Door Nicole Dieker

De beste Texas huiseigenaren verzekering

De beste verzekering voor huiseigenaren in Texas biedt dekking voor alle aan de ramp gerelateerde schade door tornado's, orkanen , bosbranden en andere natuurlijke gebeurtenissen. Financiële stabiliteit is ook be>

De beste Texas huiseigenaren verzekering: samengevat

JD Power Algemene tevredenheidsscore AM Beste beoordeling financiële kracht
Allstate 3/5 A + Vergelijk tarieven
Staatsboerderij 4/5 A ++ Vergelijk tarieven
USAA 5/5 A ++ Vergelijk tarieven
Liberty Mutual 3/5 EEN Vergelijk tarieven
boeren 3/5 EEN Vergelijk tarieven

De 5 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in Texas

Allstate - Beste Texas huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste bedrijven voor
Texas huiseigenaren verzekering
Allstate

We waren meteen onder de indruk van de hoge financiële kracht en klanttevredenheid van Allstate . Dit bedrijf heeft een A + van AM Best, wat betekent dat het financieel stabiel genoeg is om aan zijn huidige verplichtingen te voldoen (inclusief uitbetaling van uw polis, indien nodig). Allstate verdiende ook een 'Very Good' van Consumer Reports; klanten vinden het claimproces gemakkelijk te navigeren en bevestigen dat betalingen op tijd worden geleverd. Waar Allstate echt opvalt, zijn de uitgebreide beleidsopties en kortingen.

Samen met de standaardverzekering voor huiseigenaren - overstromingen , brand, storm, enz. - Met Allstate kunt u uw polis aanpassen met extra dekking. U kunt add-ons krijgen om waterschade of rioolback-ups te dekken, uw waardevolle spullen te verzekeren en zelfs te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Onze andere providers bieden niet zo veel opties voor extra bescherming.

We hielden vooral van de >huisbeveiligingssysteem of luiken te installeren, een hagelbestendig dak te hebben of een rookvrij huishouden te houden. Er zijn deals over multi-line beleid (zoals als u zowel uw auto als uw huis via Allstate verzekert), en u kunt zelfs korting krijgen voor het instellen van autopay. Alles bij elkaar genomen zijn er tal van manieren om te besparen op die dure Texas-premie.

State Farm - Beste Texas huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste bedrijven voor
Texas huiseigenaren verzekering
Staatsboerderij

State Farm is de meest populaire verzekeraar voor huiseigenaren in Texas, en niet zonder reden: het heeft een A ++ van AM Best - wat een solide financiële ondersteuning betekent - en is door Consumer Reports gelabeld als 'Very Good'. Klanten zeggen dat het claimproces zowel gemakkelijk als efficiënt is.

Wat dekking betreft, biedt State Farm enkele van dezelfde add-ons als Allstate. We waren blij om opties zoals identiteitsdiefstalverzekering en kostbaarheidsdekking te zien. Het bedrijf biedt ook beleid met meerdere regels, evenals kortingen voor inbraak-, brand- en rookmelders en schokbestendig dakbedekking. Dat gezegd hebbende, State Farm heeft slechts ongeveer de helft van het totale aantal kortingen dat Allstate doet, dus u kunt uiteindelijk meer uitgeven aan uw beleid.

We raden aan om een ​​offerte van State Farm te krijgen om te zien hoe de prijzen oplopen. Het is nog steeds een van de beste verzekeraars van huiseigenaren in Texas, met klantenservice, financiële scores en dekking die moeilijk te verslaan zijn. Vergeet niet om de app van State Farm te downloaden, zodat u deze kunt gebruiken om contact op te nemen met een agent of een claim in te dienen. Onze enige klacht? Met de app kun je geen foto's van schade aan eigendommen uploaden - dat moet je doen op de website van State Farm.

USAA - Beste Texas huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste bedrijven voor
Texas huiseigenaren verzekering
USAA

as your homeowners insurance provider. Als u lid bent van de USAA - of in aanmerking komt om er lid van te worden, wat meestal betekent dat u verbonden bent met het leger of een deel van een militair gezin - overweeg dan USAA als uw verzekeraar voor huiseigenaren. Het heeft een A ++ rating van AM Best en was de enige provider die we beschouwden als een “Excellent” ranking van Consumer Reports. Dat betekent dat polishouders buitengewoon tevreden zijn met het claimproces van USAA, snelle betalingen en klantenservice.

Het enige probleem dat we hebben met USAA is dat de website behoorlijk kaal is. Het biedt niet veel informatie over dekking en kortingen, hoewel we wel hebben gezien dat u tot 10% kunt besparen voor het bundelen van huiseigenaren en autoverzekeringen. Onze suggestie? Neem contact op met een agent, kijk of u in aanmerking komt en kijk of de dekking en premie geschikt zijn voor u. Als dit het geval is, kunt u profiteren van de hoog aangeschreven klantenservice en het snelle claimproces van deze vereniging. USAA heeft ook een mobiele app, zodat u op elk moment kunt inchecken bij uw huiseigenarenverzekering.

Liberty Mutual - Beste Texas huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste bedrijven voor
Texas huiseigenaren verzekering
Liberty Mutual

Qua cijfers valt Liberty Mutual precies in het midden van het peloton. Consumer Reports geeft het een "Zeer goed" voor klanttevredenheid, wat vergelijkbaar is met State Farm en Allstate, en het heeft een iets lagere A-rating van AM Best. Dit is nog steeds een "uitstekende" financiële score - maar het is niet zo ijzersterk als onze andere topkeuzes.

Naast alle standaarddekking biedt Liberty Mutual bijna net zoveel kortingen als Allstate. Het heeft zelfs een unieke kans: u kunt een prijsverlaging krijgen als u bent aangesloten bij bepaalde universiteiten, bedrijven of overheidswerkgevers. De lijst is uitgebreid - Texas alleen heeft meer dan 100 opties - dus we raden aan om het online offerteproces te starten om te zien of uw universiteit of werkgever in aanmerking komt. Leden van beroepsverenigingen kunnen ook in aanmerking komen voor kortingen.

Liberty Mutual heeft ook een aantal opvallende middelen. De MasterThis online cursussen, die zijn ontwikkeld in samenwerking met HowStuffWorks. Deze lessen van 15 tot 20 minuten leggen de verschillende soorten dekking uit en leren je hoe je de waarde van je huis zowel kunt beschermen als vergroten.

We raden u aan uw informatie in te voeren in de offertetool van Liberty Mutual om te zien voor welke kortingen u in aanmerking komt - hoewel het geen offertes online aanbiedt; je moet bellen en het gesprek met een agent beëindigen om een ​​definitieve prijs te krijgen.

Boeren - Beste Texas huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Beste bedrijven voor
Texas huiseigenaren verzekering
boeren

Farmers Insurance is gebonden voor ratings met Liberty Mutual: het draagt ​​een A van AM Best en een "Very Good" ranglijst van Consumer Reports. Wat betreft dekking en kortingen, het is op gelijke voet met State Farm. Dat betekent extra dekkingsopties voor kostbaarheden en identiteitsdiefstal en tariefverlagingen voor mensen met een beleid met meerdere lijnen, rookvrije huizen en bijgewerkte sanitair, elektrische of verwarmingssystemen. Al met al zijn dit fatsoenlijke, uitgebreide verzekeringsaanbiedingen.

Dat gezegd hebbende, vonden we de Farmers Insurance-website minder nuttig of informatief dan veel van de andere providers die we hebben beoordeeld. Het gedeelte Leren van ervaring dekt niet de basis van de verzekering voor huiseigenaren; in plaats daarvan biedt het artikelen over reis-bucketlists en dierlijke capriolen. (Leren dat een eland ooit vast kwam te zitten in de schommels van een huiseigenaar is leuk, maar het helpt je niet echt om slimme beslissingen te nemen over je verzekeringspolis). De mobiele app van de boer biedt ook minder functies dan die van Allstate of Liberty Mutual. U kunt geen foto's uploaden om een ​​claim te begeleiden en u kunt geen thuisinventaris maken.

Het is de moeite waard om een ​​offerte van Boeren te krijgen als u het niet erg vindt om te doen zonder enkele extra's die onze topaanbieders kunnen bieden. Als Farmers het beste pakket en tarieven voor uw behoeften biedt, kunt u enkele van de ontbrekende functies omzeilen, zoals door uw eigen huisinventaris te maken in plaats van er een te maken via de app.

Gids voor Texas huiseigenaren verzekering

Controleer uw windstorm aftrekbaar

Veel verzekeringspolissen voor huiseigenaren in Texas omvatten twee aftrekbare bedragen : een die algemene schade aan uw huis dekt, en een die specifiek schade door windstormen dekt. Je hebt misschien zelfs een derde aftrekbaar voor "genaamd stormen" of "tropische cyclonen" (denk aan orkaan Harvey).

Als uw verzekering meerdere eigen risico omvat, moet u het relevante eigen risico volledig betalen voordat uw verzekeraar de bijbehorende claims betaalt. Geld dat u voor uw andere eigen risico hebt betaald, telt niet - dus als u in februari met een rioolback-up te maken krijgt en vervolgens een storm in augustus, moet u betalen tegen zowel uw primaire eigen risico als uw eigen risico.

Maak een huisinventaris

Stormen zijn niet de enige bedreigingen waar je je zorgen over moet maken; Texas heeft ook een bovengemiddeld percentage misdrijven in eigendom . Zorg voor een actuele thuisinventaris en foto's van waardevolle spullen voor het geval u zelf een diefstalclaim moet indienen. Het bijhouden van serienummers is ook nuttig, zowel voor uw verzekeraars als voor de politie - als ze het item terughalen, kan het serienummer bewijzen dat het van u is. U kunt de Texas Inventory Checklist van de Texas Department of Insurance gebruiken om aan de slag te gaan.

Houd een "go bag"

Wanneer een overstroming, tornado of orkaan nadert, wilt u snel naar een veilige plek en wilt u uw verzekeringsinformatie bij u hebben. Dit betekent agentnamen en contactnummers, evenals een kopie van uw beleid en een recente huisinventaris. U moet extra kopieën van deze informatie uploaden naar een cloudservice zoals Google Drive of Dropbox, samen met de huidige foto's van uw huis, zodat u eenvoudig kunt aantonen welke delen van uw eigendom tijdens het evenement zijn beschadigd.

Moet ik een verzekering voor huiseigenaren hebben in Texas?

Nee, in tegenstelling tot autoverzekeringen, bent u wettelijk niet verplicht om een ​​bewijs van verzekering van huiseigenaren te hebben. Kredietverstrekkers en banken hebben echter vaak een bewijs nodig van de verzekering van huiseigenaren als het gaat om het afsluiten van een lening of hypotheek.

Wat is een gemiddeld verzekeringstarief voor huiseigenaren in Texas?

Texas huiseigenaren verzekering is prijzig: Texanen betalen gemiddeld bijna twee keer zoveel om hun huizen te verzekeren als de meeste Amerikanen - denk aan $ 2.000 per jaar versus $ 1.100. Dat gezegd hebbende, uw jaarlijkse premie is afhankelijk van de grootte van uw huis, uw bezittingen en uw adres. U kunt onze tool bovenaan de pagina gebruiken om uw beste tarieven te vinden.

Kun je een overstromingsverzekering afsluiten in Texas?

Overstromingsverzekering is beschikbaar voor alle huiseigenaren in Texas. Je zult het waarschijnlijk krijgen via het National Flood Insurance Program , een door de overheid ondersteunde service die huiseigenaren in overstromingsgevoelige gebieden, waaronder Texas, extra dekking biedt. Als uw huis gevaar loopt, vraag dan uw verzekeringsagent om u op weg te helpen; u kunt geen overstromingsverzekering rechtstreeks bij het NFIP kopen, maar uw verzekeraar wel.

Hoeveel kost een overstromingsverzekering in Texas?

De gemiddelde kosten van overstromingsverzekeringen die via de NFIP voor Texas zijn gekocht, liggen rond de $ 595 per jaar. Dit zijn echter geen vaste kosten en een aantal factoren kunnen ervoor zorgen dat die schatting stijgt of daalt, van de locatie van uw huis (Laredo versus Plano) tot de constructie (materialen, leeftijd, enz.). Net als bij elke andere verzekering, hangt het bedrag dat u betaalt af van uw unieke situatie. Daarom is het be>

Misschien vind je dit ook leuk