Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Autoverzekeringsmaatschappijen en ratings voor 2019

We houden van autoverzekeringen. Of beter gezegd: we helpen u graag bij het vinden van de beste autoverzekering. En dankzij vier jaar onderzoek en beoordelingen zijn we behoorlijk bekend met de grote spelers in de industrie. Hieronder delen we onze beoordelingen voor de top 20 autoverzekeringsmaatschappijen in de VS (gerangschikt van groot naar klein naar marktaandeel). Gecombineerd verzekeren deze bedrijven iets meer dan 80% van de chauffeurs van het land - dus de kans is groot dat u er minstens een paar van zult bekijken in uw zoekopdracht.

Hoe hebben we onze scores gekregen?

Ons scoresysteem houdt rekening met meerdere beoordelingen in elke categorie: sommige van officiële instanties zoals AM Best en de National Association of Insurance Commissioners, en sommige van consumentenorganisaties zoals Consumer Reports en JD Power. Hieronder vindt u meer informatie over ons ratingsysteem, plus advies over de volgende stappen zodra u uw lijst met bedrijven heeft beperkt.

Financiële sterkte
Claimsproces
Klanttevredenheid
Uitgelicht op grmajo.net
Staatsboerderij

4,75 / 5

4/5

4.25 / 5

Geico

4,75 / 5

4/5

4/5

Progressive

4,75 / 5

4/5

3.5 / 5

Allstate

4,75 / 5

4/5

3,75 / 5

Esurance * †

4,75 / 5

4/5

2,75 / 5

USAA

4,75 / 5

5/5

4,75 / 5

Liberty Mutual

4.25 / 5

3,75 / 5

3,25 / 5

Safeco *

4.25 / 5

3,75 / 5

2.25 / 5

Boerenverzekering

4.25 / 5

4/5

4/5

Landelijk

4.25 / 5

3,75 / 5

3.5 / 5

Amerikaanse familie

4.5 / 5

4/5

4/5

Reizigers

4,75 / 5

4.25 / 5

4.5 / 5

Auto Club Groep

4.5 / 5

4.25 / 5

4.5 / 5

Erie verzekering

5/5

4,75 / 5

4.5 / 5

CSAA

4.5 / 5

4/5

4/5

Auto-eigenaren verzekering

5/5

4,75 / 5

4.5 / 5

Kwik

4.25 / 5

3.5 / 5

3,25 / 5

The Hartford

4.25 / 5

4.25 / 5

4.25 / 5

MetLife

4.5 / 5

3.5 / 5

3.5 / 5

Amica Mutual

5/5

5/5

5/5

* Esurance is eigendom van Allstate en Safeco is eigendom van Liberty Mutual. Als dochterondernemingen zijn deze niet opgenomen in het marktaandeelrapport van het NAIC. We hebben ze gegroepeerd met hun respectieve moederbedrijven.
† Klik op deze namen voor een diepgaand overzicht van de dekking en beoordelingen van het bedrijf.

Wat betekenen ratings voor autoverzekeringen voor mij?

Neem even de tijd om de financiële draagkracht, klantenservice en claimtevredenheid te vergelijken van elk bedrijf dat u overweegt voor autoverzekeringen. Naast de prijs zijn dit de be>en het verzekeringsproces zo pijnloos mogelijk maken.

Natuurlijk omvat ons ratingsysteem niet elk scenario. Er zijn altijd externe factoren die uw besluitvormingsproces beïnvloeden. Bijvoorbeeld: Liberty Mutual scoort een ogenschijnlijk lage klanttevredenheidsscore in vergelijking met andere providers op deze lijst. Maar misschien verzekert je buurman zijn auto bij Liberty Mutual en houdt hij van de plaatselijke agent - het is de moeite waard om hen te bellen om te zien of zij ook met jou jive. Vergeet niet dat deze scores gemiddelden zijn en niet indicatief zijn voor elke agent of ervaring.

Ons classificatiesysteem voor autoverzekeringen

Ons ratingsysteem bevat scores van officiële instanties zoals de National Association of Insurance Commissioners, evenals op consumenten gebaseerde enquêtegroepen zoals JD Power. We hebben de ratingschaal van elk bedrijf vertaald in een vijfsterrensysteem om het vergelijken een beetje eenvoudiger te maken.

Financiële sterkte ratings

De financiële sterkte rating (FSR) van een verzekeraar geeft de stabiliteit en betrouwbaarheid van zijn financiële gegevens aan. Bedrijven met een uitstekende FSR ('4' en hoger) kunnen rekenen op claims van elke omvang. Bovendien worden ze als extreem kredietwaardig beschouwd, wat betekent dat als de economie een recessie of een grootschalige ramp tegelijkertijd veel verzekeringsclaims veroorzaakt, deze bedrijven het minst waarschijnlijk ten onder gaan.

De score voor financiële sterkte van grmajo.net is het gemiddelde van de scores van de drie grootste financiële ratingbureaus: AM Best (dat zich uitsluitend richt op verzekeringen), S Global en Moody's Investors Service.

Claims verwerken beoordelingen

Claims zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het winkelen bij autoverzekeringen. (We kopen allemaal een verzekering in de hoop dat we er nooit een hoeven in te dienen.) Maar als er zich een ongeluk voordoet, kan het hebben van een verzekeraar met een soepel claimproces het verschil maken. Betere communicatie, eenvoudiger papierwerk en snellere betalingen dragen allemaal bij aan minder gedoe van uw kant - en dat u zo snel mogelijk weer op pad gaat.

Om de schadetevredenheid bij de top 20 autoverzekeraars te bepalen, hebben we gekeken naar het onderzoek naar de claims van JD Power in 2018 , waarin meer dan 10.000 chauffeurs die de afgelopen zes maanden een claim hadden ingediend, vroegen naar hun ervaringen en de ratings van de autoverzekeringen van Consumer Reports , die rekening houden met communicatie, eenvoud, snelheid en billijkheid van betalingen tijdens het claimproces.

Klanttevredenheidsbeoordelingen

Er is geen echte manier om de dekking of het claimproces van een verzekeraar te testen voordat u koopt - dit zou verzekeringsfraude zijn. Maar wat we kunnen doen, is leren van de ervaringen van andere klanten. Vonden ze de klantenservice snel en behulpzaam? Werden ze de middelen gegeven die ze nodig hadden om een ​​sterk beleid te bouwen? Werden claims eerlijk en op tijd betaald?

Onze klanttevredenheidsscore houdt rekening met beoordelingen uit drie verschillende bronnen: JD Power's regionale autoverzekeringsstudie , die tevredenheid meet met klantenondersteuning, dekkingsopties, prijs en facturering; De ratings van de autoverzekeringen van Consumer Reports, waaronder gegevens over de toegankelijkheid en beleefdheid van agenten van een bedrijf; en de National Association of Insurance Commissioners (NAIC) , die het aantal klachten van klanten registreert dat officieel is ingediend tegen een bepaalde verzekeraar.

Volgende stappen

Hoe werkt autoverzekeringen eigenlijk?

  • Er is veel dat nodig is om een ​​sterke autoverzekering op te bouwen en de juiste aanbieder te kiezen. Bekijk onze kopersgids voor autoverzekeringen voor een spoedcursus autoverzekeringen en tips over winkelen.

Hoe kan ik geld besparen op mijn autoverzekering?

  • Kortingen zijn een goede plek om te beginnen, maar er zijn tal van andere manieren om op uw autoverzekering te besparen. Zie onze gids voor goedkope autoverzekeringen voor tips en deskundig advies over de slimste en veiligste manieren om kosten te besparen op uw polis.

Ik wil meer informatie over specifieke bedrijven.

  • We hebben diepgaande beoordelingen gedaan bij een aantal populaire autoverzekeringsmaatschappijen. Klik op een naam hierboven met een "†" -symbool voor een diepgaande beoordeling van die provider.
  • U vindt meer informatie over dekkingsopties, kortingen en opvallende kenmerken van de beste autoverzekeringsmaatschappijen in onze review van landelijke autoverzekeringsmaatschappijen . U vindt er ook diepgaande beoordelingen van individuele aanbieders en beoordelingen van autoverzekeringen per staat.

Ik ben klaar om prijzen te vergelijken.

  • Ga aan de slag met winkelen met onze citaattool voor autoverzekeringen , die u in uw postcode in de richting van populaire providers zal wijzen en u zal helpen bij het vergelijken van tarieven.

Misschien vind je dit ook leuk