Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Spectrum Review

Opmerking van de uitgever
  • 14 augustus 2018 - Op zoek naar onze review van Time Warner Cable, Bright House Networks of Charter Communications? Charter heeft beide bedrijven in 2016 overgenomen en de collectieve dienst omgedoopt tot Spectrum. We hebben deze beoordeling bijgewerkt om prijzen en pakketdetails aan te pakken die sindsdien zijn gewijzigd.

Met hoge snelheden, geen datacaps en verschillende voordelen aan bundeling, is Spectrum een ​​veelbelovende kabel-internetprovider. In de meeste steden heb je de keuze uit snelheden variërend van 60 Mbps tot 940 Mbps, die snel genoeg zijn voor een familie van zware internetgebruikers. De prijs van Spectrum-internet is vergelijkbaar met die van andere providers, maar de prijzen zullen na het eerste jaar stijgen. Dat gezegd hebbende, bundeling met andere telecomdiensten opent promotionele deals zoals gratis DVR-service, een gratis modem en gratis installatie. Als u uw huidige provider wilt verlaten, helpt Spectrum ook eventuele kosten voor vervroegde beëindiging tot $ 500 te dekken zonder de verplichting voor een nieuw contract - dus de licht verhoogde prijzen na jaar één kunnen het uiteindelijk waard zijn.

De claim

Spectrum beweert dat zijn snelheden "razendsnel" zijn en genoeg voor een groot huishouden om te streamen, surfen en downloaden "zonder in te leveren op prestaties."

Is het waar?

Ja. Met tot 940 Mbps in sommige gebieden bieden Spectrum-internetplannen voldoende snelheid voor zelfs de grootste huishoudens. Bovendien zijn er geen datacaps of extra kosten bij Spectrum-abonnementen, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over vertragingen als u uiteindelijk veel gegevens gebruikt. En zelfs als die 940 Mbps-abonnementen niet beschikbaar zijn in uw regio, beginnen Spectrum's snelheden nog steeds bij 60 Mbps - meer dan genoeg voor een snelle internetervaring .

De competitie

Spectrum
Verizon Fios
stuurman
Xfinity
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Beschikbare plannen
Standaard internet, Spectrum Internet Ultra, Spectrum Internet GIG
Beter browsen, beter streamen, beter alles
Cox Internet 10, Cox Internet Essential 30, Cox Internet Preferred 100, Cox Internet Ultimate, Cox Internet Gigablast
Performance Starter Internet, Performance Internet, Blast! Internet, Extreme Internet, Gigabit Internet, Xfinity Gigabit Pro
Snelheidsbereik
60 Mbps - 940 Mbps
100 Mbps - 940 Mbps
10 Mbps - 1.000 Mbps
25 Mbps - 2.000 Mbps
Modem / router inbegrepen
Jaarcontract
Afhankelijk van locatie
Prijsvergrendeling garantie
Aantal bediende staten
45
10
19 *
41 *

Productoverzicht

Best voor

Grote huishoudens die genieten van zware internetactiviteiten - zoals het streamen van Netflix en het spelen van online games - op meerdere apparaten

Niet voor

Lichte internetgebruikers of eenpersoonshuishoudens

Kenmerken

Prijs
$ 44.99 / mo. *
Aantal bediende staten
45
Snelheidsbereik
100 Mbps - 940 Mbps
Gegevenslimiet
Geen
Kosten voor vervroegde beëindiging
Geen
Contract termen
Geen contract vereist
Wi-Fi kosten
$ 5 / mo.

* Voor het eerste jaar

Contractafkoop van $ 500

Als je vastzit in een contract met een andere internetprovider, koopt Spectrum het op tot $ 500. Sterker nog, u gaat niet van het ene contract naar het andere - Spectrum heeft geen onderhoudscontract nodig. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over kosten voor vervroegde beëindiging.

Spectrum internet gig plan

Internetproviders weten dat ze de vraag naar hogere internetsnelheden moeten bijhouden en Spectrum is geen uitzondering. Hoewel het geen glasvezelverbindingen biedt en de uploadsnelheden lager zijn dan de downloadsnelheden, heeft Spectrum in 2018 een gigplan uitgerold dat tot 940 Mbps biedt. Momenteel is dit plan beschikbaar in 27 miljoen huizen , waarbij Spectrum hoopt te dekken "bijna alle huizen in zijn kabelvoetafdruk tegen het einde van dit jaar." Plus, Spectrum internetprijzen zijn vrij eenvoudig op de portemonnee tijdens het eerste jaar van service (na 12 maanden komt u niet meer in aanmerking voor de startprijs van $ 44,99), dus u kunt al die snelheid krijgen zonder de bank te verbreken.

Geen datacaps

Spectrum is een van de weinige providers die datagebruik niet beperkt. Gemeten in GB zijn gegevens de hoeveelheid informatie die u kunt uploaden, downloaden en streamen. De meeste huishoudens kunnen werken met 250 tot 500 GB, maar internetjunkies zullen zich verheugen in het onbeperkte aanbod van Spectrum. En terwijl entertainmenttrends zich verder ontwikkelen en technologie zoals 4K-streaming normaliseert, zullen de gegevensbehoeften toenemen. Het gebrek aan datacap van Spectrum zorgt ervoor dat uw plan het kan bijhouden.

Mogelijke nadelen

Prijzen stijgen en promoties eindigen na het eerste jaar

Zoals de meeste internetproviders, zijn Spectrum-internetprijzen en promoties niet gegarandeerd voor de duur van uw service. Prijzen stijgen rond $ 20 in het tweede jaar. De gratis DVR-promotie van Spectrum (inbegrepen bij Triple Play-bundels) eindigt ook na het eerste jaar. Aangezien Spectrum u niet in een contract sluit, kunt u van service wisselen als de prijswijziging niet binnen uw budget past; dat gezegd hebbende, tariefverhogingen zijn standaard bij internetproviders. Houd rekening met de prijsverhoging bij het aanmelden, zodat u niet verrast bent wanneer deze rondloopt.

* inclusief District of Columbia

Spectrum versus Verizon Fios

offers fiber internet in 10 states mainly situated in the northeast. Verizon Fios biedt glasvezelinternet aan in 10 staten, voornamelijk in het noordoosten. Het Fios Gigabit-verbindingsplan biedt snelheden tot 940 Mbps (en uploadsnelheden tot 880 Mbps) op een speciaal glasvezelnetwerk. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw prijs in jaar twee stijgt, dankzij een prijsgarantie van drie jaar. Zoals bij de meeste internetproviders is de beschikbaarheid van Fios echter extreem beperkt. Als u Verizon Fios bij u thuis kunt krijgen, is dit een geweldige optie. Maar als u het niet kunt, is Spectrum een ​​solide alternatief.

Spectrum versus Cox-communicatie

has a plan for you. Of u nu alleen woont of een gezin van vijf hebt, Cox Communications heeft een plan voor u. Hogesnelheidsinternetplannen beginnen bij 10 Mbps en stijgen naar 1 Gbps. De plannen op de website van Cox zijn echter niet op elk adres beschikbaar; als u voor Cox kiest, is het be>

Spectrum versus Xfinity

offers speeds from 25 Mbps up to 2,000 Mbps. Xfinity is de grootste kabelinternetprovider in de VS en biedt snelheden van 25 Mbps tot 2.000 Mbps. Net als Spectrum-internetpakketten bevat Xfinity op sommige gebieden een optie zonder contract. De pakketten zijn concurrerend geprijsd en bieden een verscheidenheid aan snelheden voor elk type huishouden. Dat gezegd hebbende, als Xfinity geen optie zonder contract bij u in de buurt heeft, is een overeenkomst van één of twee jaar vereist, die beide gepaard gaan met kosten voor vervroegde beëindiging als u annuleert. Als u geen contracten of annuleringskosten wilt betalen, houdt u zich aan Spectrum.

Veelgestelde vragen over Spectrum

Hoeveel kost wifi per maand?

Spectrum brengt een maandelijkse vergoeding van $ 5 in rekening voor "Home Wi-Fi". Hiermee kunt u verschillende apparaten draadloos verbinden in plaats van een ethernetkabel nodig te hebben om toegang te krijgen tot uw internetservice. Spectrum bevat een modem met alle internetpakketten zonder extra kosten (de meeste providers brengen maandelijkse kosten in rekening voor modems en routers), dus een Wi-Fi-abonnement van $ 5 is op de >

Is Spectrum goed voor gamen?

Ja. Spectrum internetplan snelheden variëren van 60 Mbps tot 940 Mbps in sommige gebieden. De meeste spelsystemen en computers vereisen een minimale downloadsnelheid van 1 tot 6 Mbps en uploadsnelheden van 0,5 tot 1 Mbps . 60 Mbps is genoeg voor gaming, vooral voor kabelinternetverbindingen. Spectrum heeft ook geen datacaps, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het gebruik van teveel gegevens of het smoren van uw verbinding. Snelheden blijven altijd consistent.

Hoe weet ik of ik de internetsnelheid krijg waarvoor ik heb betaald?

Gebruik Spectrum's Speed ​​Test om te bepalen of u de internetsnelheid ontvangt die u was beloofd. Houd er echter rekening mee dat de beloofde snelheden verantwoordelijk zijn voor een ethernet-verbinding, niet voor wifi. Dus als je wifi-snelheidstests lager zijn dan verwacht, maar de ethernetsnelheid zoals getest vanaf je laptop weerspiegelt waar je je voor hebt aangemeld, moet je misschien grijnzen en verdragen.

Het komt neer op

Spectrum is een veelbelovende internetprovider met een aantal geweldige promotieaanbiedingen. Het biedt ook veel snelheid tegen prijzen die niet gepaard gaan met >

Onze andere spectrumbeoordelingen

Misschien vind je dit ook leuk