Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste goedkope motorfietsverzekeringsmaatschappijen

De beste goedkope motorverzekeringsmaatschappijen moeten u en uw fiets dekken, wat er ook gebeurt. Dit betekent een goed afgeronde dekking met veel kortingen om u de bescherming te bieden die u nodig hebt tegen een betaalbaar tarief. Na uren onderzoek kozen we de vier beste opties die de perfecte balans vinden tussen lage premies en geweldige dekking. Omdat verzekeringstarieven zeer persoonlijk zijn, wilt u echter nog steeds offertes vergelijken om de beste prijs te vinden voor de dekking die u nodig hebt.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder goedkope motorverzekering. We hebben 23 van de beste providers van het land doorgelicht, de beoordelingen van drie van de toonaangevende organisaties voor financiële studies van het land vergeleken, zeven experts geraadpleegd en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere aanbieders van motorverzekeringen.

De beste goedkope motorfietsverzekeringsmaatschappijen: samengevat

landelijk Liberty Mutual Safeco Allstate
Onze review Onze review
Best voor
Renners met een "hoog risico" Renners met een laag risico Kortingen Dekkingsopties
AM Beste financiële sterkte rating
A + EEN EEN A +
24/7 claimondersteuning
Online offertetool
Online claim indienen
Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven

De 4 beste goedkope motorverzekeringsmaatschappijen

Best voor
Renners met een hoog risico
landelijk

landelijk

Pros
Betaalbare upgrades
Goedkoopst voor "risicovolle" ruiters
Ingebouwde accessoire dekking
Klant middelen
Cons
Geen dekking voor motorfietsvervanging
Minder kortingen

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare upgrades

has a distinct advantage when it comes to essential coverage: It's really affordable to upgrade to its best plans. Nationwide heeft een duidelijk voordeel als het gaat om essentiële dekking: het is echt betaalbaar om te upgraden naar de beste plannen. Toen we ons beleid sleutelden, merkten we dat Nationwide slechts een paar dollar meer in rekening bracht voor zijn hoogste aansprakelijkheid, UM / UIM en MedPay-limieten. Andere bedrijven, zoals Progressive, stootten onze premie op met maar liefst $ 500 voor hun eersteklas plannen. Als u een offerte van Nationwide bekijkt, moet u experimenteren met uw dekkingsopties en zien hoeveel bescherming u kunt toevoegen voor een bescheiden toeslag.

Goedkoopst voor 'risicovolle' fietsers

Onder onze topkeuzes kwam Nationwide het goedkoopst voor ons meest risicovolle testprofiel: een 20-jarige die op een Suzuki sportbike rijdt. Toen we met verzekeringsexperts spraken, waren ze het er unaniem over eens dat dit het duurste type rijder zou zijn om te verzekeren. Als je een 'risicovolle' fietser bent die op zoek is naar een goedkope premium, raden we aan Nationwide op te nemen in je zoekopdracht.

Ingebouwde accessoire dekking

Elke landelijke polis omvat $ 2.000 aan verzekering voor persoonlijke bezittingen die je op je fiets hebt, van bagage tot veiligheidsuitrusting. Voor de meeste andere polissen hebben we extra kosten in rekening gebracht voor deze dekking en een top van $ 1.000. Als u van plan bent om met waardevolle spullen te reizen - als u op een >

Klant middelen

Nationwide heeft een aantal leuke extra's die gepaard gaan met het aanmelden bij een groter bedrijf. De website is ongelooflijk gestroomlijnd, waardoor het een fluitje van een cent is om een ​​offerte aan te vragen, uw dekking aan te passen en te profiteren van online claim indienen . Nationwide brengt ook app-gevorderde claimarchivering naar de tafel, waarmee u eenvoudig foto's en informatie in realtime naar uw claimdocument kunt uploaden. Dit is een niveau van gemak dat verder gaat dan de online en inbelopties die we zagen worden aangeboden door andere providers zoals Markel.

Punten om te overwegen

Geen dekking voor motorfietsvervanging

Vervanging van dekking voor gestolen of getotaliseerde fietsen is een vrij algemene dekkingoptie, en van al onze topkeuzes is Nationwide de enige die geen enkele versie van deze dekking biedt. Als deze dekking voor u een dealbreuk is, raden we u aan onze andere topkeuzes te bekijken, met name Liberty Mutual.

Minder kortingen

Hoewel Nationwide in totaal slechts twee minder geadverteerde kortingen heeft dan Progressive, dachten we dat het enkele be>

Best voor
Ruiters met een laag risico
Liberty Mutual

Liberty Mutual

Pros
Kortingen op veiligheid
Vervanging van de fietsvervanging
Cons
Korting en dekking beschikbaarheid is dubieus

Waarom we ervoor kozen

Kortingen op veiligheid

offers some discounts that favor the cautious rider. Liberty Mutual biedt enkele kortingen die de voorzichtige rijder bevoordelen. Klanten die een goedgekeurde motorfietsveiligheidscursus volgen, komen in aanmerking voor kortingen en het toevoegen van veiligheidsvoorzieningen zoals antidiefstalapparatuur en antiblokkeerremmen aan uw fiets kan ook een deel van de kosten scheren. En als u na vijf jaar ongevalvrij rijden een ongeluk krijgt, beschermt de vergiffenis van Liberty Mutual u tegen prijsstijgingen als gevolg van uw eerste ongeval.

Vervanging van de fietsvervanging

Liberty Mutual heeft een aantal dekkingsopties die ons opvielen als het ging om het totale verlies en diefstal van de fiets van een klant. Betere fietsvervanging is een totale verliesdekking die geld oplevert voor een vervangende motorfiets die één modeljaar nieuwer is en met 2500 minder mijlen dan uw huidige fiets. Nieuwe dekking voor fietsvervanging daarentegen betaalt voor een nieuwe motorfiets zonder waardevermindering als de klant zijn fiets (diefstal of botsing) binnen het eerste jaar verliest.

Punten om te overwegen

Korting en dekking beschikbaarheid is dubieus

Helaas zijn deze kortingen en dekkingen niet consistent in alle 50 staten (ondanks dat Liberty Mutual landelijk beschikbaar is). Voordat u besluit over Liberty Mutual of een andere provider, moet u een agent raadplegen om ervoor te zorgen dat u het beleid krijgt dat geschikt is voor u met de dekkingen en kortingen die u in uw regio nodig hebt.


Indrukwekkende kortingen
Safeco

Safeco

Pros
Royale kortingen
Uitstekende hulp bij pech onderweg
con
Niet ideaal voor speciale fietsen
Geen online offertetool

Waarom we ervoor kozen

Royale kortingen

offers an impressive range of advertised motorcycle insurance discounts and the most of all our top picks. Safeco biedt een indrukwekkende reeks geadverteerde motorverzekeringskortingen en de meeste van al onze topkeuzes. Het heeft de standaardkortingen - kortingen voor een geschiedenis van veilig rijden, lidmaatschap van een motorvereniging en bundeling met andere soorten verzekeringen - evenals nog meer ongewone. Safeco was een van de weinige providers waar we naar keken en die een korting voor ervaren rijders aanboden. Zo>

Uitstekende hulp bij pech onderweg

Hoewel u pechhulp kunt toevoegen aan al onze topkeuzes, gaat Safeco verder dan deze dekking en biedt het voordelen voor onderbrekingen van de reis samen met de standaard sleep- en batterijservices. Dat betekent dat als u tijdens een reis geld verliest omdat uw fiets kapot gaat, Safeco u uw verlies vergoed.

Punten om te overwegen

Niet ideaal voor speciale fietsen

Als je een vintage of antieke motorfiets hebt, is Safeco waarschijnlijk niet je beste optie. Safeco biedt geen enkele daadwerkelijk overeengekomen waardedekking voor uw fiets, dus u krijgt mogelijk niet de juiste vergoeding terug als uw speciale fiets moet worden vervangen. Evenzo betaalt Safeco ook niet voor originele onderdelen van de fabrikant. Als dit een must-have voor u is, raden we u aan uw zoekopdracht te starten met Liberty Mutual.

Geen online offertetool

Momenteel biedt Safeco geen manier om offertes online te krijgen. Als u wilt zien hoe uw premies bij Safeco zich verhouden tot onze andere keuzes, moet u het bedrijf bellen en een offerte aanvragen bij een agent. Het is niet ideaal - we geven de voorkeur aan bedrijven die meerdere manieren bieden om een ​​beleid te kopen - maar het uitstekende beleid van Safeco maakt het de moeite waard om die extra stap te zetten.


Indrukwekkende dekking
Allstate

Allstate

Pros
Royale dekkingsopties
Lease / lening gap dekking
Cons
Kleinste kortingen

Waarom we ervoor kozen

Royale dekkingsopties

has pretty standard coverage options, like property damage and bodily injury liability, alongside some less common ones. Allstate heeft vrij standaard dekking opties, zoals schade aan eigendommen en lichamelijk letsel aansprakelijkheid, naast enkele minder voorkomende. We houden ervan dat het bedrijf zowel botsing als uitgebreide dekking biedt, samen met een optie om eventuele schade aan uw voertuigtransporttrailer (en de motorfiets die wordt vervoerd) te dekken.

Lease / lening gap dekking

Als u geen eigenaar bent van uw motorfiets of als u nog steeds uw lening afbetaalt, vormt de dekking van de lease / lening gap het verschil tussen de waarde van uw fiets en het resterende saldo op uw lening (of lease). Houd er rekening mee dat u zowel de bovengenoemde botsing als uitgebreide dekking nodig hebt om in aanmerking te komen.

Punten om te overwegen

Kleinste kortingen

Allstate adverteert de minste kortingen van onze topkeuzes. De kortingen die beschikbaar zijn, zijn echter het standaardtarief, en ze zijn indrukwekkend. Als u bijvoorbeeld een motorbeleid combineert met een ander Allstate-beleid (thuis, auto, enz.), Kunt u tot 30% besparen. Dat gezegd hebbende, als je meer manieren wilt om te besparen, moet je kijken naar providers zoals Safeco, die meer kortingen biedt dan alle andere topkeuzes.

Andere goedkope motorfietsverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

Hoewel de vier bovenstaande bedrijven waarschijnlijk uw goedkoopste opties zijn, zijn er een paar andere bedrijven die u kunt overwegen, afhankelijk van uw behoeften. Het is altijd de moeite waard om offertes uit onze keuzes te vergelijken met een paar extra opties om te zien welke de beste balans tussen dekking en prijs biedt.

USAA Motorfietsverzekering

Waarom het overwegen waard is

for motorcycle insurance. Als u een actief of voormalig militair lid bent - of familie van iemand - raden we u ten zeerste aan USAA te overwegen voor motorverzekering. USAA biedt uitzonderlijke klantenservice en tijdige, eerlijke claims, zoals blijkt uit topbeoordelingen in het klanttevredenheidsonderzoek van JD Power en de claimtevredenheidsstudie van Consumer Reports. USAA behaalt ook enkele van de best mogelijke financiële scores: A ++ van AM Best, AA + van S Global en Aa1 van Moody's. Deze beoordelingen betekenen dat USAA een solide ondersteuning voor uw beleid belooft, evenals stabiele kredietvooruitzichten in zowat elke economie.

Waarom we er niet voor hebben gekozen

USAA verzekert alleen actieve of voormalige leden van het leger en hun families. We vermelden het niet als een topkeuze omdat de meeste mensen niet in aanmerking komen voor dekking. Als u echter in aanmerking komt voor de VSA-motorverzekering, raden we u aan een offerte te krijgen - het is zeker een geweldige service en waarschijnlijk concurrerend geprijsd.

Be>

Waarom het overwegen waard is

. Als u AARP-lid bent, moet u zeker een offerte voor een motorverzekering van Foremost krijgen . Het heeft een uitstekende A-rating van AM Best en AARP-leden komen in aanmerking voor functies zoals afnemende eigen risico's , ontheffingen voor eerste ongevallen, dekking van veiligheidskleding, dekking van optionele uitrusting, vervanging van totaalverlies, en meer.

Waarom we er niet voor hebben gekozen

De kortingen en dekkingsopties van Foremost zijn niet zo concurrerend voor niet-AARP-leden, en het is niet beschikbaar in Massachusetts of Hawaii.

Gids voor goedkope motorfietsverzekering

Hoe u kunt besparen op uw premie

Bundel uw verzekering

Soms kunt u op meerdere soorten verzekeringen besparen door ze samen te bundelen . John Espenschied, Agency Principal bij Insurance Brokers Group , beveelt aan dat "wanneer het praktisch is, zoveel mogelijk polissen combineren om de beste multi-poliskortingen te ontvangen." andere verzekeringen die u mogelijk hebt.

Houd er echter rekening mee dat bundelen niet altijd de juiste keuze is. Espenschied wijst er ook op dat motorverzekering vaak op zichzelf staat omdat het zo gespecialiseerd is. Misschien wilt u uw fietsdekking aanschaffen via een aanbieder met opties zoals aangepaste onderdelen, accessoires en dekking voor veiligheidskleding. Uw autoprovider biedt deze mogelijk niet aan, maar al onze topkeuzes wel.

Zoek naar kortingen

De meeste kortingen zijn vrij eenvoudig te kwalificeren als u ze van tevoren kent. Om u op de hoogte te houden, hebben we een uitgebreide lijst met beschikbare kortingen samengesteld en welke van onze topkeuzes deze bieden:

landelijk
Liberty Mutual
Safeco
Allstate
Veiligheidscursus
Antidiefstal apparaat
Anti-slotrem
Lidmaatschap motorfietsvereniging
Bundelen
Volledig betaald
huiseigenaar
Veilige bestuurder
Geen foutongevallen
Vernieuwing
Volwassen rijder

Vergelijk citaten

We hebben het al eerder gezegd, maar het moet worden herhaald: het vergelijken van offertes is zonder twijfel de be>

Veelgestelde vragen over motorverzekering

Hoe krijg ik een goedkope motorverzekering?

Het kost wat tijd om de goedkoopste motorverzekering te vinden. Het is niet zo eenvoudig als het kiezen van de motorverzekeraar met de meeste kortingen - je moet ook de dekkingsopties en offertes vergelijken om ervoor te zorgen dat je voldoende bescherming hebt.

Om de beste en goedkoopste motorverzekering te vinden, zijn hier een paar dingen om te overwegen:

  1. Evalueer je rit. Heb je al >
  2. Vergelijk kortingen. Ook al moet u uw beslissing niet volledig baseren op kortingen, ze zijn nog steeds be>
  3. Overweeg kortingen op veiligheidscursussen. Het feit dat je weet hoe je op je motorfiets moet rijden, betekent niet dat er niets nieuws meer te leren valt (of manieren om te besparen). Alle vier van onze topkeuzes bieden kortingen voor het passeren van geautoriseerde veiligheidscursussen.
  4. Doe je huiswerk. De be>onze review van de beste motorverzekering .

Wat beïnvloedt de motorverzekeringstarieven?

"De grootste factoren bij het kopen van een motorverzekering zijn het type fiets en de leeftijd van de rijder," vertelde Espenschied. En hoewel elk bedrijf het risico een beetje anders beoordeelt, hield die verklaring stand in onze tests. De hoeveelheid dekking die u kiest, zal ook een enorm effect hebben - een minimale aansprakelijkheidsverzekering is veel goedkoper dan een polis met een uitgebreidere dekking. Daarna spelen factoren als rij-record en locatie een rol.

Dekt de motorverzekering passagiers?

Het hangt ervan af met welke provider je gaat, maar voor het grootste deel, ja. Op één na alle van de hierboven genoemde bedrijven dekken uw passagiers als u een ongeluk krijgt dat uw schuld is, zelfs als ze niet expliciet verzekerd zijn op uw polis; Liberty Mutual en Foremost Insurance zijn de uitzonderingen.

Is motorverzekering wettelijk verplicht?

Hoewel onze experts afraden deze route te volgen, hoeven rijders alleen in de meeste staten aan de minimale aansprakelijkheidsvereisten te voldoen. Dat betekent dat u voldoende verzekerd bent om de verliezen van iemand anders te dekken als u een fout maakt bij een ongeval. Geen medische dekking voor u of uw passagiers, geen bescherming voor uw eigen fiets - slechts het absolute minimum om eventuele schade aan anderen te dekken.

Misschien vind je dit ook leuk