Door Kailey Fralick

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Louisiana

Louisiana zit gevangen in een vicieuze cirkel. De autoverzekeringspercentages behoren tot de hoogste in het land met bijna $ 300 boven het nationale gemiddelde. Als gevolg hiervan kunnen veel van zijn chauffeurs geen verzekering betalen of kunnen ze zich alleen het staatsminimum veroorloven. Dus als er ongelukken gebeuren, kunnen bestuurders zich niet veroorloven om te betalen, of belanden ze in de rechtbank. Dit alles betekent hogere kosten voor verzekeringsmaatschappijen, wat leidt tot hogere tarieven en een nog grotere druk op chauffeurs. Het vinden van een betaalbare autoverzekering in Louisiana is moeilijk, maar niet onmogelijk. Je moet gewoon rondkijken.

Hoe we de beste autoverzekeringsmaatschappijen in Louisiana hebben gevonden

We hebben basiskennis van autoverzekeringen verkregen uit onze beoordeling van nationale autoverzekeringsmaatschappijen en vervolgens bedrijven vergeleken op basis van marktaandeelpercentages in Louisiana om de grootste spelers in de ruimte te vinden. Van daaruit hebben we ratingbureaus zoals AM Best, Moody's en S Global gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze allemaal financieel gezond en betrouwbaar waren in het betalen van de claims van hun klanten.

Vervolgens hebben we elk bedrijf beoordeeld op dekkingslimieten, aantekeningen, kortingen en klanttevredenheidsbeoordelingen volgens JD Power en Consumer Reports om te bepalen welke de meeste dekking en de beste service biedt voor de meest redelijke prijs. Dit betekent dat we de telefoon hebben opgenomen om met lokale agenten te chatten en de offerteprocessen zelf hebben uitgeprobeerd.

De 4 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Louisiana

Staatsboerderij

State Farm is uw beste keuze als u geïnteresseerd bent in het kopen van hoge aansprakelijkheidslimieten. Hiermee kunt u tot 500/500/500 kopen, wat voldoende zou moeten zijn om zelfs de ernstigste ongevallen te dekken. State Farm deed het ook goed in de regionale JD Power assessment en Consumer Reports-enquête, hoewel JD Power het lager beoordeelde op het gebied van claimbehandeling. Toch zouden we ons geen zorgen maken over problemen wanneer het tijd is om een ​​claim in te dienen, omdat State Farm een ​​A ++ score voor financiële stabiliteit van AM Best heeft ontvangen.

De afweging is natuurlijk een hogere prijs. Dat gezegd hebbende, kun je die hoge premies tegengaan door te profiteren van de staatsspecifieke kortingen van State Farm, waaronder de programma's Drive Safe en Save and Steer Clear .

State Farm dekt alle bases voor Louisiana-chauffeurs, inclusief botsing, uitgebreide en onverzekerde / onderverzekerde automobilisten. Deze zijn niet vereist door de staatswet, maar ze zijn van cruciaal be>

U kunt ook een hoger eigen risico kiezen en in sommige gevallen hebt u misschien geen keus. Toen we testten, was het minimale aftrekbare botsing $ 250, wat hoog is gezien het feit dat Liberty Mutual slechts een minimum van $ 50 vereiste. Als u uw kosten wilt minimaliseren in geval van een claim, is een van onze andere bedrijven wellicht beter geschikt.

Progressief

Toen we van elk bedrijf voorbeeldcitaten haalden, gaf Progressive ons de meest betaalbare tarieven van $ 211 per maand. Het bedrijf staat bekend om zijn lage prijzen, waardoor het een van de eerste haltes is voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare autoverzekeringen. Allstate stond ons echter toe om te beslissen of we een eigen risico wilden van slechts $ 50 en af ​​te zien van ons uitgebreide eigen risico, terwijl het laagste eigen risico van Progressive $ 100 was. Progressive is ook onze enige keuze die geen vergeving voor ongevallen biedt, dus er is geen manier om jezelf te beschermen tegen renteverhogingen als je betrokken bent bij een ongeval.

Progressive is een geweldige keuze als u geïnteresseerd bent in aantekeningen zoals dekking van de kloof, die het saldo van uw lease of lening betaalt in het geval dat uw auto wordt getotaliseerd. Progressive biedt ook ritten delen, aangepaste onderdelen en huisdierletsel, dus als je in de loop der jaren veel werk aan je auto hebt gedaan of vaak met je harige vriend reist, is het de moeite waard om te overwegen.

Allstate

Allstate biedt een groot aantal autoverzekeringskortingen, inclusief besparingen voor papierloos factureren, volledig betalen, een nieuwe auto bezitten en veiligheidsfuncties hebben zoals antiblokkeerremmen en antidiefstalapparatuur. Het gaf ons echter nog steeds de duurste prijs op $ 365 per maand met een aftrekbaar bedrag van $ 1.000. U kunt deze kosten mogelijk aanzienlijk verlagen als u een hoger eigen risico kiest, en er zijn 11 verschillende opties beschikbaar, variërend van $ 50 tot $ 2.500. Allstate biedt ook aftrekbare beloningen, maar in tegenstelling tot de onbeperkte aftrekkingen die Progressive en Liberty Mutual aanbieden, zal Allstate elk jaar slechts $ 100 van uw aftrekbare bedrag afnemen voor maximaal $ 500.

Allstate biedt ook dekking voor nieuwe autovervangingen, die de volledige waarde betaalt - niet de afgeschreven - om uw nieuwe voertuig te vervangen als het bij een ongeval is opgeteld. Dit kan vooral waardevol zijn in een staat als Louisiana, waar kosten voor autoreparatie tot de hoogste in de natie behoren . Wat betreft het tijdig ontvangen van uw betaling, heeft Allstate u ook gedekt. Consumer Reports geeft het "uitstekende" cijfers op een paar gebieden (inclusief tijdige betaling), en JD Power vindt Allstate ongeveer gemiddeld in vergelijking met de rest van de grootste spelers in het zuidoosten van de VS

Liberty Mutual

Het citaat van Liberty Mutual viel precies in het midden van het pakket, dus uw tarieven zullen waarschijnlijk afhangen van hoeveel kortingen u in aanmerking komt. U kunt besparen door een veilige bestuurder te zijn, een diploma te behalen, goede cijfers te halen, een nieuw of hybride voertuig te bezitten en vooraf volledig te betalen. Bovendien verlaagt Liberty Mutual elk jaar zonder ongevallen uw aanvaring aftrekbaar totdat deze volledig verdwijnt.

Liberty Mutual biedt ook verschillende aantekeningen die u bij een claim behoorlijk wat geld kunnen besparen, waaronder een levens>

Helaas heeft Liberty Mutual met een “A” van AM Best de laagste financiële sterkte van al onze topkeuzes. Het behaalde ook een ondergemiddelde score van JD Power en verdiende twee van de vijf sterren voor algemene tevredenheid, interactie met agenten en claimervaring. Over het algemeen denken we nog steeds dat het een solide keuze is, maar deze nadelen zijn nog steeds het overwegen waard als u klantenservice waardeert.

Gids voor Louisiana Auto Insurance

Zorg ervoor dat je aan het minimum voldoet

Volgens de wet zijn alle bestuurders verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, maar het exacte bedrag verschilt per staat. In Louisiana moet je ten minste het volgende hebben:

  • $ 15.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 30.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 25.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Je ziet dit vaak afgekort als 15/30/25 dekking. Dit is bijzonder laag in vergelijking met de rest van de natie - de meeste staten vereisen minstens 25/50/25. Veel chauffeurs in Louisiana hebben alleen de minimale dekking van de staat, en hoewel dit u zou kunnen verleiden gezien de kosten van premies, zou het uiteindelijk op de >

Vergelijk tarieven

De beste manier om te besparen op uw autoverzekering (met name in een staat met hogere tarieven dan gemiddeld), is rondkijken. Elke verzekeraar heeft zijn eigen formule voor het berekenen van premies. Hoewel ze allemaal naar dezelfde factoren kijken - inclusief uw voertuig, locatie en rijrecord - weegt elk bedrijf deze factoren anders. Zodra u uw opties kent, kiest u het bedrijf dat u de beste deal op het hoogste dekkingsniveau biedt. U kunt beginnen met het vinden van de juiste tarieven voor u door gebruik te maken van onze offertetool bovenaan de pagina.

Maximaliseer dekking

Volgens het Insurance Information Institute is 13% van de chauffeurs in Louisiana niet verzekerd . Dit is deels te wijten aan de hoge kosten van autoverzekeringen in de staat, die velen zich niet kunnen veroorloven. Verzekeringscommissaris Jim Donelon zegt dat 40% van de verzekerde Louisiana-chauffeurs alleen de minimale dekking van de staat draagt. Dus wanneer bestuurders bij een ongeval terechtkomen, is hun kleine aansprakelijkheidsdekking niet voldoende om de schade te dekken, wat vaak leidt tot rechtszaken om een ​​deel van de kosten terug te verdienen.

Dit is de reden waarom het van cruciaal be>

Veelgestelde vragen over autoverzekeringen in Louisiana

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor autoverzekeringen in Louisiana?

De gemiddelde polishouder uit Louisiana betaalt ongeveer $ 1,405 aan gecombineerde gemiddelde premies - een behoorlijk aantal in vergelijking met de rest van het land voor $ 1,009. Dit is slechts een ruwe schatting van hoeveel u daadwerkelijk zult betalen; zoals we hebben vermeld, hangt uw premie grotendeels af van uw leeftijd, rijgeschiedenis en postcode. Recentere (2018) gegevens suggereren echter dat Louisiana nog steeds toonaangevend is in de rest, dus het is be>

Waarom zijn de autoverzekeringspercentages van Louisiana zo hoog?

Gas is goedkoop in Louisiana, en dit kan mensen aanmoedigen om meer te rijden. Helaas vergroten meer bestuurders op de weg ook de kans op ongevallen - sommige fataal. Volgens het Insurance Institute for Highway Safety stierven 757 mensen in 2016 in Louisiana door dodelijke auto-ongelukken, het achtste hoogste percentage in de natie door bevolkingsdichtheid. Dit draagt ​​op zijn beurt weer bij aan de hoge verzekeringstarieven van Louisiana: deze claims zijn vaak duur, vooral als er een rechtszaak is. In combinatie met een relatief hoog onverzekerd automobilistenprobleem , is het gemakkelijk in te zien waarom de autoverzekeringspercentages van Louisiana al jaren gestaag stijgen.

Welke soorten automatische dekking moet ik overwegen?

U kunt overwegen om een ​​botsing of uitgebreide dekking te vermijden om de premiumkosten te verlagen, maar dit is niet altijd mogelijk. Als u een lease of lening op uw voertuig heeft, zal uw geldschieter van u ver>
Zonder botsing en uitgebreide dekking, moet u voor uw voertuigreparaties volledig uit uw eigen zak betalen, en als het totaal is, hebt u pech. Als u zich zorgen maakt over de kosten, kunt u altijd kiezen voor een hoger eigen risico, waardoor uw premies aanzienlijk worden verlaagd.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Louisiana: samengevat

Staatsboerderij
Progressief
Allstate
Liberty Mutual
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A +
A +
EEN
Beoordeling JD Power 2018 Auto Insurance Study (regio Zuidoost)
821/1000
830/1000
830/1000
814/1000
Consumer Reports lezer score
89/100
87/100
88/100
88/100

Misschien vind je dit ook leuk