voorafgaand aan de aankoop van een garantieplan voor thuisgebruik. "Onze plannen kunnen gemakkelijk online of via de telefoon worden gekocht, of, als u een nieuwe thuiskoper bent, via uw makelaar," beweert het, toevoegend: "We zullen ook geen dekking weigeren op basis van de leeftijd van een systeem of een apparaat.”

Heeft The Home Service Club een terugroepperiode voor reparaties?

Ja, de Home Service Club heeft een "fabrieksgarantie" van 90 dagen voor onderdelen en 30 dagen voor arbeid. Dit is vrij standaard voor de thuisgarantie-industrie, maar het is korter dan de terugroepperioden van AFC Home Club, Total Protect en Sears Home Warranty.

Het komt neer op

De Home Service Club is een uitstekende optie voor garantieplannen voor thuis, vooral voor nieuwe huizenkopers die flexibele dekking en tonnen online bronnen willen. Shoppers zullen de online chatfunctie van The Home Service Club ook waarderen voor het beantwoorden van vragen. Maar net als bij een opstalverzekering , is het de moeite waard om al uw opties te bekijken en offertes te vergelijken, dus bezoek onze lijst met de beste bedrijven voor huisgarantie van 2019 voordat u uw beslissing neemt.

Misschien vind je dit ook leuk