Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Danika Miller

Internet- en entertainmentschrijver

2 minuten. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

Op 29 oktober 2019 heeft Sony aangekondigd dat het zijn PlayStation Vue-streamingdienst eind januari 2020 zal afsluiten. Sony noemt de "zeer competitieve Pay TV-industrie, met dure content en netwerkdeals", omdat de service. Sony had zijn prijzen in de loop der jaren stapsgewijs verhoogd in een poging om de stijgende kosten van licentie-inhoud te evenaren, met een maandelijkse verhoging van $ 5 in juli vorig jaar waardoor het een van de duurste tv-streamingopties was.

De Motley Fool meldde dat PlayStation Vue ver achterliep op de concurrentie met ongeveer 800.000 abonnees, terwijl Sling TV 2,4 miljoen heeft, Hulu + Live TV heeft 2 miljoen, DIRECTV heeft nu 1,5 miljoen en YouTube TV heeft 1 miljoen. Om nog maar te zwijgen van de overvloed aan on-demand streamingdiensten die consumenten blijven verleiden tot live tv-opties met goedkopere maandelijkse prijzen. Het aantal abonnees voor live tv-streamingdiensten verbleekt in vergelijking met de geschatte 60 miljoen van Netflix en de 26 miljoen van Hulu (volgens de cijfers van mei 2019 van eMarketer). En het aankomende Disney + -debuut dreigt het landschap verder op te schudden - zelfs voor juggernauts zoals Netflix.

Consumenten voelen de vermoeidheid van die drukke markt. Naarmate meer en meer bedrijven hun eigen streamingbedrijven aankondigen, wordt het steeds moeilijker om te kiezen op welke services ze zich willen abonneren en wordt het jongleren met meerdere abonnementen duurder. Als gevolg hiervan nemen piraterij en het delen van wachtwoorden toe . Het is onwaarschijnlijk dat PlayStation Vue de enige service zal zijn om uit te buigen. FuboTV lijkt eveneens een risico te lopen, gezien het lagere aantal abonnees (300.000) en hogere jaarlijkse kosten ($ 795 versus $ 690 voor PlayStation Vue - cijfers van eMarketer). Het is echter vermeldenswaard dat Fubo livestreamopties voor voetbal biedt, die moeilijk te vinden zijn buiten de traditionele kabel. Het is dus mogelijk dat Fubo gewoon zijn plekje heeft gevonden. Maar met Apple TV +, Disney + en HBO Max om de hoek is het moeilijk om te zeggen welke services niet meer 'veilig' zijn.

PlayStation Vue werd gelanceerd in 2015 en is grmajo.net's "Beste voor Live Sports" in onze review van tv-streamingdiensten . We hebben vooral de voorkeur gegeven aan PlayStation Vue vanwege zijn uitgebreide sportaanbod - het heeft meer sportnetwerken verzameld dan de concurrentie, inclusief regionale buitenkanalen. We zullen onze relevante beoordelingen bijwerken en in de tussentijd raden we Sling TV aan voor budgetvriendelijke sportstreaming.

gerelateerde artikelen

Amazon's Holiday Lineup brengt nieuwe echo's, een slimmere Alexa en een fancy oven

Apple TV + haalt een boost uit de poort, maar zullen de shows goed zijn?

Waarom u zou moeten stoppen met het delen van uw streamingwachtwoorden

Alles wat u moet weten over Disney +: bundels, prijzen, releasedatum en meer