Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

border=0

6 min. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

Volg deze stappen om uw huis en uw gezin veilig te houden

Wat is de beste manier om uw huis en gezin veilig te houden? Met zoveel thuisbeveiligingssystemen die beschikbaar zijn voor consumenten tegen betaalbare prijzen, zijn uw opties eindeloos. Technologie kan u helpen de beveiliging van uw woning te automatiseren en het risico op brand, indringers en ongevallen te verminderen. Met deze huisveiligheidscontrolelijst nemen we je kamer voor kamer door je huis en leggen we de verschillende manieren uit waarop je een aangepast beveiligingssysteem kunt maken dat voor jou werkt.

Hoewel het een goed idee is om een ​​complete wandeling door je huis te maken terwijl je deze veiligheidschecklist voor thuis volgt, moet je er rekening mee houden dat de meeste stappen op de lijst regelmatig moeten worden onderhouden. Stel herinneringen in om lampen en batterijen regelmatig te controleren.

Checklist voor thuisveiligheid: buitenshuis

Het gebied buiten uw huis is uw eerste verdedigingslinie als het gaat om uw veiligheidschecklist voor thuis. Van het goed verlicht houden van dingen tot ervoor zorgen dat uw gazonverzorgingsroutine geen brand veroorzaakt, hier zijn de beste veiligheidstips om in gedachten te houden:

Verlicht de buitenkant van uw huis met buitenverlichting

Veiligheidslampen buiten zijn een effectieve maar goedkope manier om uw huis te beveiligen. Goed verlichte toegangen en buitenruimtes schrikken dieven af ​​en maken het voor u gemakkelijker om iets ongewoons op te merken.

Zorg ervoor dat uw huisnummer zichtbaar is

Als hulpdiensten naar uw huis worden verzonden, moeten ze het huis snel kunnen vinden. Zorg ervoor dat het nummer duidelijk zichtbaar is en zichtbaar is vanaf de straat.

Outdoor beveiligingscamera's installeren

Met moderne buitencamera's kunt u de veiligheid van uw huis bewaken, meldingen op uw telefoon ontvangen wanneer ongebruikelijke activiteit wordt gedetecteerd en zelfs kiezen voor professionele 24/7 bewaking .

⃞ Begroet gasten met een videodeurbel

Naast het functioneren als een normale deurbel, helpen videodeurbellen uw huis te beschermen door u te laten zien wie er voor de deur staat voordat u hem opent.

Maai het gazon vroeg

Volgens de California Wildland Fire Coordinating Group moet u uw gazon altijd vóór 10.00 uur maaien, en nooit tijdens extreem droge weersomstandigheden.

Haal je schoorsteen schoon

Huur jaarlijks een schoorsteenveger om uw schoorsteen te inspecteren en schoon te maken, waarbij mogelijk gevaarlijke resten worden verwijderd.

Plaats een hek rond uw zwembad

Verdrinking is de be>in de grond zwembad om jonge kinderen uit de buurt van gevaar te houden.

Buitenspeelgoed onderhouden

Controleer schommelsets en jungle gyms regelmatig op losse nagels, splinterend hout en andere gevaren.

Installeer een Trampoline-net

Trampoline springen is misschien leuk, maar trampolines in de achtertuin zorgen elk jaar voor bijna 100.000 spoedeisende hulp . Als u besluit om een ​​trampoline te kopen, zorg er dan voor dat deze wordt geleverd met een net dat hoog genoeg is om vallen te voorkomen.

Doe gereedschap en ladders weg

Als je handig bent bij doe-het-zelf-projecten, bezit je waarschijnlijk minstens een paar huishoudelijke apparaten voor thuisonderhoud. Zorg er alleen voor dat je gevaarlijk gereedschap en ladders terugbrengt naar de garage als je klaar bent.

Home Safety Checklist: In the Kitchen

Wist je dat de keuken de meest voorkomende bron van woningbranden is? Een op de drie branden in huis wordt veroorzaakt door koken. Gebruik deze brandveiligheidscontrolelijst om het risico op een keukenbrand te verminderen.

Upgrade naar slimme rookmelders

Uw huis zou al werkende rook- en CO-detectoren moeten hebben, maar slimme rookmelders brengen de brandveiligheid thuis naar een nieuw niveau. Deze detectoren sturen waarschuwingen naar uw smartphone wanneer er iets ongewoons wordt gedetecteerd en zullen de brandweer automatisch naar uw huis sturen, waardoor de responstijd voor noodgevallen wordt verkort.

Reinig uw fornuis

In de loop van de tijd kan zich vet op uw kachel ophopen. Omdat vetophopingen licht ontvlambaar zijn, moet u ervoor zorgen dat u uw kookplaat regelmatig schoonmaakt.

Installeer Smart Outlets

Apparaten zoals broodroosters en koffiezetapparaten die zijn aangesloten, vormen een groot gevaar voor brandveiligheid. Met slimme stopcontacten kunt u de stroomtoevoer naar het apparaat uitschakelen vanuit het gemak van uw smartphone, zonder dat u eraan hoeft te denken om iets los te koppelen voordat u naar uw werk gaat.

Koop de juiste bakolie

Sommige bakoliën roken en branden bij lagere temperaturen dan andere. Gebruik deze gids om ervoor te zorgen dat de olie die u gebruikt niet oververhit raakt en brand veroorzaakt.

Houd een brandblusser handig

De beste manier om brand in de keuken te voorkomen, is het elimineren van risico's die hiertoe kunnen leiden. Maar er gebeuren ongelukken, dus zorg ervoor dat je een werkende brandblusser in de buurt hebt voor het geval dat dingen uit de hand lopen.

Checklist voor thuisveiligheid: in de woonkamer

De woonkamer is een plek waar het hele gezin zorgeloos tijd samen kan doorbrengen. Volg deze checklist om het zo te houden.

Alles verbinden met een Smart Hub

De meeste slimme beveiligingsapparaten kunnen worden geïntegreerd in een smart home-systeem. Gebruik een slimme hub om eenvoudig uw hele beveiligingssysteem vanaf één plek te beheren.

Monteer uw voordeur met slimme sloten

Met slimme sloten kunt u uw voordeur van uw telefoon ontgrendelen en uw toegangscode zo vaak als nodig wijzigen.

Koop draadloze raambehandelingen

Sommige traditionele jaloezieën hebben >

Zet lichtschakelaars bovenaan en onderaan de trap

Het laatste wat je wilt doen is proberen in het donker de trap op of af te klimmen, dus zorg ervoor dat lichtschakelaars zijn geplaatst waar je ze kunt bereiken.

Home Safety Checklist: In de slaapkamer

Noodsituaties kunnen 's nachts snel nog ernstiger worden wanneer het hele gezin slaapt. Maar met deze korte veiligheidschecklist voor thuis, kunt u zonder zorgen een goede nachtrust krijgen.

Plaats rookmelders in slaapgebieden

Plaats rookmelders in elke slaapkamer en buiten elk slaapgedeelte.

Controleer de plaatsing van de CO-monitor

Koolmonoxide is een dodelijk gas dat niet kan worden geroken, geproefd of gezien. CO-detectoren moeten buiten het slaapgedeelte en op elke verdieping van uw huis worden geplaatst .

Koop vlambestendig beddengoed

Branden kunnen zich ongelooflijk snel verspreiden en een klein vuur kan uw lakens in slechts enkele seconden doen ontbranden. Zoek naar merken die specifiek vlambestendig beddengoed bieden, vooral voor kinderkamers.

Houd een zaklamp in de buurt

Je zult dankbaar zijn dat je een zaklamp in je nachtkastje hebt als de stroom uitvalt en je je veilig door het huis moet verplaatsen.

Checklist voor thuisveiligheid: voor kinderen en senioren

Als uw gezin oudere of jongere leden heeft, maakt u zich mogelijk vooral zorgen over het volgen van een checklist voor de veiligheid van ouderen thuis of een checklist voor de veiligheid van kinderen. Hier zijn een paar laatste tips die specifiek zijn afgestemd op elk:

Geef kinderen controle met een echo-stip

De Amazon Echo Dot Kids Edition is de perfecte manier om kinderen enthousiast te maken over de veiligheid van hun huis. Deze slimme apparaten voor thuis komen in leuke kleuren en helpen uw kind de basisfuncties van uw beveiligingssysteem thuis te leren gebruiken.

Installeer een antislipmat

Badkuipen zijn glad en zelfs een kind onder toezicht of senior kan het risico lopen om te vallen. Antislipmatten zijn goedkoop en kunnen binnen enkele minuten worden geïnstalleerd.

Stel oudere gezinsleden op de hoogte met medisch alarm

Sommige van de best beoordeelde medische waarschuwingssystemen helpen thuis senioren onafhankelijkheid te bieden terwijl u gemoedsrust krijgt. De meeste bevatten functies zoals valdetectie, GPS-tracking en spraakcommunicatie.

Het komt neer op

Met deze checklist voor de huisveiligheid krijgt u een betere nachtrust met de gemoedsrust dat uw gezin veilig is. Je kunt zelfs op vakantie gaan zonder een buurman te bellen om je huis te controleren, dankzij de automatisering die beveiligingssystemen voor thuis kunnen bieden.

Zelfs met de beste beveiligingsplanning, kunnen incidenten buiten uw controle soms schade aan uw huis veroorzaken of uw dierbaren verwonden. Zorg ervoor dat u een verzekering voor huiseigenaren heeft die uw financiële activa dekt, vooral als u in een gebied woont dat gevoelig is voor inbraken of ongunstige weersomstandigheden.

gerelateerde artikelen

PlayStation Vue is het eerste slachtoffer in de tv-streamingoorlog

Uw huis veilig houden met een vast inkomen

Google's eenvoudiger Nest Aware-plannen maken het gemakkelijker om in zijn ecosysteem te blijven

Smart Homes zetten ons niet aan, maar beveiliging blijft een probleem