Opmerking van de uitgever
  • 19 december 2018 - De website van AuraGlow claimt momenteel dat zijn bleekpen weer 35% carbamideperoxide bevat. Aangezien er echter geen verklaring is voor de fluctuerende concentratie van het actieve ingrediënt en we de huidige hoeveelheid of reden voor de wijzigingen bij de klantenservice van AuraGlow niet hebben kunnen bevestigen, blijven we bij onze nieuwe aanbeveling van GoSmile's On The Go tanden bleken Pen.
  • 26 oktober 2018 - We hebben onze originele topkeuze voor retouches, Auraglow tandenbleekpen, vervangen door GoSmile's On The Go tandenbleekpen. Het is effectief, draagbaar en we hebben bevestigd dat het een veilig gehalte aan actieve ingrediënten heeft van niet meer dan 7% waterstofperoxide.
  • 28 september 2018 - Onze originele topkeuze voor touch-ups, AuraGlow, heeft on>

De beste behandeling voor het bleken van tanden

Er is geen groot geheim voor wat de beste tandenbleekbehandeling maakt. Volgens de American Dental Association (ADA) en de tandartsen die we hebben geïnterviewd, zijn waterstofperoxide en carbamideperoxide de enige dingen die werken. We hebben de producten voor het bleken van tanden afgerond die hun peroxide op de door ADA aanbevolen niveaus afschermen, waarna 39 testers hun resultaten wogen. Ten slotte hebben we de leveringsmethode vergeleken: trays, strips of een paint-it-on gel om vier witmakers te vinden die het beter deden dan de rest.

De 4 beste tandenbleken

De beste behandeling voor het bleken van tanden: samengevat

Crest 3D White Luxe Glamoureuze White Whitestrips
Go Smile Super White Snap-pakketten
Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine
Ga glimlachen tandenbleekpen
Beste strips voor het bleken
Beste gel whitening behandeling
Het beste voor gevoelige tanden
Het beste voor touch-ups
Prijs
$ 35
$ 60
$ 30
$ 19
Aantal behandelingen
14
28
28
1
Methode
strips
Gel
strips
Pen
Aanbevolen gebruik
Tweemaal daags
Tweemaal daags
Tweemaal daags
Eenmaal / tweemaal daags indien nodig
Toepassing tijd
30 minuten
5 minuten
5 minuten
1 minuut

De beste tandenstrips - Crest Glamorous Whitestrips

Beste strips voor het bleken

Kam
Deze beproefde methode wordt sterk aanbevolen en levert resultaten op.
Pros
ADA-goedgekeurde
Geweldige resultaten
Gemakkelijke applicatie
Strips worden sterk aanbevolen
Cons
Niet de meest comfortabele
Tijds intensief

Waarom we ervoor kozen

ADA-keurmerk

Glamoureuze Whitestrips hebben een gehalte aan waterstofperoxide van 9,5% (volgens de klantenservice), die onze experts aanbevelen. Maar het product heeft ook een ADA-keurmerk dat verifieert dat het veilig is om te gebruiken en het meet zijn marketingclaims. Hoewel we uit eerdere ervaringen weten dat het verkrijgen van een zegel niet betekent dat een product het enige is dat voldoet aan de ADA-normen - bedrijven moeten toepassen en de ADA is niet altijd transparant over het aanvraagproces - het zegel is een waardevol teken van kwaliteit dat twijfel wegneemt in een wereld van schetsmatige whitening-claims.

Geweldige resultaten

Wat betreft het daadwerkelijk bleken, stelde de Glamorous Whitestrips niet teleur. Onze testers zagen een gemiddelde verbetering van 1,5 tinten in 20 dagen - en de tanden van onze testers waren in het begin al behoorlijk wit.

Maar omdat de tanden van iedereen verschillend zijn, wilden we controleren wat anderen over Glamorous White zeiden. Een fervent fanbase, plus een 4-sterrenbeoordeling over 3.100 Amazon-beoordelingen en lof van meerdere tandartsen die we spraken, hebben bewezen dat resultaten met meer dan 1,5 tinten met Glamorous Whitestrips gebruikelijk zijn.

Gemakkelijke applicatie

Crest Glamorous White vervangt onze vorige stripselectie, Crest Professional Effects, met een beter algemeen ontwerp. De glamoureuze strip voor de ondertanden heeft een voorgevormde vorm die het gemakkelijker maakt om aan te brengen en comfortabeler is gedurende de vereiste 30 minuten - Professional Effects gebruikt een rechthoekige balk die niet zo gemakkelijk past. Tanden-whitestrips zijn techniekgevoelig en onze tester waardeerde het gebogen ontwerp, dat natuurlijker op hun tanden vormde.

Strips worden sterk aanbevolen

Hoewel strips over het algemeen een beetje ongemakkelijk kunnen zijn en je moet voorzichtig zijn bij het aanbrengen ervan om je tandvlees te voorkomen, raden veel tandartsen deze applicatiemethode aan, omdat het >

Punten om te overwegen

Niet de meest comfortabele

Zoals alle strips, zal er wat ongemak zijn bij het gebruik van deze strips - het is onmogelijk om strips gedurende 30 minuten op je tanden te plakken. Maar van alle strips die we hebben getest, waren de Glamorous Whitestrips een van de meest comfortabele en minst goopy.

Tijds intensief

Voor het beste resultaat moet je 30 minuten >

Beste gel tanden whitening behandeling - Go Smile Super White Snap Packs

Beste gel whitening behandeling

Ga lachen
Snel resultaat van een verfapplicatie die minder rommelig is dan strips of trays.
Pros
Makkelijk te gebruiken
Veilig voor je tanden
Indrukwekkende resultaten
Cons
Zonder een dienblad of strook kan het product gemakkelijk worden verdund
Niet de meest draagbare

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak onderscheidt Go Smile echt van de rest. U kunt de gel snel aanbrengen en is volledig draagbaar - trek eenvoudig een injectieflacon uit, klik hem vast met uw vingers om de oplossing vrij te geven en verf hem op uw tanden. We hielden van de verfaanpak, omdat het betekende dat we de plaatsing van de whitener op onze tanden beter konden aanpassen en de beste manieren vonden om te voorkomen dat we deze op ons tandvlees krijgen. Het is veel eenvoudiger te bedienen dan de one-size-fits-all strips, die moeilijk op hun plaats kunnen worden gemanipuleerd.

Plus, met slechts ongeveer vijf minuten per behandeling, paste het naadloos in onze dagelijkse routine, wat een grote bonus was. Een tester merkte op: “Het was supergemakkelijk aan te brengen na het tandenpoetsen. Het was een gemakkelijke gewoonte om zich te vormen. '

Veilige peroxideniveaus

Hoewel Go Smile niet het exacte percentage peroxide dat het gebruikt onthult (wat we trouwens niet leuk vonden), bevestigde het bedrijf dat het niet meer dan 7% waterstofperoxide was. Onze testers meldden ook geen brandende tandvleessensaties en daarom was die gevoeligheid minimaal. Kortom, Go Smile maakt het gemakkelijk om precies dat te doen - maar met helderdere tanden.

Indrukwekkende resultaten

De Go Smile Super White Snap-packs, met 14 behandelingen voor tweemaal daagse toepassing, beloven volledige resultaten in slechts een week en witten de tiener van onze testers in die tijd gemiddeld drie tinten. Vrij snel, gezien de gemiddelde tijd tot volledige resultaten voor de producten die we hebben getest, was 13 dagen.

Punten om te overwegen

Lage contacttijd

De snappacks zijn echter niet perfect. Tandarts uit Colorado, dr. Nancy Gill, DDS vertelde ons dat de verfaanpak - zoals degene die wordt gebruikt door de snappacks - de bleekoplossing open laat staan ​​voor vocht, waardoor het "verdunt en niet zo effectief is". Met andere woorden Als u uw mond sluit, wordt een deel van de witmaker weggewassen. Dat gezegd hebbende, heeft Go Smile nog steeds enkele van de meest indrukwekkende resultaten geproduceerd tijdens onze tests.

Niet de meest draagbare

Omdat het vrijgeven van de gel vereist dat je de flesjes met een beetje druk "klikt", zijn ze ook niet de beste voor onderweg - je loopt een groot risico dat je per ongeluk de binnenkant van je tas witter wordt. Voor het bleken tijdens het reizen, is de meer flexibele Crest 3D Whitestrips of een whitening pen met een dop de juiste keuze.

Beste tandenbleekbehandeling voor gevoelige tanden - Crest Whitestrips Gentle Routine

Het beste voor gevoelige tanden

Kam
Lagere peroxideniveaus en een kortere draagtijd houden tanden en tandvlees comfortabel.
Pros
Geweldig voor gevoelige tanden
5 minuten behandeling
Strips worden sterk aanbevolen
Cons
> Niet zo gemakkelijk aan te brengen

Waarom we ervoor kozen

Ontworpen voor gevoelige tanden

De gevoeligheid van tanden is zeer subjectief van persoon tot persoon. Maar als uw parelwitte eiwitten gevoelig zijn voor pijn - vermijdt u ijskoud water? - we raden Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine aan. De strips hebben een lagere en zachtere concentratie waterstofperoxide (5,25% volgens de klantenservice) en vereisen slechts vijf minuten slijtage per dag in tegenstelling tot 30. Geen van onze testers ondervond enige gevoeligheid gedurende hun testperiode van vier weken, maar allen rapporteerden een zekere mate van witheid en een waardering voor de minder tijdsbesteding.

Lagere tijdsbesteding

De draagtijd van vijf minuten verdiende hoge cijfers van onze testers. "Ik deed ze elke avond aan voordat ik aan mijn routine voor het slapengaan begon," legde een tester uit. “Tegen de tijd dat ik klaar was met het wassen van mijn gezicht en het aanbrengen van een vochtinbrengende crème, kon ik de strips verwijderen en naar bed gaan. Gemakkelijk! ”Consistentie in gebruik is essentieel voor elke methode voor het bleken van tanden, en we vonden het leuk dat Crest Gentle Routine-strips gemakkelijk in onze routines te passen waren.

Strips zijn het meest effectief

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn Crest Gentle Routine Whitestrips strips die u op uw tanden aanbrengt. De tandartsen die we hebben geraadpleegd, waren het erover eens dat strips het beste resultaat gaven - strips houden whitening gel in contact met je tanden. Andere methoden zoals gels of pennen kunnen whitening-oplossingen open laten staan ​​voor vocht en verdunning, wat uw algehele resultaten kan verminderen.

Punten om te overwegen

>

Hoewel Crest Gentle Routine-strips geweldig zijn voor gevoelige tanden, betekent het lagere peroxidegehalte dat het ook >

Rechthoekige strips zijn niet zo praktisch

We waren niet onder de indruk van de rechthoekige strips van Crest Gentle Routine voor ondertanden. Deze vormen niet zo vanzelfsprekend op je tanden, dus je moet een beetje extra voorzichtig zijn bij het aanbrengen om je tandvlees te voorkomen en volledige dekking van je tanden te krijgen. Ze zijn nog steeds vrij eenvoudig aan te brengen, maar we misten het gebogen ontwerp dat andere strips zoals Crest Glamorous White Whitestrips bieden.

Beste tanden whitening behandeling voor touch-ups - Go Smile tanden Whitening Pen

Het beste voor touch-ups

Ga lachen
Niet het beste voor diep witten, maar geweldig voor touch-ups in minder dan een minuut.
Pros
Snelle toepassing
Ideaal voor touch-ups onderweg
Goed voor gevoelige tanden
Cons
Zwakste bleekmethode
Controle over de porties

Waarom we ervoor kozen

Snelle toepassing

Whitening-pennen brengen de scepticus in ons allemaal naar voren, maar onze testers waren het erover eens dat deze pen touch-ups een makkie maakte. De Go Smile-pen heeft slechts enkele seconden nodig om op uw voortanden te plakken, hoewel het wordt aanbevolen om na het aanbrengen minstens 20 minuten niet te eten of te drinken. "Het enige wat u hoeft te doen is de dop te draaien totdat het product de borstel bedekt en het product vervolgens op lastige plekken te schilderen," zei een van onze testers.

Ideaal voor touch-ups onderweg

De Go Smile-pen is zo discreet dat je overal kunt bleken - in de badkamer op kantoor, tijdens een korte pauze of vlak voor een date. Met zijn slanke, compacte ontwerp en lagere gehalte aan actieve ingrediënten, is deze pen echt meer ontworpen voor retoucheringen dan als een compleet whitening-regime. Volgens de klantenservice van GoSmile is deze pen gemaakt met niet meer dan 7% waterstofperoxide. Dit betekent dat het mogelijk niet de potentieel drastische resultaten oplevert van producten met een actiever ingrediënt en >

Goed voor gevoelige tanden

Onze Go Smile-pentesters hebben geen melding gemaakt van de gevoeligheidsproblemen die bij andere whitening-pennen aan de orde kwamen, zoals mild pijnlijk en stekend na het aanbrengen. Hoewel de gevoeligheid tijdens het bleken van persoon tot persoon varieert, evenals de resultaten voor het bleken, hebben we de voorkeur gegeven aan de Go Smile omdat deze tijdens het testen geen onaangename bijwerkingen veroorzaakte.

Punten om te overwegen

Zwakste methode

Als het gaat om het bleken, leveren hogere peroxidegehaltes en een >

Controle over de porties

Onze testers waren het erover eens dat het moeilijk was om te vertellen hoeveel ze gebruikten en hoeveel er nog in de pen zat, omdat de plastic behuizing niet helder is. Omdat de gel zelf helder en relatief smaakloos is, is het misschien moeilijk te zeggen of u voldoende product gebruikt om uw tanden te bedekken of gelijkmatig verspreidt. Maar voorzichtig, zelfs toepassing moet voorkomen dat dit een te groot probleem wordt.

Gids voor het bleken van tanden

Hoe (veilig) wittere tanden te krijgen

Houd rekening met uw tandgewoonten

Consistentie is de sleutel als het gaat om het bleken van tanden, dus u wilt een methode kiezen die het beste bij uw levensstijl past. Als de 30 minuten draagtijd van de Crest Glamorous Whitestrips moeilijk in uw schema past, is het wellicht een betere optie om de snellere Go Smile Snap Packs of de Gentle Routine Strips te kiezen. Aan het einde van de dag levert het consequent gebruiken van het whitening-product altijd de beste resultaten op.

Houd rekening met uw tandheelkundige geschiedenis

Niet alle tanden kunnen worden witgemaakt door vrij verkrijgbare producten; dit geldt vooral voor patiënten met veel vullingen, kronen of zeer donkere vlekken. Kleur is ook be>roken en het nemen van bepaalde medicijnen, zoals tetracycline ). Wat fineer betreft, deze kunnen over het algemeen niet worden gewit en moeten worden vervangen. Go Smile beweert wel dat zijn producten veilig zijn voor kunstmatige tandoppervlakken en beugels - maar het product zal deze fineer niet witter maken dan hun oorspronkelijke kleur.

Leeftijd is ook een factor. "Vergeet niet dat jonge tanden veel beter witten dan oudere tanden," zegt Dr. Amato. "Vrij verkrijgbare producten kunnen net zo goed werken als tandartsproducten voor 16-24-jarigen, omdat ze niet zoveel koffie of rode wijn hebben gedronken om hun tanden te bevlekken, in tegenstelling tot volwassenen."

Raadpleeg uw tandarts

Voordat u een enkele dollar uitgeeft aan een whitening-product, raden we u aan naar uw tandarts te gaan om te kijken of u geschikt bent voor het zonder recept bleken van tanden. Dr. Ben Lawlor legde uit dat "je soms gewoon een heel goede poetsbeurt nodig hebt, en het is gewoon gele plaque die je tanden kan doen verkleuren."

Overweeg andere methoden om tanden te bleken

Als u aarzelt om tanden op basis van peroxide te proberen, kunt u het proces vergemakkelijken door te beginnen met de basisbeginselen - zoals het beperken van de blootstelling van uw tanden aan de stoffen die vlekken veroorzaken en het verbeteren van uw algehele tandhygiëne.

Borstel en flos regelmatig

De American Dental Association beveelt aan om twee keer per dag te poetsen met een fluoridetandpasta. Dagelijks flossen verwijdert ook de tandplak waardoor je tanden donkerder lijken.

Natuurlijke tanden whitening methoden

Je kunt er zeker een paar uitproberen, hoewel er niet veel wetenschap is die hun effectiviteit ondersteunt bij het daadwerkelijk bleken van je tanden.

  • Olie trekken - Kokosolie rondzwaaien in je mond kan tandvleesontsteking en slechte adem helpen bestrijden, maar geen studies zeggen dat het tanden daadwerkelijk witter maakt.
  • Zuiveringszout - Er is onderzoek gedaan naar het vermogen van zuiveringszout om tanden witter te maken indien aanwezig in tandpasta. Dr. Philip Fisher uit North Carolina beveelt echter aan om dit soort tandpasta's helemaal te vermijden: “Ik heb een aantal van de schurdere whitening-tandpasta's, zoals die met zuiveringszout, afgekeurd. Probeer deze niet te gebruiken, omdat ze schadelijk zijn voor het glazuur [en] veel te veel gevoeligheid veroorzaken. "
  • Houtskool - Bij verhitting (of geactiveerd) en aanwezig in tandpasta kan houtskool helpen de oppervlaktevlekken op uw tanden te absorberen. Er zijn echter geen studies die deze methode ondersteunen bij het verwijderen van diepere vlekken.
  • Appelazijn - Het heeft een hele reeks gezondheidsvoordelen en kan worden gebruikt om bacteriën te bestrijden , maar wanneer het te vaak wordt gebruikt, kan appelazijn het glazuur daadwerkelijk eroderen .

Let op voedingsmiddelen die de mondgezondheid verbeteren - en voedingsmiddelen die dat niet doen

Je weet waarschijnlijk dat een paar van je favoriete snacks of drankjes een negatieve invloed op je tanden kunnen hebben. Dus als u op zoek bent naar wittere tanden, is het een goed idee om uw inname van bepaalde voedingsmiddelen en dranken te controleren. Sommigen, zoals citrus, koffie en suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken , smeren weg naar je glazuur, vlekken op je tanden of irriteren je tandvlees. Vezelrijk voedsel en sperziebonen daarentegen helpen deze eigenschappen te bestrijden die je tanden teisteren, terwijl gewone zuivelproducten zoals melk en kaas helpen calcium en andere verloren mineralen te vervangen.

Doe geen moeite met het bleken van lichten

Sommige professioneel toegepaste en zonder recept verkrijgbare producten omvatten een in de hand gehouden LED-licht of laser die beweert het tandenbleekproces te versnellen. In de meeste gevallen is dit stapelbed. Volgens de ADA : "De meeste onderzoeken hebben geen extra >

Tanden bleken FAQ

Hoe vaak moet ik mijn tanden witter maken?

De algemene aanbeveling is om tot twee keer per jaar vrij verkrijgbare whitening-producten te gebruiken. Te vaak gebruik van whitening-producten kan leiden tot verhoogde gevoeligheid van de tanden of witte vlekken - dit is natuurlijk en vanwege bepaalde delen van uw tanden die een tekort aan calcium hebben (ook bekend als hypocalcificatie). Overmatig bleken kan de vlekken prominenter maken.

Wat zijn nog andere tips voor het bleken van tanden?

De beste manier om uw whitening-resultaten te behouden, is om vlekken te veroorzaken die producten zoals koffie, rode wijn en donkere cola's veroorzaken. Als het overslaan van je ochtendkoffie te moeilijk is, vergeet dan niet om je tanden te poetsen of witmakers te gebruiken direct - het kan meer kwaad dan goed doen. Zuur eten en drinken verzachten je tanden, en Dr. Sanda Moldovan, aanbevolen door DDS , zwiepen met water "om vlekken te verminderen en demineralisatie van tanden te voorkomen die gevoeligheid veroorzaakt."

Is er een manier om de gevoeligheid van de tanden te verminderen?

Om de gevoeligheid tijdens het bleekproces te verminderen, kunt u proberen te poetsen met Sensodyne Pronamel tandpasta (aanbevolen door enkele tandartsen die we hebben gesproken). Dr. Lawlor beveelt ook aan "een beetje tandpasta in een gebitsbeschermer te doen en het ongeveer een uur na het bleken te dragen - het sluit gevoelige kanalen af ​​die tandenbleekmiddelen openen om vlekken te verwijderen." Echter, als u echt pijn hebt, geef uw tanden een pauze! U kunt later altijd terugkomen op whitening of een tandarts raadplegen om te zien welke andere opties beschikbaar zijn.

Hoe zit het met het bleken van tandpasta of mondwater?

Simpel gezegd, whitening tandpasta's en mondwater kunnen geen diepe vlekken verwijderen evenals whitening-behandelingen. Elk van je tanden bestaat uit meerdere lagen. Ten eerste biedt een laagje email verdediging voor de kruin van je tanden, het gedeelte dat boven de tandvleesrand bestaat. Maar na verloop van tijd vormt het spul dat je eet en drinkt - bessen, rode wijn, koffie - een andere laag, de korrellaag, bovenop je glazuur.

In de loop van de jaren kan de korrellaag de poreuze emaillaag binnendringen. Met andere woorden, vlekken van uw ochtendkoffie sijpelen in het glazuur en nemen permanent verblijf in. Geen enkele hoeveelheid oppervlakte schrobben of spoelen kan deze vlekken verwijderen zodra ze de emaillaag zijn binnengedrongen. Treed binnen: tandenbleekmiddelen met bleekchemicaliën of peroxiden. Deze kunnen het tandglazuur binnendringen en een chemische reactie veroorzaken die de kleurstoffen verbreekt.

Regelt de FDA producten voor het bleken van tanden?

De FDA oefent enig toezicht uit op cosmetica (over-the-counter tanden whiteners vallen in deze categorie) - de producten kunnen niet worden "vervalst", "verkeerd gebrandmerkt", of gebruik niet-goedgekeurde kleur additieven. Cosmetica hoeft echter niet het FDA-keurmerk te ontvangen voordat ze in de schappen komen, wat betekent dat labels niet worden geëvalueerd . Er is wat discussie geweest over de vraag of de FDA producten voor het bleken van tanden moet reguleren om de industrie meer duidelijkheid te geven en frequent, mogelijk schadelijk, misbruik te voorkomen. Sommige leden van de ADA hebben zelfs een burgeraanvraag ingediend en beweren dat niet-gereguleerde tandenbleekproducten schade kunnen toebrengen aan tanden en tandvlees. Maar de FDA aarzelde om de producten opnieuw te classificeren als medicijnen, en verklaarde dat er onvoldoende gegevens waren om te bewijzen of witmakers aan de werkelijke definitie van een medicijn voldeden en "significante nadelige effecten" veroorzaakten.

Onze andere gezondheids- en schoonheidsbeoordelingen

Een wittere glimlach kan dat zelfvertrouwen vergroten en uw reis naar een gelukkiger, gezondere kick op gang brengen. Bekijk een paar andere manieren om uw schoonheids- en wellnessroutines te optimaliseren:

Misschien vind je dit ook leuk